Herşeyde olduğu gibi toplum olarak bu konudada sabit fikirli olduğumuzu düşünüyorum. Sw araçlar çok yönlü kullanıma daha yatkındır. arka kapıyı açıp koltukları yatırınca yatak görevini bile görüyor. Daha fazla bagaj hacmine sahiptir. ve daha donanımlı oluyorlar genelde. ama Türkiye de Sedan tutturmuşlar gidiyor. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
Yurtdışındaki adamların en sıradanı bile hobi sahibi, kayak, bisiklet, dağcılık vs. yükleyip gidiyor, hiç biri yoksa köpeği vardır...
quote:
Orijinalden alıntı: lrfan
Yurtdışındaki adamların en sıradanı bile hobi sahibi, kayak, bisiklet, dağcılık vs. yükleyip gidiyor, hiç biri yoksa köpeği vardır...
Benim gibi saabcıların olması ne güzel bende bu araçtan istiyoruminşallah alacağım
Onu önce ben gördüm Ama param yok
Alıntıları Göster
Renk olarak ztn hoşuma gitmedi ben gri olanı test etme şansı buldum harika bi araç
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
Renk olarak ztn hoşuma gitmedi ben gri olanı test etme şansı buldum harika bi araç
Alıntıları Göster
AF kasa (çok maksatlı) araçlar Connect, caddy, Partner , Kombo Doblo vs. çıktığından beri tutmaz oldu bunlar ama Dacia Logan Mcv , Skoda Roomster gibi güzel araçlar da mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
AF kasa (çok maksatlı) araçlar Connect, caddy, Partner , Kombo Doblo vs. çıktığından beri tutmaz oldu bunlar ama Dacia Logan Mcv , Skoda Roomster gibi güzel araçlar da mevcut
Alıntıları Göster
Bir de Mercedes, BMW,.. gibi araçların SW modellerinin çoğu Avrupa plakalı, Almancı
quote:
Orijinalden alıntı: gordon01
Bir de Mercedes, BMW,.. gibi araçların SW modellerinin çoğu Avrupa plakalı, Almancı
Alıntıları Göster
avrupa'da birçok aracın sw'si sedandan fazla satar.ve daha güzel tasarımlıdır.audi avantlar buna en iyi örnek.
quote:
Orijinalden alıntı: budak_1903
avrupa'da birçok aracın sw'si sedandan fazla satar.ve daha güzel tasarımlıdır.audi avantlar buna en iyi örnek.
Alıntıları Göster
araç ihtiyaçtan ziyade- özellikle anadolu illerinde - prestij ve hava atma amaçlı alındığı için.
bir sedan daha havalıdır.
sw ler daha ziyade ticari amaçlıdır gibi yanlış bir kanı vardır.
zira kartal ve sw toroslar genelde esnaf tarafından kullnılırdı vakti zamanında.
benim düşüncem bu.
hayırlı günler.
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
araç ihtiyaçtan ziyade- özellikle anadolu illerinde - prestij ve hava atma amaçlı alındığı için.
bir sedan daha havalıdır.
sw ler daha ziyade ticari amaçlıdır gibi yanlış bir kanı vardır.
zira kartal ve sw toroslar genelde esnaf tarafından kullnılırdı vakti zamanında.
benim düşüncem bu.
hayırlı günler.
Alıntıları Göster
kendilerini aile babası değilde, hızlı delikanlı olarak göstermek istemelerinden sedan ve hb çok tercih ediliyor...
ama büyük bir gerçek var ortada sw ler kolay kolay çıkmıyor elden 2. el de..kartal da dahil buna
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
kendilerini aile babası değilde, hızlı delikanlı olarak göstermek istemelerinden sedan ve hb çok tercih ediliyor...
ama büyük bir gerçek var ortada sw ler kolay kolay çıkmıyor elden 2. el de..kartal da dahil buna
Alıntıları Göster
SW Araç Kullananların Çoğu Kangoo,Tourneo Connect,Doblo gibi araçlar aldığı için SW pek tercih edilmiyor. Benim Amcam var. Döşemeci. Bu Araçlar Olmadan Önce Kartal,Lada 2105'den Başka Araba Almazdı.Bu Tür Araçlar Çıktıktan Sonra Şimdide.Çok Rahat Arabalar. Bir daha Küçük Araç Almam Diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy
SW Araç Kullananların Çoğu Kangoo,Tourneo Connect,Doblo gibi araçlar aldığı için SW pek tercih edilmiyor. Benim Amcam var. Döşemeci. Bu Araçlar Olmadan Önce Kartal,Lada 2105'den Başka Araba Almazdı.Bu Tür Araçlar Çıktıktan Sonra Şimdide.Çok Rahat Arabalar. Bir daha Küçük Araç Almam Diyor.
Alıntıları Göster
Tesbitler oldukça yerinde.
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
Tesbitler oldukça yerinde.
Alıntıları Göster
hafif ticarilerle çakallık yapmak varken neden sw tercih edilsinki şahsi tercihim aslında sw çok mantıklı bir aile için, ama şimdi yaştan dolayı hb kullanıyorum sedanlar felaket itici geliyor millet nası biniyo onu anlayamıyorum bile
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
hafif ticarilerle çakallık yapmak varken neden sw tercih edilsinki şahsi tercihim aslında sw çok mantıklı bir aile için, ama şimdi yaştan dolayı hb kullanıyorum sedanlar felaket itici geliyor millet nası biniyo onu anlayamıyorum bile
Alıntıları Göster
Ayrıca,
Kasalı araçlar da tutulmuyor ,
quote:
Orijinalden alıntı: volkan2008
Ayrıca,
Kasalı araçlar da tutulmuyor ,
Alıntıları Göster
sw lerle fazla hava atılmıyor.Zaten Türkler arabasıyla hava yapmayı seviyorlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: OldCity.
sw lerle fazla hava atılmıyor.Zaten Türkler arabasıyla hava yapmayı seviyorlar :)
Alıntıları Göster
Almanya'Da her 4 arabadan 3' ü SW dir. SW araç kullananları incelkeyin hepsinin birer köpeği vardır...