Şimdi Ara

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
7
Favori
14.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesadüfen modemi yeniden başlattığımda fark ettim dışarıya açık ipv6 adresim var. Sizler de yenileyin belki sizin de tanımlanmıştır Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] 

Edit:Yaptığım ayarlar doğrultusunda bağlı her cihaz dışarıya dönük benzersiz ipv6 alabiliyor Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 4 Mayıs 2025; 18:11:48 >

• Hadi hayırlı olsun

• Merhaba hayırlı olsun. Hangi il ilçe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt

bursa inegöl darısı başınıza Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] 

• ben on kere istedim vermediler rastgele veriyorlar sanırım.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

bölgesel olduğunu düşünüyorum istanbuldaki kardeşimde yok bende var. burada ciddi bir routing problemi vardı instagram videoları falan takılıyordu o yüzden öncelik verilmiş olabilir.

• Maleguard kullanıcısına yanıt

Her twitterdan yazdığımda müdürlükten gelen cevap bölgemizde sunulamıyor oluyor. tabi buda bir gelişme. yavaş yavaş bize de gelecektir. geçen seneye kadar hiçbir yerde vermiyordu tt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Bağlantı Yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

daha da yayılacak inşallah Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] routerlarlarıyla ilgili ufak tefek şeyler gerekiyor üşeniyorlardı diye düşünüyorum son zamanlarda bölgede bir çok yerde açık rögar ve fiber düzenlemesi yapan personel görüyordum alakalı mı bilemedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 4 Mayıs 2025; 21:30:7 >

Bizim 2022 den sonra ilçeye abandılar baya fiber çekiliyor her yere. ben 2020 de türknet ile ipv6 kapalı beta tester olarak kullanmıştım uzun süre hiç sorun yaşamadım.

• Hayırlısı olsun bakalım birde upload konusunda gelişme görürsek müko olacak.

• Bana henüz gelmemiş

Bir gelişme olursa burada paylasırım

Hem IPv4 hem IPv6 beraber mi IP alıyor hocam sizde?

VDSL mi yoksa FTTH fiber mi sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mayıs 2025; 20:11:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır onlarla alakalı değil 5G için baz istasyonlarını güçlendiriyorlar 1 yandan bir yandan fiberleştiriyorlar 5G önümüzdeki sene açılacak sıkıştılar son gaz dvm ediyorlar şimdide

• evet ipv4 cgnat + ipv6 /64 sağlıyorlar ftth ile siz de mi inegöldesiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 8 Mayıs 2025; 21:58:10 >
    VDSL ve Nilüfer hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mayıs 2025; 22:9:53 >
  • oyun konsolları dışında ipv6 ile cihazları direkt internete açıp ulaşılabilir hale getirmek hiç aklıma yatmıyor. ben evde ipv4 nat ile devam ederim sanırım telekom lütfedip ipv6 verse bile.

• Kocaeli - FTTH - 09.05.2025 / Saat 01:00 civarında geldi.

Size /64'mü tanımlamışlar?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

nilüferi atlayıp inegöle vermeleri Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]  hayırlısıyla size de gelir

FTTB/FTTH bile yok hocam. Anlatsam çıldırırsın. Planlama kültürleri rezalet.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.