Şimdi Ara

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2016)
Giriş

Stad yıkılırsa nerede oynayalım ?

Not : Aynı zamanda haberleride bu konuda paylaşabiliriz..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Neyi diretiyorsunuz başkanım , istenmediğimiz yerde ne işimiz var.

Fenerbahçe Spor Kulübü davet etmiş , gelin stadı paylaşırız demiş. Arena diye diretmenin ne anlamı var ki ? Beşiktaş taraftarı heryere gelir , o yaka , bu yaka farketmez..

Maçları kadiköy'de oynarsak bir kombine benden.. Yürüyerek maça giderim ne güzel..

• o nasıl bir fotodur ya
  • Fikret Orman kendi açısından haklı. Kulübün borcu çok, para yok, ekonomik sorunlarla uğraşıyor ve o da bu sorunların bir kısmına çözüm olabilecek Arena'da oynamak istiyor.

Lakin işin taraftar boyutu var. Benim, Galatasaray Taraftarı'nın bu olaya karşı çıkmasının nedeni,

Sen burada oynadığın an ; kendi bayrağını açacak, kendi renklerini buraya taşıyacak, bana ve camiama benim evimde küfür edeceksin. Buraya logonu kazıyacak, ' benim vergilerim, devletin stadı ' muhabbeti üzerinden burada ' hak ' iddia edecek ve misafir olduğunu unutacaksın. Ben sana cevap vereceğim, iki taraf arasında büyük gerginlik olacak. Ve senin takımınla oynadığım maçta kendi evimde deplasman takımı olacağım. Kısaca bu stadın ruhu, havası, bana ait olan yanı kaybolacak. Bu duruma doğal olarak karşı çıkıyorum, çıkıyoruz.

Ayrıca şu da var,

Galatasaray Taraftarı bu stadı çok bekledi. Bu stat için evini, Ali Sami Yen Stadı'nı verdi. Stadın yapım aşamasını, her bir ayrıntısını takip etti. Stat açıldı, başbakanın ıslıklanmasından sonra medyası, siyasetçisi, rakip taraftarı.. ile uğraştı. Ulaşım sorunuyla uğraştı ki bu ıslık meselesi nedeniyle de hala uğraşıyor. Zamanında Olimpiyat'ta oynayan, oranın ulaşımı, kışı vs çeken de biz. Geçmişte bir ton sorunla uğraşan, bugün de uğraşmaya devam eden yine biz.

Tüm bunları birleştirir, e biraz da empati yaparsan anlayacaksın meselenin özünü.

• Saraçoğlu daha iyi olur kanaatindeyim.Hem Nevzat Demir'e de yakın.Hemde Kadıköy'de çok Beşiktaşlı var.Stad Full çeker.
  • TT Arena Stadyumu icin; "sahip olma" manasinda GS'li arkadaslara katilmiyorum ama "aitlik" manasinda sonuna kadar haklilar. Macabre gayet mantikli ve guzel aciklamis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarlaya gitmeye gerek yok Kadıköy iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arena'nın Kadıköy'e göre avantajları var bizim açımızdan, şöyle ki ;

- Bir kere Beşiktaş'a ilçe olarak daha yakın. Gerçi ötekine de vapurla gidilir ama aynı yakada olmasından dolayı daha avantajlı.
    - Kadıköy fb taraftarı ile kemikleşmiş artık. Tüm esnaf fenerli orada. Maç günleri kesinlikle kavgalar çıkar. Oysa gs'nin taraftarı o civarda fazla yok. Daha yeni yapıldı stad, Mecidiyeköy gibi baskın bir taraftar grubu olmaz.
    - Arena daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Fikret Orman kendi açısından haklı. Kulübün borcu çok, para yok, ekonomik sorunlarla uğraşıyor ve o da bu sorunların bir kısmına çözüm olabilecek Arena'da oynamak istiyor.

Lakin işin taraftar boyutu var. Benim, Galatasaray Taraftarı'nın bu olaya karşı çıkmasının nedeni,

Sen burada oynadığın an ; kendi bayrağını açacak, kendi renklerini buraya taşıyacak, bana ve camiama benim evimde küfür edeceksin. Buraya logonu kazıyacak, ' benim vergilerim, devletin stadı ' muhabbeti üzerinden burada ' hak ' iddia edecek ve misafir olduğunu unutacaksın. Ben sana cevap vereceğim, iki taraf arasında büyük gerginlik olacak. Ve senin takımınla oynadığım maçta kendi evimde deplasman takımı olacağım. Kısaca bu stadın ruhu, havası, bana ait olan yanı kaybolacak. Bu duruma doğal olarak karşı çıkıyorum, çıkıyoruz.

Ayrıca şu da var,

Galatasaray Taraftarı bu stadı çok bekledi. Bu stat için evini, Ali Sami Yen Stadı'nı verdi. Stadın yapım aşamasını, her bir ayrıntısını takip etti. Stat açıldı, başbakanın ıslıklanmasından sonra medyası, siyasetçisi, rakip taraftarı.. ile uğraştı. Ulaşım sorunuyla uğraştı ki bu ıslık meselesi nedeniyle de hala uğraşıyor. Zamanında Olimpiyat'ta oynayan, oranın ulaşımı, kışı vs çeken de biz. Geçmişte bir ton sorunla uğraşan, bugün de uğraşmaya devam eden yine biz.

Tüm bunları birleştirir, e biraz da empati yaparsan anlayacaksın meselenin özünü.

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Tarlaya gitmeye gerek yok Kadıköy iyidir.

Yahu daha 1 sene önce bizim stada gecekondu demiyormuydunuz, ne değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT ^ avieN

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Tarlaya gitmeye gerek yok Kadıköy iyidir.

Yahu daha 1 sene önce bizim stada gecekondu demiyormuydunuz, ne değişti

Kim dedi bunu? Aaaa yalan.

• Firüzköy varken ne gerek var ya aaa
  •  Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

• Kasımpaşa stadı bence çok ideal. zaten bu sene avrupada da olmucaz. bence kasımpaşa tercih edilmeli.
  • quote:

Maçları kadiköy'de oynarsak bir kombine benden..

Hacılar isterse maçlarınızı mahallede yapın, sizin her türl kombine almanız lazım ki. Bakın o FEDA tişörtlerinde 200.000 satış beklenirken 30 küsür binde kaldı. Çok yanlış. Bu klübe siz sahip çıkmazsanız kim çıkacak? Sadece sahadaki başarıyla para beklemeyin. Kendi taraftarım diye söylemiyorum , bakın bize, 3 Temmuzdan beri ne denli para saçtık Fenerium'a, şuraya buraya. Bu klübe siz sahip çıkmalısınız, siz bu klübe para saçmalısınız.
  • En baştan beri istediğim bu zaten benim.Ders çıkışı maça on numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Maçları kadiköy'de oynarsak bir kombine benden..

Hacılar isterse maçlarınızı mahallede yapın, sizin her türl kombine almanız lazım ki. Bakın o FEDA tişörtlerinde 200.000 satış beklenirken 30 küsür binde kaldı. Çok yanlış. Bu klübe siz sahip çıkmazsanız kim çıkacak? Sadece sahadaki başarıyla para beklemeyin. Kendi taraftarım diye söylemiyorum , bakın bize, 3 Temmuzdan beri ne denli para saçtık Fenerium'a, şuraya buraya. Bu klübe siz sahip çıkmalısınız, siz bu klübe para saçmalısınız.

Bizdeki isporta zihniyetliler oldugu surece bu kulup urunlerden para kazanmaz. Ha bi de su var, formadan baska alinabilecek adam gibi urun yok. Isportasakilerin tasarimi bile daha hos.

• Hay agzini opeyim.

• Basimizin ustunde yeriniz var, lakin Avrupa'da yoksunuz, futbol takiminiz hatta kulubunuz kuculmeye gidiyor. bence Kasimpasa Stadinda oynayin. Hem yeni stad hemde size yakin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.