Şimdi Ara

Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
17
Favori
50.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...20...37383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki siz IPv6 tanımlandıktan sonra Halo ile bir ayar yaptınız mı yoksa otomatik olarak mı geldi IPv6

Deco Routerda IPv6 ayarlarında bağlantı tipi PPPoE seçili ve altında IPv4 bilgilerini kullan gibi bir seçenek seçili bende ama IPv6 Ip alamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 10 Eylül 2026; 17:54:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarife ya da taahhüt değişikliği yaptığınız zaman ipv6 gidiyor. Bu sorunu 2 kere yaşadım. İkisinde dd online işlemler üzerinden tarife değiştirince ipv6 gitti olarak şikayet kaydı açtım. Şanslıysanız aynı gün değilseniz 1-2 gün içinde şikayet kaydına cevap verip ipv6 tanımlaması yapıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet, aynen öyle oluyor. Bana şu an IPv6 lazım olmadığı için üstelemedim. Yalnız bu kadar saçma ve salak bir uygulama olması da şaşırtmadı değil. Sonuçta SSG veya BRAS/BNG arayüzünde aboneye tanımlanıyor bu hizmet, taahhüt ile gitmesi ne alaka, değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Eylül 2026; 18:51:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • w00t. W kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom IPV6 [Ana Konu]

Hocam ayarlarım bu şekilde.

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim cevap için. Benim ayarlarım da aynı bu şekilde. Demek ki bana IPv6 tanımlamayı becerememiş TTNET

Zaten öğrenmek istediğim en önemli sorunun da cevabını buldum sayenizde. TTNET modemin ille de kullanılmasına gerek yokmuş.

Sadece parasını verip hizmet aldığım iCloud hizmetini kullanmak dosyalarıma erişmek için böyle yollara boşvurmak zorunda kalmak aşırı saçma. Acaba bu sorun her sağlayıcıda var mı sırf bunun için Kablonet Gpon'a geçesim var ama onun da modemini Köprü modunda da olsa kullanmak zorunda kalmak canımı sıkıyor

• Mağazadan uygulama indirirken yavaşlık probleminiz de var mı? DNS olarak ne kullanıyorsunuz? Grupta bu problemi DNS değiştirerek çözmüşlerdi.

Mağazada yavaşlık yok. Sadece iCloud servisleriyle sorunum var bir çok DNS denedim. Grup dediğiniz nerede acaba bilgi verirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba. Telegram keenetic_tr grubu

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.