Binbaşı
14 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Ürün satılmıştır
Bu veya benzeri fırçaları alacağım, bulacağım bir yer bilen var mı? Bauhaus vb. yerlerde gören var mı?

Jant temizliğinde çok işe yarıyor...

Jant temizliği için EZ Brush
Geçen gün Ankara'dan dönerken Bolu öncesi TEM Bozbey dinlenme tesislerinde dinlenip yolu izlerken yarım saat içinde geçen 5 ayrı FIAT Linea araba yaklaşık 100 km üzerinde süratlerde geçtiler ve hepsi de istisnasız ıslık çalıyordu, onun dışında oradan geçen başka araçlardan duymadık o sesi. 5'i de rüzgarla ıslık çalarak geçti.

Arkadaşım da şaşırdı bu duruma. Acaba dizaynla, aerodinamikle ilgili bir sorun mu?
KGS kart süresi biten var mı? Varsa ne yaptınız? Yine bankaya yeni başvuru yapıyor gibi mi evrak götüreceğiz?
Malum, kar-kış geçti. Tuz, çamur aksın diye arabanın altını yıkatacağım. Üsküdar'da bir yer bulamadım.

Yakınlarda alt yıkama yapan yer bilen var mı?
Kongre için Barcelona'ya gitmiştim, paylaşmak istedim...

Her yer doğal olarak Seat doluydu...

Yeni Ibizayı şehirde çoğu yerde gördüm, sevimli bir tasarımı var.

Yeni Ibiza'dan karelerim!

Merhaba Arkadaşlar,

PC'ye format attım, C'ye. Win XP kurdum, sonra SP 2 yükledim. Malum, XP sadece C'yi görüyor, çok önceden 3'e bölmüş olduğum için D ve E partisyonlarını görmüyor. Hard disk 300 GB.

Orada yedek dosyalarım var. Disk yönetiminden bakınca oralar bölümlenmemiş görünüyor. Oradan yaparsam verilerim de kaybolur gider.

Veri kaybetmeden nasıl o partisyonları görebilirim?
Merhaba,

İmzada yazılı aracım var, tamponu kestirerek güzel bir ekzos ucu taktıracağım ama resimde görülene benzer bir ekzos çerçevesi ile yapmak istiyorum. 1-2 ekzosçu gezdim ama bu tip plastik ya da metal bir çerçeveye rastlamadım, fikri olan var mı?

Hazır bulamasam da nasıl bir şekilde yapabilir ya da yaptırabilirim?

Ekzos ucuna çerçeve nerede bulunur?
Selamlar,

İnce krom ya da nikelaj kaplı şeritleri nereden bulabilirim. Aracımın panjurundaki dikey sütunlara resimdeki gibi şeritler koymak istiyorum.

Şeritlerin oturabileceği ince yarıklar zaten var üzerinde, sanayide ya da aksesuarcılarda bu kadar incesini gören ya da kullanan oldu mu?

Bu da şeritleri içine yerleştireceğim yarıklar...

Hakkında
Meslek: Öğretim Üyesi
İlgi Alanları: Hobi olarak polisaj, araç bakımı...
Forum İmzası:
Skoda Karoq 1.0 Style TSI DSG
Hakkımda:
Pasta, cila, kil, polisaj, çizik giderme, boya koruma, rötuş meraklıları...

http://www.detailturkey.net
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.928
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 19.815 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.