Şimdi Ara

ttnetten superonline geçtim.deneme süresi,cayma bedeli hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ttnetten superonline geçtim,15 gün internetimizi deneyin,memnun kalmazsanız modemi turkcell'e bırakıp kullandığınız gün 2 tl ile çarpılır dediler.yakınlardaki şubeyi arıyorum öyle bir şey yok diyor.sözleşmede imzaladım.
    ttnet iptal işlemide başlamamış daha 15 gün sonra başlayacak,ttnet 360 tl istiyor,superonline 200'ü biz öderiz diyor.
    aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık..

superonline iptal etsem ordan bir miktar ödetecekler gibi geliyor,geçsem 160 lira ttnetten zararım oluyor.

15 gün deneme,cayma ücreti hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bunu sana kim verdi. Bilgi verirmiisin

Superonlineda boyle bir uygulama yokkkk

Kimden aldiysan yakasina yapis.imzayi attinmi baslamissindir.

Not:acaba 15 gun tuketici cayma suresi var.satarken uyaniklik edip onumu kastettiler???

Orijinalden alıntı: SOLF

Sacma

Bunu sana kim verdi. Bilgi verirmiisin

Superonlineda boyle bir uygulama yokkkk

Kimden aldiysan yakasina yapis.imzayi attinmi baslamissindir.

Not:acaba 15 gun tuketici cayma suresi var.satarken uyaniklik edip onumu kastettiler???

superonline bayisi tarafından arandım.onlar geçirdi beni superonline'a.
    sonra iade için ne yapmam gerek dedim turkcell superonline'a bırakabilirsiniz modeminizi kablolarınızı kullandığınız günlerin ücretini ödersiniz dendi.
    aradım yakınlarda bir yeri öyle bir uygulama yok dendi.
    bu sefer superonline'ı aradım 222 1 222 numarasından onlarda iptal için 200 tl ödemem gerektiğini deneme süresi gibi birşey olmadığını söyledi.
    resmen kandırıldım.
    olur ki hem superonline hem ttnet iptal ettirmek istersem 560 tl fatura çıkıyor ve ortada kalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.