|
Türkiye, araç başına şarj kapasitesinde dünyada ilk üçte!

-
-
Şimdi reklamlar. Tatil mevsimi hele haftasonu sarj istasyonlarında millet birbirini vuracak neredeyse , bir yandan sıcak bir yandan biri çalışan biri çalışmayan istasyonlar. Tesla supercharger sayısı acilen artırılmalı. TR firmalarina güvenin sonucu ortada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel bir haber ama şarj cihazlarının %40 gibi ciddi bir kısmı arızalı. Bu arızalı cihazlar araçlara da zarar verebilir. Yani arızalı cihazlar nedeniyle planlarda tutmuyor. Hem yavaş hemde arızalı cihazlar uzun yolda kafabaş yolduruyor. Arkamıza aldığımız elektirifikasyon rüzgarı baltalanmasın.
-
çamurcular gelir şimdi. yok yalan yok incelemeyi kim yaptı. ama sonuncu sırada felan çıksa sevinç çığlıkları atarlar. gerçi 1 tanesi gelmiş
-
Araba elektrikli, stres manuel.
NOT: EV sahibi.
-
Eskiden tüp kuyrukları vardı şimdi şarj kuyrukları var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 21 Temmuz 2025; 16:37:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
H.sonu kritik nokta aksiharda yine kuyruk vardı. O çevre güçlendirilmeli. Sırayı görünce E5 e dalıp bomboş istasyonlarda şarjımı yaptım. Bu vesileyle balıkesire kadar E5 den devam edeyim dedim. Yol bomboş istasyonlar bomboş, yemek fiyatları otobana göre yarı yarıya.
Akhisarda boşu boşuna sıra oluşturup millete dalga geçtirtmeyin gözünüzü seveyim.
-
0,65 €/kWh yani şarj maliyeti ile BİRİNCİ SIRADAYIZ.
-
Araç sahipliğinde ise Avrupada en sonlarda. Enflasyonda zirvede.
-
Benzinliklere en az 4 tane araç şarj yeri koyma zorunlulugu gelmeli
Yok öyle hem fosil yakitla dogayi kirletme hem beles para kazanma
Ayrica opette falan goruyorum 1 aydir bozuk istasyonlar var ve bunlar haritada görünüyor bunlara cok ciddi ceza gelmeli
Türkiye'nin enerji açığının kapanmasi için elektirikli araç konusunda her önlem alinmali
Mesela 25 senelik hurda tesviki de SADECE elektirikli araçlarda ve 5 sene satmama zorunluluğu ile gelmeli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun faydası nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni küresel sistemin pilot bölgesi olduğumuzdan normal yani... ID 2030
-
Tatil beldelerine giden yollarda var sıkıntı onun dışına gayet boş istasyonlar. Mesela ben her hafta sonu İstanbul Çanakkale yapıyorum benim güzergahımda hiç istasyon sorunu yok. Bir de arıza yapan şarj istasyonu nedir ya bunlar üretilirken bir ton testten geçiyor yepyeni cihazlar yıllardır kullanılan cihazlar değilki, bu kadar çabuk nasıl arıza yaparlar anlamıyorum.
-
En pahalı rakam 180kw üstü için 13,99 TL gördüm ama...? 30 TL (0,65 euro) biraz fazla olmadı mı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 21 Temmuz 2025; 18:14:27 > -
Araba almamız hayal ama şarj istasyonumuz bol hamdolsun....
-
pardon nesi gereksiz? herkes sen gibi akp il teşkilatlarından ekstra para almıyor.
-
gereksiz görmek için aynaya bak.
-
Şarj maliyetinde de en yüksek sıralardayız ülkeler arasında diye biliyorum.Şirketler tabi dc şarj istasyonu kurar bol bol.Çünkü belki benzinliklerden bile daha çok para kazanıyorlar.Şarj maliyetlerinin düşmesi lazım.Vatandaş evinde yaptığı 1 liralık şarj için dışardaki şirket şarj istasyonunda 3 belki de 3,5 lira ödüyor.Dışarda şarj edersen nerdeyse benzinle aynı fiyata getiriyor şirket şarj istasyonları.Bu kadar pahalı olmamalı.Ama burası Türkiye…Yurdum zenginleri böyledir zaten…
çamurcular gelir şimdi. yok yalan yok incelemeyi kim yaptı. ama sonuncu sırada felan çıksa sevinç çığlıkları atarlar. gerçi 1 tanesi gelmiş
|
Şimdi reklamlar. Tatil mevsimi hele haftasonu sarj istasyonlarında millet birbirini vuracak neredeyse , bir yandan sıcak bir yandan biri çalışan biri çalışmayan istasyonlar. Tesla supercharger sayısı acilen artırılmalı. TR firmalarina güvenin sonucu ortada.
|
Güzel bir haber ama şarj cihazlarının %40 gibi ciddi bir kısmı arızalı. Bu arızalı cihazlar araçlara da zarar verebilir. Yani arızalı cihazlar nedeniyle planlarda tutmuyor. Hem yavaş hemde arızalı cihazlar uzun yolda kafabaş yolduruyor. Arkamıza aldığımız elektirifikasyon rüzgarı baltalanmasın.
|
0,65 €/kWh yani şarj maliyeti ile BİRİNCİ SIRADAYIZ.
|
Eskiden tüp kuyrukları vardı şimdi şarj kuyrukları var
|
pardon nesi gereksiz? herkes sen gibi akp il teşkilatlarından ekstra para almıyor. |
bu mu memleket sevgisi? ülke mülteci deposuna dönmüş. ekonomi batmış ülke pasaportunun itibarı sıfırlanmış ama bu memleket sevmek öyle mi? hade lan derler adama |
Sen nasıl benim gözümden kaçmışsın, anında blok |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X