Şimdi Ara

Türk Telekom fiber yeni modem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Türk Telekom fiber kullanıcısıyım. Mevcut verdikleri modemi kendi alacağım WIFI 6 destekli bir modem ile değiştirmek istiyorum. Piyasadan alacağım herhangi kaliteli bir WIFI 6 modem çalışacak mı? Fiber kablosunun bağlandığı beyaz ufak bir aparat var. Oradan direk ethernet kablosu Türk Telekom modeme gidiyor. Ben direk o modemi değiştirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Bilgiler otomatik olarak yeni modeme geçecek mi? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom altyapısında MAC klonlamaya gerek yok, bu saçmalık sadece Turkcell'de var. İstediğiniz herhangi bir Wifi 6 Router cihazı alıp WAN portundan bağladığınızda çalışacaktır. Siz sadece PPPoE bilgisini gireceksiniz o kadar, o bilgiyi de Türk Telekom müşteri hizmetlerinden isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Aralık 2023; 19:24:35 >
    ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.