< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye, araç başına şarj kapasitesinde dünyada ilk üçte! (2. sayfa)

-
-
memleketini sevmek için akpli olmak mı lazım ? avrupanın ameikanın her yerini yalıyorsunuz iş kendi memletine gelince aaa keee peee.
-
size bakmak yetiyor. her baktığımızda tiksiniyoruz
-
size bakınca da biz kusuyoruz. dansözler..
-
bu mu memleket sevgisi? ülke mülteci deposuna dönmüş. ekonomi batmış ülke pasaportunun itibarı sıfırlanmış ama bu memleket sevmek öyle mi? hade lan derler adama
-
Türkiye elektriğin en ucuz olduğu ülkelerden birisi.
Ultra ucuz olması için chp iktidarını bekleyeceğiz. O zaman ucuzluğu görürüz.
-
sizin kökeni araştırmak lazım eminim buranın insanı değilsinizdir.. şu yorumları anafolu irfanına sahip hiçbir müslüman türk yapamaz
-
dansöz derken yorum yaptı bal kabağı..::D
-
liselimsin sen? en son bu sözü lisede duydum da..
-
sırf saçma sapan yorum yapmak içinmi girdin sen buralara kardeşim.. ben 41 yaşındayım liseliyim evet liselinin aklı mantığı yokmu? illa sizin gibi düşünmek ve davranmak zorundayız.
-
nooldu işine gelmeyince konuyu müslüman Türke mi çevirdin? anadolu irfanı da olmak istemem açıkçası. sizin kökenleri de araştırsak kimbilir neresi çıkar. ama burda vatan sevgisinden bahsediyorsun. komedyenmisin sen?
-
ben de 50 yaşındayım. yazdığın yorum liseli yorumu.. sizin gibi düşüncesiz değilim çok şükür..
-
o halde 50 yaşındaysan çok daha iyi bilirsin eski türkiye ile yeni türkiye arasındaki farkı neden bu pervasızca yorum memleketini kötülemek halbuki son yıllarda oldukça değer kazandı her şekilde memleketimiz sende bunu görüyorsundur ne hikmetse işinize gelmiyo övmek ve savunmak.. size bişey kaybettirmez burası bizim hepimizin gelen yatırım yapılan hizmetler hepsi bizim baştakiler gelir geçer sevineceğin yerde gocunuyorsun be abicim.. az biraz sevin hakkı teslim edin e hadi bi deneyin belki olur kafanızdaki olumsuzlukları atın doğruyu yanlışı hepberaber söyleyelim
-
-
ya abicim harbi siz normal değilsizniz biz size hakkı anlatamıyoruz normal kabile değilsiniz senle zaman harcamayacam.. bu memleketin en kaymaklı yerlerine yerleşip hizmeti sonuna kadar en iyi şekilde kullanıp açız edebiyatı yapanlar artık tutmuyo bu haberiniz olsun başka seviyeye geçmeniz lazım. benim kökenim müslüman türk hamdolsun hemde anadolunun göbeğinden kopmuş herkese nasip olmuyo maalesef...
-
harbi hakaretin fazlasını hak eden tiplersiniz.. terörün zirve yaptığı zamanlar hepbereber oldunuzda geçmişde her evden hdp ye 1 oy dediniz sonra daha evvel birçok örnekleri var yeni 2023 seçimlerinde 7 li 10 lu masa oldunuz her yerde ittifak yaptınız ne ara unuttun abicim sen yada işine gelmeyeni unutturmayamı odaklı beyniniz? bide şimdiki durumla bunları yan yana koyuyorsunya harbi bende sizi kaale alıp cvp vermeyecem. şimdi terörü bitirmek amaç sizin gibi terörün kucağına oturmak değil.
-
buyur hakaret et de görelim sonuçlarını.. 2002 de akp başa geçtiğinde terör bitmişti. siz şimdi terörü bitirdik dümeni ile pkk ya ne gibi tavizler verdiniz.
chp hiç bir zaman apo önder demedi. serbest bırakalım demedi. ama siz direk önder ilan ettiniz.
-
bu sizin seçim kazanma mottonuzdu. kazandınız. şimdi aynı teraneleri siz yiyorsunuz. apoyu serbest bırakıyorsunuz. pkk lıları özgürlük savaşçısı ilan ettiniz. apo da önder oldu. sizin durumunuz daha vahim ama. siz dönek oldunuz. seçimden önce öyle diyip seçimden sonra böyle dediniz.
-
Bak bir akpli ile tartişıyorsun seni takip ediyorum
Ulu orta palavra atarak adamı ikna etmeye çalışıyorsun
Sana tek bir soru sorsa engeller topuklarsin
2002de dağda pkknin kaç bin militanı vardı? Terör bitmiş ya hani,yaz buraya derler,dut yemiş bülbüle dönersin sonra
Boyundan büyük işlere bulaşma,sen önce 6li masa,kk için bir özür dile, sonra akplilerle tartışacak kapasiteye erişirsin. Şimdi Ben aşağıda arkadaşa bir cevap yazacağım,bak bakalım ne söyleyebilecek:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X