Şimdi Ara

Türknet kargo-sözleşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı günü saat 10-11 gibi kargoya gidip sözleşmemi eksiksiz bir şekilde doldurup,kimlik fotokopisini çekip şeffaf dosyaya atıp yolladım.Gördügünüz üzere dün 11.40 da teslim almışlar ama telefon açtıgım zaman oto telesekreter;belgeleriniz bize ulaşmadıgı için kargo şirketinden bilgi felan alıp diyip kimse ile görüşemeden suratıma kapatılıyor.Facebook da en son postlarına yazdım mesaj olarak gsm verin bilgi verelim dediler hem posta yorum olarak hem messenger dan mesaj olarak ilettim ama tık yok.YAni en azından belgeler bize ulaştı,işlemleriniz devam ediyor tarzı birşey bekliyordum.Neyse inşallah belgelerimin başına birşey gelir de ben de böyle bir sorumsuz firmadan ugraşmadan kurtulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem eksik bilgi veriyor. Evrakların teslim alınması ile kontrol edilip, taranıp işlenmesi arasında zaman farkı oluyor ki bu aralar talep patlaması var. Sitesinde şöyle bir bilgi var, bence biraz bekleyin.
    quote:

Çoğu kargo şirketi gönderinizin yerine ulaştığını size bir şekilde bildiriyor. Belgeler fiziksel olarak bize ulaştıktan sonra taranıp sisteme işlenmeleri kargo merkezindeki iş yüküne göre değişse de en fazla 36 saat içinde tamamlanıyor. Belgeleriniz sisteme girdiğinde biz size SMS yoluyla haber veriyoruz. Eğer kargo şirketi evraklarınızın bize ulaştığını söyledikten sonra 48 saat içinde bizden bir SMS almadıysanız normal olmayan bir durum var demektir. Bu durumda lütfen bize Online İşlem Merkezinden ya da 0 850 288 8080 numaralı Çözüm Merkezimizden ulaşın.

Keşke bu kıyıda köşede kalmış bilgiyi gönderdikleri mail'de belirtseler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 26 Ekim 2017; 13:28:48 >

• Neyse sagolasın yarın öglene kadar da bekliyelim ama verdikleri telefondan zaten belgeler ulaşmadı diyip kapatıyor ve online işlemlerde sadece kişiel bilgiler ve başvurusu süreci kısmı var.nasıl ulaşırız biz bu adamlara bilmiyorum :)

• Dediğim gibi sistem hatalı. Çağrı merkezini tamamen tuşlama şekline dönüştürüyorlar, zaten elemanlar taşeron olduğu için bilgisiz ve vasıfsız oluyordu, "kayıt oluşturuyorum" demekten öteye geçemiyordu. Sizin abonelik tamamlanmadığı için de oim çalışmıyor. Sosyal medya elemanları da yetişemiyorlar, acil personel takviyesi lazım bakalım ne zaman sesimizi duyacaklar Yine de şansınızı deneyin: @TurkNetDestek
  • Birşey daha sorayım sana bari.ben superonlinedeyim de geçen gün sordum 120 tl tahahhüd iptal bedeli var galiba türknet 200 e kadar karşılıyordu ay ay.Şimdi ben ilk konuştugumda bunlarla bana senin orayı arayıp kapatmana gerek yok biz hallediyoruz dediler ve elektrikçi çagırıp baglantıyı biz mi yapıyoruz.bu ikisi dogru mu peki

• İkisi de yanlış Turknet cayma bedelinin 120 lirasını karşılıyor. Onu da her ay 20 lira indirim yaparak. Yani her şekilde siz cayma bedelini kendiniz ödeyip fatura ve dekontu turknet'e gönderiyorsunuz. Elektrikçi ile işiniz yok, evraklarınızdaki "abonenin işletmeci değiştirmesi için talep formu" superonline'dan turknet'e transfer ve eski abonelik iptali için yetki verdiğiniz anlamına geliyor. Yalnız şöyle bir sorun yaşamanız çok yüksek: TT telefon için ayrı hat belirleyip, diğer iss müşterilerini adam yerine koymadığı için arayıp haber vermiyor. Oysa ki internet ve telefon devrelerinin saha dolabındaki dslam'da birleştirilecek size tek hat olarak (o da şu anda kullanmış olduğunuz hat) gelmesi lazım. Böyle bir sorun yaşarsanız turknet oim üzerinden "çevir sesi yok" şeklinde destek kaydı açarak not kısmına "telefonlu internet abonesiyim, devrelerimin birleştirilmesini talep ediyorum" yazın.

• Ben geçenlerde sordum da 110 felan dediler bunlar baglıyana kadar 140 felan olur heralde ama her türlü 120sini karşılıyorlar dimi ayrıca ev hattım yok yalın kullanıyorum yani.kadam baya karıştı ya ne yapıcam bilmiyorum

• Merhaba, aktivasyon işlemleriniz için size yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle sistem bu mail ve SMS bildirimlerini otomatik olarak bir yanlışlık nedeniyle gönderiyor. Evraklarınız teslim alınıp sisteme yüklenene kadar sistem bu bildirimi size yollamış oluyor. Bu süreçte size yardımcı olabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.