Şimdi Ara

Türknet İnternet paket değişikliği sorunu ve destekten cevap gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Türknet e yeni geçtim direk olarak internet paket değişikliği yaptım 35 mbitten 75 mbit e geçmek için 7 gündür üst pakete geçemedim ne yapabilirim desteke yazdım cevap gelmedi 5 gündür.

• knk aynı sorun bende de var 5 gündür paket değişikliği için bakan yok
  • umarım bir an önce sorunumuzu türknet çözer bende sistemde sorun var gibime geldi nedense cevapda alamıyorsun işlem bekliyorda kaldı 3 iş gününü sürer dediler :) zaman geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter106

umarım bir an önce sorunumuzu türknet çözer bende sistemde sorun var gibime geldi nedense cevapda alamıyorsun işlem bekliyorda kaldı 3 iş gününü sürer dediler :) zaman geçti.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005

Bu konuya yazın arkadaşlar, TürkNetDestek görünce hallediyor bende yeni geçiş yaptım onun sayesinde 2 günde oldu geçişim. Online işlemlerde ilgilenen yok maalesef.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim destek no y la birlikte yazdım saolasın .
  • ben de yazdım inş kısa sürede dönüş olur
  • Merhaba ouz benim bugün 75 mbite geçildi ama dowload hızım 1 mbit bile artmadı modem ayarmımı yapmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba Joster ben bugün 75 mbite geçtim ama dowload hızım 1 mbit bile artmadı ne yapmam gerek
  • Bana hala dönüş yapmadılar... modem ayarlarından Bitrate değerine bakar misin knk 35binde mi hala
  • hunter106 kullanıcısına yanıt
    Modemi kapatıp açın ve tekrar deneyin. Eğer haal eski hız çıkıyorsa hızın tanımlanması lazım demektir. TurkNetDestek'e yazın tekrar tanımlıyor.
    yazdım ama umarım uzun sürmez :D internet tam gitiğinde oyundaydım hızlı modemi aç kapa yaptım ondanmı öyle oldu anlayamadım sadece upload arttı dowload aynı
  • Merhaba, PM üzerinden size yazmak istedim. Ama özel mesaj almak istemediğiniz uyarısı çıktığı için yanıt veremiyorum. PM üzerinden GSM numaranızı gönderebilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliğinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sayın türknet son konuma bakabilir misiniz ??
    Merhaba bugün yine tanımladılar hızım 35 den 39 40 a çıktı ne yapmamı önerirsin kutuya uzaklığım 60metre bu arada teşekkür ederim yardımın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter106 -- 12 Haziran 2020; 13:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt
    Oğuz sende durum nasıl bende yine tanımladılar hızı 35 den 39 40 a çıktı n perf e göre 30 du 33 oldu hız 4 mbit arttı 35 den sadece kutu uzaklığım 60 metre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Modem arayüz değerlerini atabilir misin?
    teşekür ederim yardımın için hat değerlerinde düşüklük var diyorlar bekliyom şuan.
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba Oğuz sende durum nedir benim dowload 45 50 civarı daha üstünü görmüyorum kutuya okadarda uzak değilim gene destek kaydı açtım bakalım nolacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.