|
Edit: Az önce Turknet tarafından arandım ve bireysel aboneliklerde kesinlikle herhangi bir TB sınırının olmadığını söylediler. Sadece yüksek kullanımlı abonelerin kontrol edildiğini ve yüksek TB kullanım eğer bireysel abonelik kullanan bir kobiye ait çıkarsa yine hemen iptal edilmediğini ve kobi paketlerine geçmesi tavsiye edildiği, istemediği taktirde şebeke değiştirebileceği belirtildi. Bizim yaşağımız sorunun acemi bir çalışma arkadaşları nedeniyle yaşandığını ve üzgün olduklarını ve aynı problemi yaşayan bireysel müşteriler ile de iletişime geçtiklerini/geçeceklerini belirtti. Yani, bireysel müşteriye kesinlikle herhangi bir TB sınırı olmadığını kesin bir dille belirttiler. ------------------------- Yaklaşık olarak 1 yıldır Turknet abonesiydim, paketim ise Özgür İletişim Fiber 100'dü. Yaklaşık 2-3 hafta önce Turknet aradı, adresimin ev mi işyeri mi olduğunu sordu, kullanım çok yüksek dedi. Burası ev dedim, tamam, evse sorun değil dedi ve kapattı. Bugün tekrar arandım ve kullanımım yüksek olduğu için ayda 7tb kullandığım için aboneliğimin iptal edileceğini söylediler ve istersem kobi paketlerine geçebileceğimi söylediler. Telefon kapandıktan 2 dk sonra aboneliğiniz iptal edildi sms'i geldi, 30 dk sonra ise bağlantı gitmişti ve turknet uygulamasına bile giremiyordum çünkü böyle bir müşteri yoktu. Sadece nisan-mayıs arasında 1 ay 7tb geçilmiş. Aboneliğin ilk ayları 1 tb bile geçilmemiş, ortalama ise 2-3tb kullanım var. Kaldı ki kobi de değilim ki o tarifeye geçeyim. "7tb üstü kullandığınız için aboneliğiniz iptal olacak" diye herhangi bir uyarı yapılmadı. En azından arayıp 1 hafta sonra iptal olacak falan deseler ona göre hazırlık yapardım. Kaldı ki her ayın 6sında fatura kesiliyor. Ayın 1inde iptal ederek 5 günlük hakkımı da yediler. BTK'ya şikayet ettim, kalan 5 gün için de THH'ye başvuracağım. Bu arada sözleşmede ucu açık bırakılmış. Keyifleri 1 tb sınır koyabilir dikkat etmekte fayda var. Sözleşme: ![]() Desteğin verdiği cevap: ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Temmuz 2021; 1:27:8 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı