Yarbay
31 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 325 (Bu ay: 6)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım instagram hesabım bugün, birileri tarafından çalındı. Mail adresi ve şifresi değiştirildi.

İnternetten baktım pek sağlıklı birşeyler bulamadım. Bu konulardan anlayan bilgi sahibi olan birilerinin yardımına ihtiyacım var.

Arkadaşlar yakın bir arkadaşım bir fabrikada işe başlayacak maaş 3700 lira olacakmış, yol yemek dahil. Sizce nasıl değer mi çalışmaya.

Türkiye Varlık Fonu(TVF), Telia'nın Turkcell'deki hisselerinin tamamını ya da bir kısmını satın almak için görüşmelerde bulunuyor.

Bloomberg'de yer alan habere göre, görüşmelerde ileri aşamaya gelinirken açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.

Telia, Turkcell'de dolaylı yüzde 24 hissesine sahipken Çukurova Holding ise şirketin yüzde 13,8'ini kontrol ediyor. Çukurova'nın Turkcell hisseleri 1,6 milyar dolarlık kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'nda teminat olarak bulunuyor.

Turkcell, Çukurova ve TVF'nin temsilcileri konuya ilişkin yorum yapmazken, Telia'nın bir sözcüsü, "Türkiye'den çıkmak istediğimiz bir sır değil" şeklinde yorum yaptı.

https://m.bloomberght.com/telia-turkcell-deki-hisselerinin-satisi-icin-tvf-ile-gorusuyor-2258064

Ülkemizde 50.000 den fazla muhtar var ve bunların çoğuna gerek olmadığını düşünüyorum. Özellikle büyükşehirlerde tamamen gereksiz, E-Devlet uygulamasından bir çok dökümüna ulaşabiliyor insanlar artık. Köyler de olabilir ama büyükşehirlerde kesinlikle kaldırılmalı.
Muhtarlara ödenen para devlete büyük bir yük getiriyor.

http://www.muhtarlarkonfederasyonu.org/il-muhtarlari.html
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır kullandığım ve oldukça memnun olduğum sony kdl-55w805a televizyonum bozuldu. Sorunu kendi kendine 2-3 dakikada bir kapanıp açılıyor, bazen de donuyor. Servise götürdüm ana kart arızası var dediler ve ellerinde ana kart olmadığını söylediler. İzmirde oturuyorum nerden bulabilirim ana kart bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Ne güzel rahat rahat oturarak gidiyordum işe , trafikte yoktu.
Bide bağırıp duruyorlar inanılmaz gürültü yapıyolar.
A101 den saç bakım yağı aldım 3.99 tl ye, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum bariz faydasını gördüm saçlarım dolgun ve sağlıklı oldu.
Yanaklarımda seyrek yerler vardı sakal çıkmaya başladı etkisini gösteriyor.
Eczaneden 50 lira verip kimsayal ürünler almayın boşuna.

Saç yağının içeriği:susam, badem, fındık, ceviz, defne, çam terebentin yağı var. Tamamen doğal yazıyor.
Saç sakal konusunda problem yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
Türkiye'deki 2 milyona yakın Suriyelinin oluşturulması planlanan güvenli bölgeye yerleştirilmesi için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Türkiye ile ABD arasındaki uzlaşma ve İncirlik üssünün koalisyon güçlerine açılmasının ardından sınırda oluşturulacak güvenli bölgeye, Türkiye’deki 2 milyona yakın Suriyelinin yerleştirilmesi için hazırlık yapıldığı öğrenildi. Suriyeliler, kademeli olarak bölgeye gönderilecek ve mülteci yükü de hafifleyecek.

ABD ile Türkiye arasında varılan uzlaşmaya göre sınırda de-fakto tampon bölge oluşturulacak. IŞİD’den arındırılacak bölge güvenlik altına alınacak. Bölgede, tampon bölge kurmak için BM Güvenlik Konseyi kararına gerek olması nedeniyle ve Rusya ile Çin’in bunu veto etme ihtimaline karşı, de-facto tampon bölge oluşturacak.

YENİ GÖÇ DALGASI

Bu bölgede Suriye uçaklarına kapalı olacak. Bölgenin genişliğinin 90, derinliğinin ise Halep’e kadar uzanan bir alanda, 40-45 kilometre olması planlanıyor. Bölgenin kara güvenliğini ılımlı muhalifler sağlayacak. Bölgeye ileride Türkiye’ye sığınan 2 milyona yakın Suriyelinin yerleştirilmesi de hedefleniyor. Suriyelilerin ihtiyaçları bu güvenli bölgede sağlanacak. Bölge yeni göç dalgalarına karşı da kullanılacak.

ERDOĞAN’DAN SİNYAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Çin gezisi öncesi bu konuda sinyal verdi ve ‘’Güvenli bölge nasıl gerçekleştirilecek?’’ sorusuna şu cevabı verdi:

‘’İlk adım güvenli bölgenin altyapısını oluşturmak. Herşeyden önce malum terör örgütüyle DEAŞ ile özellikle kuzey Suriye’deki mücadelenin verilmesi büyük önem arz ediyor. Aynı zamanda yine ulusal güvenliğimize tehdit oluşturan, malum unsurlar var. ve buradaki bizler için ikmal bölgesi diye tanımadığımız bu bölgelerin tehditten arındırılması takdir edersiniz ki bizdeki 1 milyon 700 bin vatandaşın içerisinde artık ülkelerine dönme beklentisinde içinde olmaları bakımından onlar için de bir zemin oluşturacaktır. Bunların çalışmalarını da heyetlerimiz yapmaktadırlar’’

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/2-milyon-suriyeli-sinir-disina-895273/
İş yerimizin camına çarpıp yere düştü, öldü sanırım. İlk defa bu tür kuş görüyorum merak ettim cinsini.
AKP Hükümeti’ne yakınlığıyla bilinen isimlerden itiraflar sürerken A Haber’de yorumculuk yapan gazeteci Nevzat Çiçek de havuz medyasında yaşananları anlattı. Çiçek’in yazısında “satmadığınız gazetelerin tirajlarını şişirerek devletten aldığınız ilan paraları haramdır” dedi.

Çiçek’in dünkü yazısından dikkat çeken bölümler şöyle:

“AK Parti’yi destekleyen bu medya düzeni yanlış kurgulanmış bir medya düzeni. Samimi olmayan insanların ciddi paralarla yöneticilik, yazarlık yaptığı bir ortamda hareketin, kamuoyu yüzü olarak öne çıkarılan çoğu kişilerin AK Parti tabanı ile aralarındaki tek bağ nargile kafelerindeki muhabbet yada çağrıldıkları konferanslardaki birliktelikleri. Bu insanların ne oturdukları mahalle AK Parti’nin esas kitlesinin mahallesi, ne geçmişleri bu insanlarla beraber nede hayal ettikleri dünya bu insanların istedikleri dünya.

“YAĞDANLIK, TETİKÇİLİK”

AK Parti’nin medyasının teslim ettiği insanların çoğunda bir Ertuğrul Özkök, bir Ahmet Hakan olma hastalığı var. Bunlar 12 yıl boyunca adam yetiştirmediler, üç beş kişi adeta bir çete görüntüsü verdiler asla ekip olamadılar. Bu hareketin kaymağını yiyenlerle çilesini çekenler arasındaki farkı görmeyen yöneticilerin kendilerine yakın gazetecileri her gün söylediklerini onaylama mekanizması olarak kullanmaları artık son bulmalıdır. Hiçbir vasfı olmayan sadece ‘Yağdanlık’ yapan, fikir üretemeyen, tetikçilikten ileri geçemeyen bu insanlarla inandırıcı olamazsınız.”

“İLAN PARALARI HARAMDIR”

Nevzat Çiçek yazısının devamında havuz medyasının gazete tirajlarının yüksek gösterilerek fazladan ilan parası alındığını da yazdı:

“Kendinizi kandırmayan, milleti de kandırmayın ve o paraları çarçur ederek yalan bilgiler vermeyin. Dürüst olun, satmadığınız gazetelerin tirajlarını şişirerek devletten aldığınız ilan paraları haramdır. Sizde itiraz ettiğiniz sistemin çarkına girdiniz ve yalanlarla, haramla oluşturduğunuz gazetelerde millete dürüstlük dersi vermeye kalkışıyorsunuz ama samimiyeti olmuyor, etkisi olmuyor bunu görün artık. Dönün bir kendinize, niye hala bu kadar imkâna rağmen bir Hürriyet değilsiniz, niye bir NTV, CNN veya Habertürk gibi etki gücünüz yok, hiç düşündünüz mü?

Sadece protokol uçaklarına binerek gazeteci olduğunuzu zannettiniz. Sizler anket firmaları sahipleri ile birlikte gerçeği milletten sakladınız, hoşuna gitsin diye yayınladığınız anketlerle AKP’yi yanıltarak davaya kötülük ettiniz.

Binlerce samimi insanı ağlamaklı hale getirip hayal kırıklığına uğrattınız. Şimdi aklınızı başınıza alın, ders çıkarın. Öyle kafa göz dalmakla, fikri alt yapısı olmayan ucuz tetikçiliklerle, inanmadığını sırf koltuk ve makam için savunmakla seçim kazanılmıyor.”

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/yandas-gazeteciden-itiraf-satmadigimiz-gazetelerin-857367/
Hakkında
Hakkımda:
"İnsanlara kendi akıllarına saygı duymaları ve cesur olmaları telkin edilmeli ve kendileri için arkasından koşması gereken hayallere gereksinimleri varsa, doğruluk, iyilik ve barış sevgisini benimsemeleri öğretilmelidir"
İzmir yaşam kalitesi sürekli gelişen, eğitimli bir kenttir.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sony
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PSP
Takım
Fenerbahçe
Takım
Fenerbahçe
TV
Sony
Ses Sistemi
Grundig
Notebook
Sony
Beyaz Eşya
Beko
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.332
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 18.164 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.