|
Arkadaşlar merhabalar şu an kablonet altyapısı ile kullanmış olduğum Turkcell superonline 24 mbps VDSL tarifemin taahhütü bitiyor ve yeni bir iss arıyorum. Türkiye’de hizmet veren çoğu iss ile görüştüm ve bana en uygun TürkNet ve ya kablonet olduğuna karar verdim. Görüştüğüm iss: milenicom, netspeed, ComNet, TürkNet, fixnet, oris Telekom, Turkcell Superonline, Türk Telekom, Vodofone, KabloNet. Konumza dönecek olursak size altyapımdan bahsedeyim: Oturduğum binada Türksat KabloNet fiber altyapısı bulunmakta ve koaksiyel kablo kullanıyor. Buna ek olarak Türk Telekom VDSL altyapısı bulunmakta bakır kablo kullanıyor. Bunlar haricinde bir altyapı yok. KabloNet fiber 100 mbps veriyor Türk Telekom ise ortalama 80 mbps verebiliyor. TürkNet: Özgür iletişim ekstra paketi 95 TL + 37 TL modem ücreti kotasız taahhütsüz Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden 75 mbps dowland 8 mbps upload hızı. Türksat KabloNet: Kendi fiber altyapısı üzerinden 100 güldüren tarifesi 24 ay taahhütlü kotasız ilk 12 ay 110 TL sonrası 12 120 TL 100 mbps dowland 4 mbps upload. Bu hız saat: 19:00-12:00 arası 24 mpbs düşüyor ve en fazla o hızı alabiliyorsunuz. TürkNet artıları KabloNet uyduruk modemi yerine çok daha iyi bir modem vermesi ve o modemin size ait olması. Taahhüt olmaması ve kesintisiz 24 saat aynı hızı verebilmesi ayrıca 4 mbps daha fazla upload hızı var. KabloNet artıları ise firmanın vermiş olduğu güven kendi fiber altyapıları kullanması daha ucuz olması ve TürkNet de olmayan 7/24 çağrı merkezi. (benim aklıma gelen bunlar) şimdi soracak arkadaşlar olur diğer iss ne vaat etti diye düşünmesem bile onları da yazıyorum. Vodafone: 24 ay taahhütlü kotasız Kablonet altyapısı ile 50 Mbps ilk 6 ay 85 TL sonraki 18 ay 95 TL (Vodafone düşünmüyorum) Turkcell Superonline: 24 ay taahhütlü kotasız TT altyapısı ile VDSL 50 Mbps 140 TL (düşünmüyorum) Milenicom: Taahhütsüz TT VDSL altyapısı ile kotasız 79 Mbps 110 TL. NetSpeed: Taahhütsüz kotasız TT VDSL altyapısı ile 95 TL. Comnet: Taahhütsüz kotasız TT VDSL altyapısı ile 79 Mbps 100 TL. Fixnet: Taahhütsüz kotasız TT VDSL altyapısı 79 Mbps 115 TL. Türk Telekom: 24 ay taahhütlü kotasız 50 Mbps VDSL aylık 130 TL. sizce hangisini seçmeliyim? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı