Tesadüfen modemi yeniden başlattığımda fark ettim dışarıya açık ipv6 adresim var. Sizler de yenileyin belki sizin de tanımlanmıştır Edit:Yaptığım ayarlar doğrultusunda bağlı her cihaz dışarıya dönük benzersiz ipv6 alabiliyor ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 4 Mayıs 2025; 18:11:48 > |
Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

-
-
Hadi hayırlı olsun
-
Merhaba hayırlı olsun. Hangi il ilçe?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bursa inegöl darısı başınıza
-
ben on kere istedim vermediler rastgele veriyorlar sanırım.
-
bölgesel olduğunu düşünüyorum istanbuldaki kardeşimde yok bende var. burada ciddi bir routing problemi vardı instagram videoları falan takılıyordu o yüzden öncelik verilmiş olabilir.
-
Her twitterdan yazdığımda müdürlükten gelen cevap bölgemizde sunulamıyor oluyor. tabi buda bir gelişme. yavaş yavaş bize de gelecektir. geçen seneye kadar hiçbir yerde vermiyordu tt.
-
daha da yayılacak inşallah
routerlarlarıyla ilgili ufak tefek şeyler gerekiyor üşeniyorlardı diye düşünüyorum son zamanlarda bölgede bir çok yerde açık rögar ve fiber düzenlemesi yapan personel görüyordum alakalı mı bilemedim ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 4 Mayıs 2025; 21:30:7 > -
Bizim 2022 den sonra ilçeye abandılar baya fiber çekiliyor her yere. ben 2020 de türknet ile ipv6 kapalı beta tester olarak kullanmıştım uzun süre hiç sorun yaşamadım.
-
Hayırlısı olsun bakalım birde upload konusunda gelişme görürsek müko olacak.
-
Bana henüz gelmemiş
Bir gelişme olursa burada paylasırım
-
Hem IPv4 hem IPv6 beraber mi IP alıyor hocam sizde?
VDSL mi yoksa FTTH fiber mi sizin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mayıs 2025; 20:11:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır onlarla alakalı değil 5G için baz istasyonlarını güçlendiriyorlar 1 yandan bir yandan fiberleştiriyorlar 5G önümüzdeki sene açılacak sıkıştılar son gaz dvm ediyorlar şimdide
-
evet ipv4 cgnat + ipv6 /64 sağlıyorlar ftth ile siz de mi inegöldesiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 8 Mayıs 2025; 21:58:10 > -
VDSL ve Nilüfer hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mayıs 2025; 22:9:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun konsolları dışında ipv6 ile cihazları direkt internete açıp ulaşılabilir hale getirmek hiç aklıma yatmıyor. ben evde ipv4 nat ile devam ederim sanırım telekom lütfedip ipv6 verse bile.
-
Kocaeli - FTTH - 09.05.2025 / Saat 01:00 civarında geldi.
-
Size /64'mü tanımlamışlar?
-
nilüferi atlayıp inegöle vermeleri
hayırlısıyla size de gelir
-
FTTB/FTTH bile yok hocam. Anlatsam çıldırırsın. Planlama kültürleri rezalet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom fiber başvuru
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- internet kablosu nasıl bağlanır
- telsiz kullanım ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- ping düşürme
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X