3 tb kullanmışsınız kobi misiniz, ev kullanıcı mısınız diye sordular. 3 tb kullanımda 3-4 ay önce olmuş. Tahminimce belli bir tb geçene sizdeki gibi uygulama yapılacak. Turknet kullananlar yada başvuru yapacaklar dikkatli olmalı. |
Turknet yüksek kullanım nedeniyle yapılan iptaller - Turknet açıklaması eklendi. (2. sayfa)
-
-
Aynen hocam iptal edilecek vs denilmiyor ilk arayışlarında. 1 ay sonra şak diye iptal ederlerse şaşırma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4K HDR TV'leri olan insanlar var. Günde 2 tane 4K remux film indirseler/seyretseler veya Prime Video ile sık sık 4K HDR içerikler seyretseler yetmez. Çünkü bunun haricinde 30 gün boyunca internet kullanımı da yapacaklar. TurkNet'in koyduğu sınır bile daha insaflı olmuş. Hem de diğer 5tb'lı ISS'den kat be kat daha küçük bir şirket olmasına rağmen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GasiOrSözleşme orada, önceden haber vermesi lazım.
Siz okuyun diye sözleşme var ne haberi ya.
Hem 7 TB lik ne yaptınız ya.. dünyada çıkan tüm dizileri mi arşivlediniz.
Kurumsal kullanım olarak görülmüş daha üsteler iseniz birde araştırma yaparlar kaçak yerlerden indirdiğiniz şeyler için de ceza yersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: FR13NDSLX
Sınırsıza sınır koyunca nasıl sınırsız oluyor söylemesi ayıp. Yakında 4 kişiden fazla bağlanırsa da fazla para isterler.Heee sınırsız diye abanmak lazım dimi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-190FFD898
"7 telebayt"Tescilli haydutluk.
-
Trakyali 1986 alıntı ve cevapla yapamadım ama yazayım, illa görürsün.
Okuma ve okuduğunu anlama kabiliyetin varsa sözleşmede "uyarılacak ve bilgilendirilecektir" diyor.
Sana tavsiyem konuları ortadan veya sondan değil, baştan okumaya başla.
Araştırma yapabilirler, kaçak film-dizi indirmedim, farklı ama yasal birşey deniyordum.Ve tabi tamamen bireysel o yüzden rahatım.
Adamların "makul kullanım çerçevesi"ni nasıl bilebilirim bana bilgi vermezse?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 2 Temmuz 2021; 1:16:9 >
Yav adamın 7tb ne indirdiğinden sizene ? Sınırsız ise sınırsızdır . 7tb dan sonra (sınırsız) internetimi kestiler diyor bunlarda ne harcadın okadar diyor interneti neden kesilmiş onu düşünmek yerine ne kadar veri harcamış ona bakıyorlar hala bukadarda düşük zeka olmazki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekomda aylık indirme 5 TB yada 10 TB olduğu nerede yazıyor ki ben bulamadım bulan varsa link bıraksın bu arada full 4k film indiren bir kişi 3 tb ve üstü download yapar bence arkadaşların dediği gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 2 Temmuz 2021; 2:22:19 > -
Upload+download mu 7tb yoksa sadece download mu? Şimdi bakıyorum da benim 3,5 yıllık Türknet geçmişimde 1tb'ı bile aşamamışım (download+upload olarak) 3 bilgisayardan değişik platformlarda film, dizi izliyor ve oyun oynuyoruz ailede.
-
Sınırsız diye abanmak lazım dimi nasıl bir cümle ya Allah aşkına sınırsız demek sınırsızdır istediğin kadardır. O zaman sınırsız değilde 5tb kotalı İnternet diye satsınlar lafa gelince sınırsız diyorlar. Fazla kullanıyor diye adamı abonelik ten çıkarıyorlar bizde aylık 200gb kullanıyoruz para iadesi isteyelim o zaman böyle bir saçmalık mı olur.
Böyle saçmalık mı olur sınırsız diye satıyorsan karışamazsın. 7 TB de indirir 70 de
Bence sınırsız diye paket olmamalı. Sonra bazıları işyerine alıp hotspot açıp yüksek kullanımlar yapıyor yada komşu akraba ile 2 3 ev kullanıyor. Her ne kadar bu oran binde 1 de olsa. 7tb verinin de bir transmisyon ücreti var. Bu ücreti az kullanan abonelerden bir şekilde çıkıyor. Kademeli tarife her halukarda daha iyi. 4 mbit adsl kullanan ile 7tb aynı ücret tam bir eşitsizlik oluyor. Ankara su gibi çok kullanan versin daha fazla ücret.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün arandım, 1tb üstü sistem otomatik algiliyormus. 1 TB üstüne cikmayacaksam tekrar abone olabilirmisim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 2 Temmuz 2021; 10:41:25 >
1 TB mi ciddi mi bunlar ya 3 falan olsaydı bari
-
arkadaşlar yanlış anlamayın da ne indirdiniz 7tb oldu (telebayt :) )5 kişi kullanıyoruz hergün 1080p videolar izliyoruz ytden her 2 aya bir 2 pcye formattı yazılımlarıydı falan max 500 gb
-
quote:
Orijinalden alıntı: China ama Çinli olmayanarkadaşlar yanlış anlamayın da ne indirdiniz 7tb oldu (telebayt :) )5 kişi kullanıyoruz hergün 1080p videolar izliyoruz ytden her 2 aya bir 2 pcye formattı yazılımlarıydı falan max 500 gb
Herkes interneti video izlemek 8cin alıyor galiba :)
Neyse turknet makul kullanım çerçevesi 1tb imiş. Şaka olduğunu sanan sorabilir tabi, kesinleşir en azından.
Superonline 5tb.
Netspeed'e sordum bakalım onlarda kaç
1Tb olmasının imkanı yok hocam. Aylardır +1tb kullanım yapıyorum, daha çok kullananları da gördüm. Türknet'in muamelesini beğenmedim, üstelik verdikleri bilgi yanlış olmalı.
Bana da az geldi, sordum ama size verilen kullanım sınırı gb'li dedi.GB üstüne cıkınca sıkıntılı. Belki yanlış biliyordu bilemiyorum.
-
La boş yapma ticari kullanım için ayrı abonelikler var. İyi ya internet kafe açıp normal kullanıcı abonesi olunsun versin normal kullanıcı parası ama işletme geliri kazansın.
Olay tamamen ticari kullanım yapıp bireysel üyelik yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Eylül 2021; 13:43:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X