|
Merhaba forum sakinleri başvurudan 3 gün sonra an itibari ile fiber alt yapım geldi. Süreç nasıl işledi onu anlatayım önce 24.02.2023 tarihinde açık kapı üzerinden başvurumu yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra Manavgat Telekom müdürlüğü tarafından arandım yapılan görüşme neticesinde fiber hizmeti binaya kadar getirebileceklerini ancak daire içi obk çekilmesini bina sakinlerinin yapması gerektiği söylendi. Tamam dedik konu burada kapandı. ![]() 27.03.2023 Telekom tarafından tekrar arandım, son durumun ne olduğunu binanın onay vermesi gerektiğini konuştuk, bina onay verdi deyince projeye alındı. 08.04.2023 Karşımda yeni yapılan binada daha altyapı çekilmediği ve bizim bina dahil 4 binada altyapı olmadığı ortaya çıktı, karşımızda bulunan metruk bina yıkılıp yeni bina inşaatı başlayınca bir anda Telekom çalışanları bina üzerinde çalışma başlatmış oldu ![]() Binanın girişine 63 luk boru koydular. 10.04.2023 Resimde de göreceğiniz üzere kutu konuldu yarın altyapı aktif olur sende saha ekibi tarafından ![]() Tek kalan sorun eve obk çektirmek kaldı onunda 1 2 gün içinde hallederim. Güncelleme!!!!! Telekomdan obk almaya gittim bizim bina için arkaplanda 2 3 günlük iş varmış ondan sonra elektrikçi ile birlikte almaya gideceğiz. Güncelleme 2!!!! ![]() ![]() Kabloyu çekiyoz Son Güncelleme ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devgenc97 -- 17 Nisan 2023; 19:2:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt