Şimdi Ara

Türksat Kablonet Cayma Bedeli Sorunu ve Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar. Türksat Kablonet abonesiyiz; 100mbps download (500GB Kota), 5mbps upload ve televizyona 140TL ödeyerek bir keriziz. Abonelikten çıkmak istediğimizde 1.417,34 TL cayma bedeli istediler. Aboneliğimiz 6 Şubat 2022 tarihinde sonra erecek. Müşteri hizmetlerindeki kadın belirli bir cayma bedelinin olmadığını günden güne değiştiğini söyledi. Önerileriniz nelerdir? Hukuki süreç başlatsak sonuç alabilir miyiz? Eğer hukuki süreçten bir sonuç alabileceğimizi düşünmüyorsanız uygun fiyatlı dolgun bir internet sağlayıcısı (taahhütsüz) önerebilir misiniz? Türksat'a ''kota'' adı altında para vermek istemiyorum.




  • Cayma bedelinin içinde cihazların ücreti de oluyor. Cihazları iade ettiğinizi farz ederek cihaz ücretlerini çıkarıp öyle hesaplayın.

  • 24 ay taahhütlü ve 12 ayı dolduduğunuzu varsayıyorum

    Forumda 12 ay sonra mahkeme yoluyla cayma bedeli ödemeksizin

    İptal ettiren olmuştu yanlış değilsem

    Tecrübe eden arkadaşlar yazarsa faydalı olacaktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 2 Mart 2021; 13:11:8 >
  • 11 ayınız kalmış. Bu kalan ayların indirim tutarı + kurulum/aktivasyon ücreti ve varsa cihaz ücretleri size çıkarabilecekleri maximum cayma bedeli miktarıdır. Cayma bedeli miktarı gün gün hesaplandığı için MHdeki kadın doğru söylemiş.


    Diğer ISS firmalardan bazıları belli bir miktara kadar cayma bedelini karşılıyorlar. Diğer firmaları tek tek arayarak ne kadarını karşılayabilecekler onu öğrenin, hesabınıza uyarsa zararın neresinden dönersek kardır diyerek cayma bedelinin en azından bir mikatırını karşılayan ve size en uygun firmaya geçebilirsiniz.




  • https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6502.pdf


    Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.


    1 yıldan uzun süreli sözleşmelerde ceza kesmeleri tamamen hukuksuz. Şuradan hakem heyetine başvurup talebinizi iletin, bedeli ödeseniz bile geri alabilmeniz lazım:

    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 14 Mart 2021; 17:3:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.