Şimdi Ara

Türkiye, araç başına şarj kapasitesinde dünyada ilk üçte! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar, Müslüman bir Türk olarak yüzde 50 faizi,40 50 lira olan gavurun parasını

kur korumalı mevduatı,damat bakanı,

soruların çalınması olayına istinaden görevden alınan memurlar olmasına rağmen sınavın geçerli olduğunun iddia edilmesini,

ülkenin mafya eşkıya yuvası haline gelmesini,

suçlunun arka kapıdan salınmasını,

vekiller siyasetçiler ballı paralar alırken emekli ve asgari ücretlinin alım gücü konusunun 2025 yılında tekrardan 2002 öncesine dönmesini

Tarikat liderine çakarlı araç,diyanet işleri baskaninin lüks araba beğenmeyip hacca ütücü götürmesini

Sabah akşam katil denilip kınanan İsrail'le ticareti neyle,nasıl açıklıyorsunuz?

Yoktur yalandır dersen linki çakarım, şimdiden kendini ona göre hazırla öyle cevap yaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Temmuz 2025; 12:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtazagil kullanıcısına yanıt

bunlarla boşa tartışma. bunlar laf ebeliği konusunda akp il örgütlerinde eğitim alıyor. sen ben gibi vatandaşlar baş edemeyiz bunlarla.. bir laf var hatta..

Bir delille kırk alimi yendim...Kırk delille bir cahili yenemedim...

• LiOnyememnöe L kullanıcısına yanıt

2002 emekli maaşı 7 çeyrek

2002 emekli maaşı 27kg et

Kanitinizi alabilir miyim?

Demek düşük faizli kredileri millet dolara borsaya bastı ondan böyle olduk. O zaman hükümet napıyordu? At yarışı mı izliyordunuz?

Devam edelim. Damat bey çok faydalı idi,

E o zaman biz niye onu görevden aldık,neden nebati beyi getirdik,hayır onu getirdik onun tam tersi politikalar savunan Mehmet Şimşek yönetimini niye getirdik öyleyse?

Naci agbal 5 ayda sürüldü mb den,

arkasından Mehmet Şimşek geliyor cumhurbaşkanının bizzat getirdiği KKM sistemine facia diyor faizi yüzde 50 yapıyor adam halen görevde?E bu facianın bir sorumlusu olmalı değil mi?

Cezalar yeterli değil demek, e güzel,tek başına iktidar siniz,agirlastirin efendim, partiyi solcu mu doldurdunuz da elinizi tutuyorlar? Verin kanun teklifini agirlastirin cezaları?

Cumhurbaşkanımız on beş senedir idam diyor,hacca ütücü götürene vekile ballı emeklilik verene tarikat seyhine çakarlı bağlayana kadar getirseniz ya ülkeye adaleti liyakatı?

Müslüman Türk olarak bunlara kimin yol açtığını yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Temmuz 2025; 12:51:29 >

Yahu sen bana kızsan noluuur kizmasan nolur,oradan mürit Kılıçdaroğlu seçmeni gibi mi görünüyorum:)))

Neyse, öncelikle en düşük emekli maaşı 14.469 TL,onu bir öğren de.

-Bizim paramız altın karşısında on kat değer kaybetmiş görüntüye göre,E bunun da bir sorumlusu olmalı değil mi?

-demek ekonomi yönetiminin değişimlerini onaylanmadiniz yeni sisteme geçilmek istendi.

-Hayır benim çözemediğim ne biliyor musun,madem ki biz farklı sisteme geçecektik,en Allahsız kapitalist sisteme niye geri döndük? Kim engelledi bunu? Meclis sizde hükümet sizde tek başına iktidar durumdasınız

?

-E damat beyi görevden alan, ardından Naci agbali 5 ayda gönderen, KKM ilan edip nebatiyi, arkasından kendi ilan ettiği KKM ye sayıp söven Mehmet Şimşek yönetimini getiren kim? Biz ve bizim gibiler mi:)))

-Düşük faizli parayı borsaya dolara bastılar demiştin, bende sana sordum bilader at yarışı mı izliyordunuz dedim cevap gelmemiş. Soruyu genişletelim dimi?

-Demirören ve onun gibilerin çektiği krediler ne oldu mesela? Müslüman Türk oldukları için af mi çıkardınız? Bilinen İslamiyette ve Türk töresinde böyle bir uygulama yok zira.

22 yılda bu seviyeye geldik faiz yüzde 50 dolar 40 Euro 50 lira,ve sen şimdi bize çıkmış 6 sene daha bekleyin herşey mükemmel olacak mı diyorsun?

Ne öneriyorsunuz mesela,damat beyi mi getirelim nebati beyi mi? Kkm mi çıkaralım yoksa ? Çakarlı lüks araçları da alacak mıyız? Ütücü götürmeyecek miyiz Hacca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Temmuz 2025; 13:18:4 >

• Sokak ağzıyla konuşma benle.. önce kendine gel. Senin beynin çok farklı çalışıyor yemin ederim mantık sıfır . Ben malum altının dünyadaki ons fiyatından bahsettim kıyas bu şekilde olmaz işinize geldiği gibi olmaz bilader. Evet düşük faizle piyasadan parayı topladılar solara altına kriptoya borsaya hucum ettiler. Devlet baktıki iyi niyet suistimal ediliyor şimdilik mecburen eski sisteme geçildi ama bu hep böyle olmayacak bu sistem ilerlemez sıcak parayla olmaz zaten . Bırak sen demiöreni falan o işlere girme neler yaptığınızı unuttun sanırım chp liler kendi kendilerini ihbar ediyor swn neyin dersindesin adam avrupadan çektiği parayı bile cuklalıyo sende burda silahşörlüğünü yapıon bunların. Sende manyık mantelite olmadığı için kendimi yormayacam artık bas başka yerde oyna bilader

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İyi de, söylediklerimi onaylıyorsunuz,yalan söylüyorsun yoktur böyle birşey demiyorsunuz?

hiç bir ülkenin alım gücü bu denli düşmemiş (bizi Suriye veya Afganistanla kıyasliyorsan bilemem tabi)

Devlet baktı ki iyi niyet suistimal ediliyor,o ne yahu devletler niyetle mi yönetiliyor?size göre Müslüman Türk ahlakı bu mu mesela?:

iyi niyetliyiz düşük faiz verdik borsaya dolara bastınız seyrettik

sonra size ceza olsun diye önce damat sonra nebatiyi en son da baktık ceza olmamış vazgeçtik yüzde 50 faizle Mehmet Şimşeki getirdik,o arada da hacca ütücü tarikat seyhine çakarlı araba veriyoruz idare ediverin ama

6 sene bekleyin herşey şahane olacak

İddianiz bu değil mi? E bu sürecin sorumlusu kim? İktidarda siz varsınız,denemeleri yapan da sizsiniz?

Gelelim ikinci bölüme. Tam aradığım yorum,işi chpye getirmişsiniz.bu gollük pası affetmem:)

Demek millet Avrupa'dan aldığı krediyi bile cukkaliyor,CHP'liler kendini ihbar ediyor,ne olmuş yani iktidara yakın olanlar kredileri cukka ettiyse ?

Türk ve Müslüman olmakla iftihar eden kardeşim benim çözemediğim birşey var,onlar biz Atatürkçü aydın çağdaş ilerici solcu diye malı götürüyor bu teze göre

Karşı taraf da Türküm müslümanım diye götürüyor

`ne var yani götürdüyse mi demek istiyorsunuz,yani onlar çalınca sorun yok bizimkiler çalınca mi sorun oldu şimdi `

mi demek istiyorsunuz?

Yani benim bildiğim Türk - İslam çizgisinde malı götürmek cukkalamak devlet hazinesine çökmek haram olarak biliniyor,sizin bir Türk ve Müslüman olarak bakış açınız bu kavramlara biraz sakat olmuyor mu,yoksa yeni bir Türk-İslam sentezine sahipsiniz de biz mi bilmiyoruz? Yada 6 sene daha bekleyince Türk-İslam sentezine tam geçiş mi yapacağız?

Gayet sokaktan uzak kibarca yazdım. Eski Türkçe ile de yazabilirim?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Temmuz 2025; 14:0:42 >

Sen nasıl benim gözümden kaçmışsın, anında blok

• Kardeşim tek bir cümle daha kuracam işe geldim zamanım yok.. 6 sene daha dediğim olayı siz başka algılaşmışsınız. 6 sene sonra ekonomi iyi olacak manasında kullanmadım o zamana kadar içimizdeki kriptolardan dahada temizlenip daha bağımsız olacaz inşallah. Sen şimdi açda idef 2025 izle hor gördüğünüz insanlar neler yapmış ve yapıyor haydi Allaha rmanet..

Ha anladım,savunma sanayinde hepimizin gurur kaynağı olan başarılar var,bu diğer saydıkların olur öyle şeyler boşver evet haram hırsızlık arsizlik namussuzluk ama bizimkiler çalarken böyle başarılar da elde ediyorlar sen onlarla ilgilen demek istiyorsun

Aynı bir kısım chplilerin bizimki az çalıyor sen büyük çalana bak dedikleri gibi 

Gerçekten de bir Türk ve Müslüman gibi anlattın,tebrik ederim.

:)))

• Bak biladerim ben sizin kitleye sorunlu kavim diyorum boşa demiyormuşum senle sohbette iyice pekiştirdim bunu.. harbi bak size laf anlatılmıyor onuda geçtim elinde bana yalan yanlış yazdığın telefonunu biraz da araştırmaya kullansan beynine biraz doğru bilgi girer.. ben çalmayı hiçbir zaman savunmam babam bile olsa milletin hakkını yiyen kim varsa Allah beter etsin. Ben gördüğüm resme büyük resme bakarım. Mesela eskiden 2002 öncesinde her 2 sene dolmadan seçimler yapılır bankalar hortumlanır yüz binlerce insan mağdur olur memleket iflasa sürüklenir imf hemen koşa koşa gelir kanımızı emerdi muhtemelen senin mantığın bunları kabul etmez. Bak kardeşim harbi çok ciddyim etrafımdada var size laf anlatılmıyo sizin doğrunuzun üstüne doğru da olmuyor halbuki doğru tek ama ne hikmetse sizde doğru bukalemen gibi keyfinize göre şekil alıyo. Hakikaten yoruldum sizin gibi insanlara laf anlatmakdan Osmanlı zamanındada vardı sizden oyuzden değişmezsiniz bende uğraşmıyorum zaten değiştirmeye. Bizden uzak durun yapılana engel olmayın yeter.

• Müstakil evi olmayan, şarj edecek yeri olmayan gider elektrikli araba alırsa sonu böyle olur.

• Bukalemun derken sanırım beni pirocularla karıştırıyorsun,biz yüzde 2siyiz bu ülkenin değerli Türk-İslam kardeşim. Benim hırsızım gelsin beni o soysun partisine üye değiliz. Tanıdık gelmiştir?

malum son seçimde kk ve etrafındakiler komple size çalıştı seçimi kazanmanız için adamlara teşekkür borçlusun diye düşünüyorum:)

Lafa girince Türküm Müslümanım, icraata gelince yani noolcak olabilir bak onlar da çalıyor eskiden IMF vardı bırak faiz yüzde 50 olsun bir nebati bir damat gelsin bırak Demirören kredileri ödemesin siz gölge etmeyin yeter  

Allah beter etsin mıdır Türk-İslam fikriyatinda haram yemenin cezası? Bu yeni boyut sanırım? Osmanlıda haram yiyeni beddua ile mi terbiye ediyorlardı?

Türk ve Müslüman olmak bir yerdeki doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmektir,sen önce kendini tanımladığın kökenlerin anlamını bir öğren de, sonra burada millete ahkam kesersin.

Selam ve dua ile:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Temmuz 2025; 21:14:1 >

• java kullanıcısına yanıt
    Amaç sallamak başka bir şey değil. Belkide kendisi Almanya’da yaşıyordur onun fiyatını vermiştir bizimkilerde saf tıklamıştır.

Keza Tesla halen. 8.8 tl Tesla olmayanlara Tesla olanlar daha da ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle eski yola birde çok iyi bakmışlar trafik rahatlamış ve yemekler ciddi derecede uygun. Tellioğlu’nuda deneyin onlarca istasyon var keşke böyle yerler daha çok kurulsa.

• gun kullanıcısına yanıt

Valla yol kaymak gibiydi. 120 km yol gittim 10 araba görmemişimdir. Bedava yol, 150-200 ile sıkıştıran yok, manzara desen var, bütün istasyonlar senin, lokantalar hem kaliteli hem ucuz. Bundan böyle köprüden sonra E5'e dalarım.

• Eski Türkiyede emekli ikramiyesi ile ev alınırdı..

Yeni türkiyede bisiklet alabilirdin..

Yavru vatan kktc.de asgari ücret 45bin, bizde 22bin.

Daha da konuşmayın yeni eski Türkiye diye

• tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Bursa tarafları yoğun ama susurluk biraz virajlı, bence karabeyden sonra çıkılabilir otobandan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.