DH'ye üye olduğumdan beri 20 yıl geçmiş
Selamlar değerli forumdaşlar,
Bugün itibarıyla DonanımHaber’de 20. yılımı doldurmuş bulunuyorum. Dile kolay, tam 20 senedir buradayım. 2006 yılında, internetin henüz bu kadar "hızlı" olmadığı, dial-up seslerinin kulaklarımızda çınladığı günlerde bu kapıdan içeri girmiştim.
Birçok dostluk kurduk, belki birçok kişiyle de tatlı sert tartıştık ve kırdıklarımda olmuştur haklarını helal etsinler... Yaşlandık ama forum sevdamız bitmedi.
Teknoloji değişti, forum değişti, dünya değişti ama DH'ye olan bağlılığımız değişmedi. Hala buradayım :)
Bu süreçte paylaştığımız tüm bilgiler, yardımlaşmalar ve keyifli sohbetler için hepinize teşekkür ederim. Daha nice yıllarda, yeni konularda buluşmak dileğiyle. Hayırlı forumlar :)
Nice 20 yıllara hep birlikte!
Siz kaçıncı yılınızdasınız?
4 Slot Ram ile XMP Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) anakartım var. Bu anakartta 2x8 Ram kullanmaktaydım sonrasında aynı seriden 2x8 ram daha aldım.
Fakat şöyle bir sorun oluştu XMP açtığımda ekrana görüntü gelmiyor Ram de kalıyordu PC, Manuel olarak frekans ayarladığımda ise bu kez de CL değeri yüksek oluyor.
Bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek birisi var mı? Duruma göre 2x16 Ram alıp yoluma devam edeceğim çünkü 32 ye çıkarmam gerekiyor PC'yi...
Elektronik Marka Adı Önerisi Yapar Mısınız?
|
|
X470 Anakartlardan Hangisini Tercih Etmeliyim.
|
Snapchat Yardım!
|
5000 TL PC Tavsiyesi ACİL (Full 1080P Oyun İçin)
|
HTC ONE (M7) ROM (Yardım)
|
Anakartın sınırları? (Help me)
|
Corsair Kasa Graphite 380T mi? Carbide Air 540 mü?
|
|
Yaralarını yalamak için kaçan köpeklerin adaletten bahsetmeye hakkı yoktur. Sir Crocodile
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.316
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 470)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
12 Yanıt
0