Şimdi Ara

Türk Telekom vs Netspeed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an oturduğum yerde Türk Telekom'un fiber altyapısı bulunuyor ve internet bağlatacağım. Normalde Türk Telekom bağlatmak isterdim ama beğenmeyeni çok. Sonra NetSpeed'i gördüm. Fiyatları uygun geldi. Altyapısı herhalde Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. Siz olsanız Türk Telekom(TTNET)'i mi tercih ederdiniz yoksa NetSpeed'i mi? Belirtirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Seçim konusu size kalmış bir şey hocam, kesenize hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz. Performans konusuna gelirsek kullananlar size görüşlerini aktaracaklardır.

• Türk Telekom alabilirim fakat taahhüt 24 olunca o sıkıntı şimdi sıkıntı olursa ping sorunları olursa diye çekiniyorum

• netspeed tercih ederim bir netspeed kullanan olarak, nedeni ne ? niye seçtin diyecek olursan şöyle açıklayayım,biz 10 yıldır türk telekom kullanıyorduk bir yararini görmedik eski müşteri oldugumuz için fiyatlar düşmesi gerekirken düşmüyor yükseliyor yeni müşteri ile aynı hatta daha fazla ücretli tarifeler olunca ben farklı firmaya geçmek için araştirma yapiyordum firmalara bakıyordum netspeedi buldum nakil ettirdim ve 1 kere sorun yaşamadım 5-6 aydır,eskiden türk telekom müşterisiyken oyunlarda ping değerlerim 60-90 arası oluyordu şuan 40-70 arası olmakta ping değerlerimde düşüşler oldu değiştirdiğim ilk günden beri sanırsam netspeedin daha az müşterisi oldugu için daha düzgün bir hizmet verebiliyor,gayet ilgili alakalılar müşteriler ile, korkmadan netspeed bağlatabilirsiniz sorun çıkarsada türk telekoma geçmekte özgürsünüz sonuçta taahhüt yok bir şey yok

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    hocam nerede oturuyorsunuz ve ADSL VDSL FİBER hangisini kullanıyorsunuz? ben de düşünüyorum ama biz burda zaten 12 mbpsye kadar alabiliyoruz bi de netspeed bağlatıp üzerine mum dikmeyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 6 Eylül 2019; 19:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adsl kullanıyorum şuan ama altyapımız yenilendi dolaplar aktifleştiğinde vdsl'e geçiş yapacağim çorluya yakın oturuyorum nakil ettirin sorun yaşayacağinizi pek sanmıyorum türk telekomda nası hizmet alıyorsanız o şekilde gelmeye devam edicek zaten sıkıntı yaşamazsınız

Türk Telekom vs Netspeed

Fiber biraz pahalı ama daha az sorun yaşatıyor diye biliyorum. Netspeed modem kirası falan da almıyor. Yalnızca kurulum ücreti ve fatura. Bana mantıklı geldi. Aslında milleni.com ve oris daha yüksek hızlar verebileceklerini söylediler ama hem fiyat artıyordu hem de güvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 11 Eylül 2019; 19:32:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum kaç gün sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• kurulum 48 saat içinde gerçekleşir hocam, yoğunluğa göre maksimum 3. gün gelirler veya söylerler hangi gün geleceklerini, bölge yoğunluğunu baz alınır ama daha hiç 3.günde geldiklerini görmedim 2 gün içinde gelip kurulum yaptılar 5-6 defa nakil veya hat açtırdım hepsinde 2 günde geldiler

• ben evrakları yolladım ertesi gün işleme alındı ve hattımı nakil ettirmiştim türk telekomdan netspeede, nakil olmayıp normal başvuru işlemi olsaydıda ekip o gün gelip kablomu belirleyecekti bizim buralarda hızlı çalışıyorlar, milleni sorunlu bir şirket aynı türknet gibi pek tavsiye edilicek bir yönü yok keşke baştan başvurmasaydınız onların ekipleri turkcellden geliyor belki sabote etmek için gelmiyorlar her şey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptonur

Merhaba, kurulum kaç gün sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Ben perşembe günü sesli onay verdim, cuma kurulum için geleceklerdi, evde yokum diye cumartesi istedim. Geldi kuruldu, sonrasında netspeed'i aradım, aktivasyon yapıldı, cumartesi akşamı kullanmaya başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptonur

Baya iyiymiş gerçekten millenicomla boşuna zaman kaybettim gerçekten.
    Ben de milleni.com'u düşündüm. Özellikle de bir ay ücretsiz ve kurulum ücretini taksitlendirmesi sebebiyle. Ama netspeed daha net bir tarife sunuyordu, aynı paraya daha hızlı internet vaatediyordu ve şikayetler de daha azdı. Oris de kafa karıştırıcı geldi bana. Şuan için netspeed'le iyiyiz. Umarım sorunsuz devam ederiz.

Son 5yilda birçok sorun oldu sık kopmalar akşam saatinde internete girememe.

Fiyatlarda ucunca 56tl ye netspeed e geçtim. Altyapı yine Telekom dan yine kopuyor arada ama yüksek fiyat odemiyorum.

16 mbit paket Tekirdağ Çerkezköy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.