Binbaşı
10 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 160 (Bu ay: 9)
Gönderileri

Forum dan bir arkadaş sanırım @jaseenstyle kısa süreli 99 TL neden var deyince içime bir kurt düştü. TurkNet’in zam haberinden sonra direkt hattımı 99 TL ye geçişini yapmıştım.

Adamlar 1 Nisan’da yani 15 gün sonra zam yapacaklarını zaten duyurmuşlar. Buyrun SS

www.milleni.com.tr
Ev İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicom
https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular

Bana hiçbir yerde söylenmedi. Az önce çağrı merkezini aradım yine söylenmedi. İsteyen arayabilir. Zam ile ilgili bir bilgi yok diyorlar. (duyuruları var sitede) Geçmiş olsun hepimize 15 gün son benim fiyat 145 TL oluyor sanırım. Haziran’a kadar 99 TL TurkNet’den zaten kullanacaktım. Buna dolandırıcılık denir @millenicomdestek

Merhaba arkadaşlar Vodafon da VoWifi hizmeti çalışıyor mu ? kullanan var mi acaba bu hizmet benim için çok önemli. Araştırdığım kadarıyla bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor sorun çıkartıyor yazmış şimdiden çok teşekkürler

Şu ana kadar ülkemizde, evde internet kullanan kullanıcılar arasında en hızlı bağlantı gerçekleştiren evin videosunu paylaşmak istiyorum sizinle… Mesut Çevik test etmiş. Kullandığı hizmet tabii ki TurkNet!

İzlemenizde fayda var.

Link; Mesut Çevik Twitter’da: “Evde internet hız rekoru kırdık! Hem de Türkiye’de

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıldır sorunsuz bir şekilde Türknet kullanıyorum yaklaşık 1 2 aydır sorun web sitelerinin geç açılması instagram facebook donanımhaber gibi sitelerde fotoğrafların yüklenmemesi dönüp kalması gibi sorunlar yaşamaktayım fakat derdimi kimseye anlatamıyorum birden fazla arıza kaydı açtım birinde hattın hızı modeme ulaşıyor denim kapandı diğerinde sık sık kopma görüyorum denildi 1 gün sonra kopma yok denim kayıt kapatıldı

donanım haberde konu okumak istediğimde 2004 yılında gibi fotoğrafların yüklenmesini bekliyorum

instagram gezinmek istediğimde videolar bu şekilde yüklenmiyor donup kalıyor fotoğraflar siyah ekran bekliyor

Speedtest test sonucu leptop ethernet ile test edildi

Nperf hız testi Ethernet ile yapıldı

s8+ 5Ghz wifi hız testi ağda gezinme sabah saatleri olduğu için sanırım yüksek çıkıyor gün içinde ağda gezinme 55 60 seviyelerine kadar düşüyor fakat indirme yükleme ping hızları stabil

Modem arayüzü hat değerleri yukarı akım hat zayıflamasının yüksek olduğunu ifade ediyor türknet tarafı fakat bir çok yer bir çok modem markası 0 ila 20 db arası mükkemel 20 ila 40 arası stabil diye geçiyor benim aşağı akım zayıflamam 12 yukarı akım 22.5 civarı çıkıyor.

Facebook aynı şekilde fotoğraflar yüklenmeyip donup kalıyor

Arkadaşlar merhaba iyi günler Vofafone hattımda volte özelliğini kullanamıyorum aynı telefona turkcell hattımı taktığım zaman sorunsuz şekilde çalışıyor vodafone mh aradığım zaman bir sorun yok diyip suçu telefona atıyor bu konuda ne yapmamı önerirsiniz
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar S8+ kullanıyorum daha önce volte aktif şekilde çalışırken şuan volte gelmiyor arama vs geldiğinde ve yaptığımda sürekli telefon şebekeden düşüyor cihazda 4.5 g ve volte ayarları açık hattında ayarları açık acaba operatörlük bir sorun mu çözemedim
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin

Gaming leptop kullanıyorum özellikleri

İntel i7 7700 Hq 2.80 Up To 3.80 Ghz
16 Gb Ddr 4 2666 Mhz Ram
1050 ti 4 gb
256 gb nvme 2 ssd 2 tb hdd

Bilgisayarım Battlefield 4 Battefiled 1 Gta v Rise of the tomb raider gibi oyunlarda hiç sorun olmadan kasmadan takılmadan oynuyor

Fakat Cs Go Farming 19 Half Life serileri My Summer car gibi oyunlarda anlık takılma gpu düşmeleri oluyor ilgili 2 video aşağıdadır

oyunu sildim yükledim temiz save açtım farklı haritalar denedim sonuç buhttps://www.youtube.com/watch?v=HF1ecZVSQYM

Battlefiled 1 yüksek ayarlarda sonuç buhttps://www.youtube.com/watch?v=eXI6k8tPDHw

format denedim termal macun yeniledim oyunları hdd den ssd ye geçirip denedim sonuç alamadım
Arkadaşlar Merhaba günlerdir araştırdığım bir sorunum var bilgisayarımda sağ tık yaptığımda kasıyor veya bir uygulama açtım mause oynatıyorum takılıyor her neyse bios güncelledim intel yönetim motoru güncelledim düzelmedi sonrasında hp nin son 1709 güncellemesinden sonra grafik driverları yayınlamış onları kurayım belki düzelir dedim kendi grafik driverlarımı sildikten sonra farkettimki intel grafik kasmaya neden oluyor intel grafiği sildiğimde düzeliyor fakat hangi intel driver ı yüklersem yükleyim sağ tık kasıyor işin içinden bir türlü çıkamadım
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar 2016 şubat ta leptobuma windows 10 64 bit kurdum 2016 kasımdan bu yana ara sıra oluşan bir sorun baş gösterdi öncelikle sistemi yazayım i7 3632qm 8 gb ram 240 gb kingstone m sata ssd 250 gb samsung ssd

olay tam olarak şöyle gece bilgisayarı kapata basıyorum kapanırken kablosuz mause ve hoparlörü kapatıyorum sonra sabah kalktığımda pc yi açıyorum bios ekranı geliyor yuvarlak dönüyor sonra kullanıcı adı gelmesi gerekirken orada 2-3 dakika bekliyor öyle açılıyor ve hiç bir hata vermiyor sorunsuz açılıyor bunu 2 haftada 1-2 kez tekrarlıyor
Arkadaşlar Merhaba Bir tanıdığın bankaya olan borcunu ödedik ve karşılığında senet imzalattık ve borcunu ödemedi bizde avukata gittik masrafları karşıladık 02/10/2015 icra dosyası açıldı adamın üstüne 2 adet tarla var fakat tarlaların birden fazla hak sahibi var 2016 ekim ayında 2 ay müddet istedi avukat sonrasında aralık ayında aradığımızda bir kişi daha çıktı bana onu bulun dedi bizde nerden bulalım vs dedik sonrasında 1 ay müddet istedi ocak başı olduğunda aradık tatile girdi 10 gün müddet istedi 1 ay geçti ve hala bir sonuç yok ortada bunalmaya başladık bizimde bu paraya göre işimiz var 2 ay diyor atlatıyor 1 ay diyor yine atlatıyor ne yapmamız lazım yardımcı olurmusunuz
Hakkında
İlgi Alanları: Motosiklet
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Masaüstü
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
Arçelik Smart Tv
Tablet
Reeder A8 Quad
Motosiklet
Mondial Rx3i Evo
İşlemci
Intel
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Kingston
Ekran Kartı
Gigabyte
Kombi
Buderus
Modem
Keenetic
Beyaz Eşya
Arçelik
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.446
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.753 (Bu ay: 432)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 885 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.