Şimdi Ara

Türknet Vdsl yerine Adsl Hizmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben Süperonline 16mb adsl hizmeti alıyrdum tahütümün bitmesine 2 ay kaldığı için türknete başvurdum ve hattımın vdsl destekleyip desteklemediğini sordum 50mb vdsl desteklendiği söylendi bunun üzerine başvuru yaptım. şöyle düşündüm süperonline'a 2 ay havadan para öderim sonra kapattırırım bu aradada türknet vdsl kullanırım diye hesap yaptım. yanlız bugun ilk sinyal geldi telefonumada mesaj geldi modem id ve şifremi göndermişler. bi giriş yaptım ki 10 14 mb arası adsl hizmet alıyorum. zaten vdsl girişinde nete baglanmıyor. şimdi şunu sormak istiyorum okadar üstüne basa basa söylememe ragmen neden adsl hizmet veriyorsunuz ben size 2. net olarak alıyorum vdsl veremiyecekseniz otomatik iptal olsun başvurum dedim neden insanları magdur ediyorsunuz şuan ÇOK MORALİM BOZUK GERÇEKTEN EVİMDE ŞUAN 2 ADET 16MB ADSL HİZMET VAR internette yazıllan tüm olumsuz yorumlar hakikatten doğruymuş. + müşteri temsilcisinede ulaşamıyorum. 14 GÜN DENEME SÜRESİ DOLMADAN HATTIM VDSL GEÇİCEKSE GEÇSİN YOKSA 1 HAFTA İÇİNCE İPTAL EDECEĞİM iptal dilekcemi tarafınıza hem fax yolu hemde ptt'den iadeli tahütlü ihtar olarak göndereceğim. insanları mağdur etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithat.Alkın -- 2 Kasım 2017; 2:22:51 >

• bu şeklide oim den arıza kaydı açtınız mı ?ilk başta adsl açılıp da vdsl e geçiren çok oluyor bu arada yapa da mısınız ? 50 çıktığına göre yapa olması lazım

Destek kaydı açıp vdsle geçiş isteyin hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı sorun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün telekomdan ekip geldi ankastre üzerinde farklı porta bagladı gitti kabloları. sonra baktım dsl ışıgı hiç yanmıyor santral yakın diye hemen gittim ordaki çalışanlara bildirdim. biz birşey yapamayız. türknete ulaşın ekip göndersin dedi. türknete zaten ulaşamıyorum. gerçekten çok komik bir durum sanırım birazdan gidip iptal dilekçesi faxlıcam çünki karşımda bir muhattap bulamıyorum. 14 gün olmaadan sanırım faturalandırma yapılmıyoor dimi ?

Modeminiz VDSL i destekliyor mu?

Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: cemcakmak

Merhaba;

Modeminiz VDSL i destekliyor mu?

Kolay gelsin.

Sizede merhaba evet modemim asus n17u adsl vdsl fiber desteği var yalnız şu çok dikkatimi çekti facebook dan birkaç konuya yorum olarak sorunumu bildirdim. sorunumu bildirdigim konu içerisindeki hemen herkeze 4 saat önce cvp yazılmış bir tek benim yazıma cvp atılmamış özellikle altına tekrardan herkeze cvp verip bana neden cvp vermiyorsunuz yazdım onada cvp gelmedi :)
    Daha Fazla Göster
  • Siz nakil mi yaptınız 0dan mı başvurdunuz?

VDSL desteği varmış, şimdi top Turknet te. MH ile görüşmeniz lazım.

Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: gulnare

Siz nakil mi yaptınız 0dan mı başvurdunuz?

evimde hali hazırda kullandıgım superonline'dan aldıgım 16mb yalın adsl hizmetim vardı lakin superonline neti kullanmadıgım halde otomatik her ayın 7 sinde kotanızı doldurdunuz diyip hızımı 5mb düşürüyor. bu sene 2 ay yazlıktaydık fişleri çekip gittik yazlıktayken bile telefonuma kotanızı doldurdunuz diye msj geldi 7sinde o derece bir dolandırıcılık var. bende artık dayanamayıp 2.iss olarak türknetten vdsl talep ettim 2 ay superonlineye havadan para öderim sonra tahüt bitince kapattırırım dedim. aslında sıfırdan bir obenik oluşturup başlattık dediğim gibi bugun zaten ekip geldi ve ayrı bir porta taktı kabloyu hiç sinyall gelmiyor. bir saat önce faceboktan sizi arayabilecegimiz bir numara bırakırmısınız dedi bir türknet çalışanı ama arayan soran yok şuan süperonline adsl hattım ile internete girebiliyorum. türknetin verdigini idda ettiği sinyal modemime gelmiyor. aslında böyle durumlarda önce ankastredeki çıkışlarıma sinyal geliyormu onun ölçülmesi lazım çok basit bir işlem aletim yok olsa bende ölçerim en azından dogru portu bulmak için bi ölçüm aletiyle gelseydin dedim elinde kagıtla geldi bagladı gitti belki yanlış porta bagladı belki türknet sinyal vermiyor bukdar ufak bir sorun için muhattab bulamıyorum normalde 1 iş günü içerisinde halledilecek birşey oldugunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcakmak

Merhaba;

VDSL desteği varmış, şimdi top Turknet te. MH ile görüşmeniz lazım.

Kolay gelsin.

tam olarak karşımda muhattap bulamadıgım için aslında biraz agrasifleştim dün vdsl yerine adsl hizmet verildigi için şuan vdsle geçiş oluyorda olabilir bu yüzden sinyal alamıyor da olabilirim
    biri arayıp bilgilendirmeyince insanın aklına herşey geliyor. birde insan korkuyor yani bukdar ufak bi sorun için karşımızda muhattap bulmıyoorsak ileride farklı sıkıntılarımız olsa ne yapacagız. ben eskiden HİMNET diye bir iss dan hizmet aldım sonra NETGALAKSİ vardı bunlar aslında pek tercih edilmeyen hatta sanırsam kötü olarak bilinen iss'ları ama bu iss'larını kullanırken bile karşımda muhattab vardı ve hep çözüm odaklıydılar. tabi farklı sorunlar yüzünden ikisinide kapattırdım o ayrı birşey ama aylarca düzgün kulllandım ikisinide hatta vodafoone süperonline ve türkneti denedikten sonra sanırım tekrar NETGALAKSİ ye dönecegim

• Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Hizmetinize ulaşıp size bu konuda detaylı bilgi verebilmek için GSM numaranızı PM üzerinden yaşadığınız bu konu ile birlikte iletir misiniz?
    Kusura bakmayın siz daha superonline olan sorunu çözememişsiniz rasgele dsl portundan sinyal alıp ilk önce superonline sonrada turknete girmişsiniz. Öncelikle superonline arayıp arıza kaydı bırakın internetim çalışmıyor kesildi deyin. Bu arada da turknet için zaten ankastrede kablonunz hazır. Türknet ankastere sonrasına bakmıyor. Müşteri kendisi yapmak zorunda. Bir elektirikçi çağırıp durumu izah edin 2 internet hattım var ikisinide evde kullanmak istiyorum. Şuan bağlı olan super online kutuya bırakılan turknet. Eğer eliniz pense tutuyorsa ve multimetreniz varsa siz girişin. çağırdığınız elektirikçi internetten anlayan biri olsun yoksa çorba eder.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Kasım 2017; 18:29:29 >

Kusura bakmayın siz daha superonline olan sorunu çözememişsiniz rasgele dsl portundan sinyal alıp ilk önce superonline sonrada turknete girmişsiniz. Öncelikle superonline arayıp arıza kaydı bırakın internetim çalışmıyor kesildi deyin. Bu arada da turknet için zaten ankastrede kablonunz hazır. Türknet ankastere sonrasına bakmıyor. Müşteri kendisi yapmak zorunda. Bir elektirikçi çağırıp durumu izah edin 2 internet hattım var ikisinide evde kullanmak istiyorum. Şuan bağlı olan super online kutuya bırakılan turknet. Eğer eliniz pense tutuyorsa ve multimetreniz varsa siz girişin. çağırdığınız elektirikçi internetten anlayan biri olsun yoksa çorba eder.

Edit: Ekleme

:) siz kusura bakmayın ama önce bi okuyup anlasaydınız keşke paldur küldür yorum yapmasaydınız iyiydi. superonline ile bir sorunum yok şuan 16 mb kesintisiz hizmet alıyorum zaten aksi halde internetim olmazdı bir eve 2 internet alınabiliyor sanırım siz buu konu hakkında bir bilgi sahibi değilsiniz. farklı portlardan 2 ayrı hizmet alınabiliyor birbirinden bagımsız olarak. buna ek olarak eliniz pense tutuyorsa demişsiniz ben bilgisayar cep telefonu tablet vs tamir işleri ile ugraşıyorum ben zaten cat6 kablonun içerisinden 2x2 kablo ayırıp gerekli port çıkışlarına bagladım ve herşey hazır sadece sinyal yok o dediginiz olay multimetre ile olmuyor gelen sinyali ölcmek icin ayrı bir cihazları var telekom ekiplerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithat.Alkın -- 2 Kasım 2017; 19:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithat.Alkın

Bugün telekomdan ekip geldi ankastre üzerinde farklı porta bagladı gitti kabloları. sonra baktım dsl ışıgı hiç yanmıyor santral yakın diye hemen gittim ordaki çalışanlara bildirdim. biz birşey yapamayız. türknete ulaşın ekip göndersin dedi. türknete zaten ulaşamıyorum. gerçekten çok komik bir durum sanırım birazdan gidip iptal dilekçesi faxlıcam çünki karşımda bir muhattap bulamıyorum. 14 gün olmaadan sanırım faturalandırma yapılmıyoor dimi ?

Bu mesajınızda turktelekom ekibi gelip ankestreye 3. hat mı bağladı? daha önce turknetten internete girdiğiniz 2. hatta telefon sinyali varmıydı?
    Multimetre ile kabloyu kısa devre yaparak sizin hattı bulabilirsiniz o açıdan dedim siz zaten kabloyu hazır etmişsiniz. İlk mesajınızda zaten 2 hattı kullandığınızı belirmişsiniz. Bugün neden turktelekom 1 hat daha bırakmışki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Kasım 2017; 23:21:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mithat.Alkın

Bu mesajınızda turktelekom ekibi gelip ankestreye 3. hat mı bağladı? daha önce turknetten internete girdiğiniz 2. hatta telefon sinyali varmıydı?
    Multimetre ile kabloyu kısa devre yaparak sizin hattı bulabilirsiniz o açıdan dedim siz zaten kabloyu hazır etmişsiniz. İlk mesajınızda zaten 2 hattı kullandığınızı belirmişsiniz. Bugün neden turktelekom 1 hat daha bırakmışki.

Benim Bildiğim kadarı ile bana en yakın olan santralden superonline bana adsl portundan adsl sinyai gönderiyor. bu sebeble türknetin bana en yakın santralden vdsl portuu açtırıp ayrı bi hattan vdsl sinyai göndermesi lazım. aslında buaraya kadar herşey normal. ama telekom ekiplerinin türknet sinyali bu çıkışlara gönderiyor diyerek üzerine kagıt bıraktıgı çıkışlardan sinyal alamıyoruum ya telekom ekipleri agırdan alıyor yada türknet tam emin değilim ama telekom ekiplerinin bizim müşterimiz olsanız şöle yaparız böle yaparız demelerinden kıllanıyor insan tabi nezaman kapıya telekom ekibi gelse hep aynı lafları söylüyorlar. zaten bugun cuma gelen gidende olmadı arayanda yok pazartesi salı düzelmezse sanırım kapattırmayı düşünüyoruum çünkğ şuan baglanmışım gibi fatura işliyor aboneligim başlatılmış boşa fatura işletiyorlar

• Mithat.Alkın kullanıcısına yanıt
    Biraz öncede turkTelekom beni aradı size teklifimiz varda. Altyapı bizim sorun yaşarsanız kimse ilgilenmez resmen tehdit etti. Bende sizin ses kaydınızı aldım gerekli mercilere ileteceğim dedim yüzüme kapattı. Arayan numara 4449375. Her an sinyalimin kesilmesini bekliyorum. Turktelekom yaparda yapar.

Aynı sorun şuan bendede var 10 kez sordum kesin vdsl mi olcak port varmı diye. Port var vdsl 75 mbit dediler ama bugün bi baktım adsl verilmiş.

Şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben sıfırdan abone oldum; hız sorgulamada adreste 16 Mbps görülüyordu. Bağlantım 16 olarak yapıldı. Online işlemlerde yükseltme secenegı de çıkmıyordu. Destek kaydı oluşturarak 35'e gecebildim, tabi bu geçiş biraz zaman aldı.
    Şu anda sorunsuz, stabil olarak 35 Mbp kullanabiliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.