|
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Deathbringerselam, sizinki galiba fiziksel müdahale kaynaklı spesifik bir durum olmuş da. Bende de şöyle bir durum oldu. Mevcut VDSL 24 mbps'lik paketin taahhütünü yeniledikten sonra, bağlantı gitti geldi ve altyapı değerleri eskisi gibi gayet iyi olduğu halde modeme gelen hızda Telekom'un 1 seneden fazladır ikramlı verdiği 28.248 kbps'den 24.516 kbps'ye düşüş yaşadım. Tplink W9970 modem kullanıyorum. En azından ilk bağlandığı günkü şekliyle 24.548 kbps olması lazımdı. Onun da 32 kbps kadar altına düştü yani. Taahhüt yenilemenin modeme ulaşan DSL hızlarına ne gibi bir alakası, etkisi olabiliyor, hiç anlamadım ve şaşırdım. Aboneliğe ait paket hızım aynı kağıt üstünde zira. @Ö1f1@mustifbüstatlar selam, sizlerin bir yorumunuz var mıdır? Arıza kaydı açtırmaya gerek var mı sizce? Aynı paket hızında hizmet almakta iken taahhüt yenileme işleminin hat hız profiline ne gibi bir etkisi olabiliyor, hiç anlam veremedim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2025; 12:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2025; 19:25:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşte hala fazladan hız tanımlıyorlar mı ona göre yol almak mantıklı olur. Yoksa zaten 60 Kbps için uğraşmaya değmez. |
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|