Yarbay
05 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 93 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar.

Başlıktaki modellerden bir tanesini lise sondaki kız kardeşime almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz olumlu olumsuz yanlarıyla belirtirseniz sevinirim.

Gittigidiyor sitesinde bkm expresten 25 tl axess kartada 50 tl para puan veriyor.

Edit; Arkadaşlar P70 modelini aldım, 654 tl ye geldi.
Dünkü 6 kuruşluk benzin zammından sonra mazot fiyatı nada 3 kuruşluk bir ayar verildi. Ufak ufak ittirmeye başladılar şimdiden.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30038819.asp
Benzinin litresine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 6 kuruş zam gelmiş.

Haber kaynaklarında pek görülmedi tesadüfen gördüm bu sitede.

http://www.bigpara.com/haberler/piyasa-haberleri/benzine-zam-geldi_ID1426474
Merhaba arkadaşlar eşim kokulu taşlar ile süs isimlik vb şeyler yapmaya karar verdi, yalnız bu taşların ham maddesinin ne olduğunu bir türlü öğrenemedim. Beyaz toz halinde ve çabuk sertleşiyor ve pürüzsüz bir yüzeye sahip. Kendimce bir kaça karışımla formül üretmeye çalıştım ama olmadı.
Denediklerim kartonpiyer alçısı, saten alçı ve derz alçısı bunları karıştırarak ta denedik olmadı.

Bilenler veya fikirleri olanlar yardımcı olursa sevinirim, umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Resim temsilidir.
Jaguar dan güzel yerinde bir reklam

Arkadaşlar yazıcı yeni sayılır dört aylık toplasan 100 çıktı olmamıştır, telefondan veya pc den bir çıktı almak istediğimde yazılıyor diyor ve sonra "system initialize" diye uyarı çıkıyor.
Pdf ve excell dosyalarını yazmıyor bazı web sayfalarını yazıyor, nasıl bir çözüm uygulayabiliriz yada servise mi götüreyim.
 Samsung scx-3405 yazıcı sorunu
Merhaba arkadaşlar, aracımda otomatik yükseklik alçaklık ayarlı kısalar orjinal D2S 4300k mercekli zenon, uzunlar normal ampül farlar mevcut.
D2S lerin aydınlatmasından pek memnun değilim yeni nesil araçlarda bulunan beyaz zenonlar gibi olması için ne yapmam gerekli, yada daha iyi bir aydınlatma nasıl sağlayabilirim.

O bir fenomen ///M3

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Forumda bir kaç E39 sever ve kullanıcıları olarak bir etkinlik yapmaya karar verdik, 1 yada 2 kasım gününe ortak bir tarih ve yer belirleyip karar vereceğiz.
Katılmak isteyen arkadaşlar yazabilirler, İstanbul Anadolu veya Avrupa yakası için mekan fikirlerinizi bekliyoruz.

Forumda E39 yada E46 sahibi yada seven bütün arkadaşlar katılabilir.

Edit;
Hava tahminlerine göre pazar günü daha iyi olduğu için pazar günü için karar aldık, gelecek arkadaşların pazar günü için plan yapmaları rica olunur.

Mekan hakkında pek fikir çıkmayınca Can kardeşimle Avcılar sahilini uygun gördük, ispark ın büyük bir park alanı var denizin kenarında hemen yanında ibb ye ait bir cafe açık ve kapalı yeri mevcut.
İlk buluşma yeri olarak İBB Avcılar Sosyal Tesislerinde buluşup yemek yada kahvaltı daha sonra sahile geçiş yaparız.

Adres :Dr. Sadık Ahmet Cd. Deniz Köşkler Mah. Eski İETT Kampı /AVCILAR
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Avcilar.aspx
Gelmesi kesin olan arkadaşlar isim yazdırırsa sevinirim

Gelecek olan arkadaşlar

@allstar34
@cianni
@ozanozer
@YaKaMoZ1231
@2JZ-GTE
Hakkında
Meslek: Elektrik aydınlatma
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Tablet
ipad mini
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Clash of Clans
allstar34
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.908
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 27.945 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.480 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.