Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ MODİFİYECİLERİN İÇLER ACISI HALİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek internette gerek televizyonda Avrupadaki adamları izliyorum ,adamlar hem kaliteli ,hem klas ,hem de zevkliler.
    Birde bizimkilere bak, her yerlerinden apaçilik , zevksizlik, fakirlik akıyor. Trafikte abuk sabuk hareketler.
    Bu işi iyi yapan ,bir kaç kişi dışında bir grup bu kadar mı lümpen olur arkadaş.
    Türkiye de bu modifiye işi yerlerde sürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 19 Ocak 2015; 19:46:07 >

-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • tamam
  • Hocam avrupadaki adamlar gibi olmak sizce de ciddi bir bütçe istemiyor mu malum piyasada fiyatlar belli.
    #VestelAlmaAldırma
  • herşey paraya bakıyor. 350z vardı da insanlarmı yapamadı.
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe yoksa bu işlere kalkismamak en iyisi. Apaçi arabasi gibi ortalikta dolaşmak daha kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiyeye yatkın, motor bitse de canın yanmayacak bir araç yapman için 100.000 civarı bir parayı buna gömmen lazım. Bunu Türkiye'de yapacak adam sayılıdır. Yapacak Usta da buna bağlı olarak daha da azdır.

Diğer ülkelerde adamlar 5.000-10.000 dolara kallavi bir araç alıp bir o kadar harcayınca, ortaya harika bir makine çıkıyor. Biz o paraya arabayı bile alamıyoruz. Dolayısıyla harcayabileceğimiz rakama bağlı olarak ancak apaçi işi bir şeyler yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • herşey hızlı ve öfkeli serisinden sonra başladı

Niye eksiyi basiyosunuz kardesim. Modifiyenin icler acisi halini gosteriyorum iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 21 Ocak 2015; 10:28:24 >
  • Hökümetin bu modifiyecilere destek vermesi gerek.

M. K. ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

öööööööööööööööö kusuyorummmmm şuan

• O TOFAŞ modifiyeliyse bu araç ney :) ya da ona yapılan modifiyeyse bu ney :D

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

O TOFAŞ modifiyeliyse bu araç ney :) ya da ona yapılan modifiyeyse bu ney :D

O tip arabalara bakinca hakikaten kusacagi geliyor insanin. Ancak tekerlege sacma sapan kamber verme ve asiri alcaltma olayina karsiyim. Cok cirkin oluyor

• Mesela türkiye örnek o olayı gine burada abartıyorlar Amerika'da falan tek tük ler Türkiye'de hepsi öyle ama doğru düzgün çok az çıkar her konuda abartıyız yav :)

Altta da sadece alçaltılmış bir vw golf var mk5 heralde

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

Mesela türkiye örnek o olayı gine burada abartıyorlar Amerika'da falan tek tük ler Türkiye'de hepsi öyle ama doğru düzgün çok az çıkar her konuda abartıyız yav :)

Altta da sadece alçaltılmış bir vw golf var mk5 heralde

Adamlar abartsa bile goze batmiyor en azindan. Benimde cocukken sacma sapan hayallerim vardi. Ergen bile degildim sanirim o zamanlar. Tabi en fazla eropa vardi gordugumuz. Hep sahin brodway. Diyordumki bi dogan alsam. Her tarafina etek yapsam. Birde buyuk jant taksam. Allah iyiki kismet etmemis Allahtan Yoksa kendimden nefret ederdim. Zaten cocuk akli iste. Ama goruyorumki cocuk aklimla dusundugumu kocaman adamlar yapiyor

• NFS Underground ve underground 2 oynamış neslin elinde oldukları için şu an saçma sapan modifiyeler var. Üstüne bir de zevksiz Halk kültürü birleşince adamlar yaptıklarının güzel olduğunu düşünüyor...

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

herşey hızlı ve öfkeli serisinden sonra başladı

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

NFS Underground ve underground 2 oynamış neslin elinde oldukları için şu an saçma sapan modifiyeler var. Üstüne bir de zevksiz Halk kültürü birleşince adamlar yaptıklarının güzel olduğunu düşünüyor...

Çok doğru tespitler.

NFS Underground ve Hızlı&Öfkeli (hiç hazzetmediğim, saçma sahneleri olan bir filmdir) serisinin bu ülke trafiğindeki apaçi araç sayısına ve trafikte yapılan abuk subuk hareketlere büyük bir etkisi oldu. Trafikte saçma sapan araç sürmeyi, saçma sapan modifiyeyi acayip şekilde özendirdiler genç beyinlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 21 Ocak 2015; 11:10:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.