Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım instagram hesabım bugün, birileri tarafından çalındı. Mail adresi ve şifresi değiştirildi.
İnternetten baktım pek sağlıklı birşeyler bulamadım. Bu konulardan anlayan bilgi sahibi olan birilerinin yardımına ihtiyacım var.
Maaş Hakkında Yardım
Arkadaşlar yakın bir arkadaşım bir fabrikada işe başlayacak maaş 3700 lira olacakmış, yol yemek dahil. Sizce nasıl değer mi çalışmaya.
Türkiye Varlık Fonu(TVF), Telia'nın Turkcell'deki hisselerinin tamamını ya da bir kısmını satın almak için görüşmelerde bulunuyor.
Bloomberg'de yer alan habere göre, görüşmelerde ileri aşamaya gelinirken açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.
Telia, Turkcell'de dolaylı yüzde 24 hissesine sahipken Çukurova Holding ise şirketin yüzde 13,8'ini kontrol ediyor. Çukurova'nın Turkcell hisseleri 1,6 milyar dolarlık kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'nda teminat olarak bulunuyor.
Turkcell, Çukurova ve TVF'nin temsilcileri konuya ilişkin yorum yapmazken, Telia'nın bir sözcüsü, "Türkiye'den çıkmak istediğimiz bir sır değil" şeklinde yorum yaptı.
https://m.bloomberght.com/telia-turkcell-deki-hisselerinin-satisi-icin-tvf-ile-gorusuyor-2258064
Muhtarlık Kaldırılmalı
|
Sony 55w805a Arızalandı :(
|
OTOBÜS LİSELİ KAYNIYO
|
Sakal ve Saç Çıkarmak için Tavsiye Ettiğim Ürün
|
2 milyon Suriyeli sınır dışına
|
Bu Kuşun Cinsi Nedir
|
"İnsanlara kendi akıllarına saygı duymaları ve cesur olmaları telkin edilmeli ve kendileri için arkasından koşması gereken hayallere gereksinimleri varsa, doğruluk, iyilik ve barış sevgisini benimsemeleri öğretilmelidir" İzmir yaşam kalitesi sürekli gelişen, eğitimli bir kenttir.
|

Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.332
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 18.164 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar