Şimdi Ara

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Avcılar tercihi güzel olur. Hem bu senceru maça gelemez. Bir taşla iki kuş

Ne işimiz var avcılarda , istanbul'un bir ucu..

Kadiköy'de oynayalım işte..

Avcılar bana yürüme mesafeside ondan şey ettim. Kadıköy sanki merkezi

Kadiköy'den merkez yermi var panpa..

Var. Beşiktaş

Orası ayrı..

• Gerekirse Silivri Kavaklı merasında oynayalım ama Ne Kadıköy'e gidelim ne de TT Arena'ya..
  • Anlayamadığınız-mız bir olay var. Yok olimpiyat, yok kasımpaşa stadı.

Kulube gelir lazım gelir, 10 bin kişilik kasımpaşa stadıyla, 10 bin kişinin gideceği olimpiyat stadıyla gelir elde edemezsiniz.

52 bin bilet satmak var, (Kombine dahil) Localar vs
    birde 10 bin bilet..düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

bir gs li olarak derim ki;
    iki tarafta da salakça düşmanlık güdenler var, ancak genel olarak iki takım taraftarı birbirini sever saya, bu bağlamda iki tarafında maddi menevi çıkarına olacaksa aslantepede olmaları gurur vericidir benim için...tüpçnün batırmaya uğraştığı bjk nin bizim sttadyuma ihtiyacı var bence ve kardeş takıma destek olmalıyız...

kardeşlik bozuldu abi sen nerde kaldın fb ye bile bjk den daha cok sempati duyuyorum artık inş kadıkoyde oynarlarda bize bulasmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Anlayamadığınız-mız bir olay var. Yok olimpiyat, yok kasımpaşa stadı.

Kulube gelir lazım gelir, 10 bin kişilik kasımpaşa stadıyla, 10 bin kişinin gideceği olimpiyat stadıyla gelir elde edemezsiniz.

52 bin bilet satmak var, (Kombine dahil) Localar vs
    birde 10 bin bilet..düşünün.

Kadıköy'de ya da TT Arena'da oynansa o kadar adam gelecek mi sence?
  • Bana kalırsa schalke arenada oynarız 60 min taraftar garanti :)

Galatasaryın ne stadını ne de herhangi bir iyliği bize geçmesin gönülsüz olmaz bu iş. zaten sessiz bir sezon geçireceğiz stad fark etmez.
  • Besiktasin TT Arenada oynamak istemesinin amaci zaten stadyum gelirlerini artirmak. Besiktasla birlikte, stadimizi birlikte kullanmamiz nedeniyle mağdur olabiliriz.

İnter ve Milan Sansiroyu birlikte kullaniyorlar. Bu sezon en cok sakatligi Milan yasadi, arkasindan İnter geliyordu. Besiktasla birlikte, stadi kullaninca, zemin ne hale gelir, düsünmek bile istemiyorum. Yasanacak sakatliklar sezonki basarimizi etkileyebilir. Bu yüzden Galatasarayin cikarlari herseyden önce gelir.
  • Fenerbahçe'de avrupa kupalarına gidemezse zemin kaldırır diye düşünüyorum.
  • GSGM Eski Müdürü Yunus Akgül: BJK ister ve devletten onay alırsa TT Arena'da oynar.
  • ele minnet etmeyin gelin kadikoye. bir anahtar yaptiririz size istediginiz zaman girip cikarsiniz.bir vapurla gidip gelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ele minnet etmeyin gelin kadikoye. bir anahtar yaptiririz size istediginiz zaman girip cikarsiniz.bir vapurla gidip gelirsiniz.

Dost zor zamanda belli olurmuş. İyi hoş diyorsun da hocam biz o stada gidersek artık kesin paramparça ederiz sonra geri çıkarız alın stadınızı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

bu açılan herhalde 20. tt arena konusu
    daha öncede yazmıştım adnan öztürk yönetimde olduğu sürece ttarenada başka bir takımın oynama ihtimali yok

ft örneğide boşa verilmiş, ft in bu tarz konularda söz hakkı dahi yoktur

1- Konu Kadıköy konusu Tt Arena değil

2-Kulübün başkanı Adnan Öztürk mü? Yönetim kurulunda konuşulur karara bağlanır son sözleri daima başkanlar söyler.

3- Fatih Terime Galatasaray adının geçtiği her yerde söz hakkı vardır ki zaten Fatih Terimi sustaramazlar ters bi adam, atarlı falan yönetim sen sus falan diyemez yani Fatih Terime

ft susmazsa yönetim susturur merak etme sen.Olmadı kapı dışarı edilir,kimse Galatasaray dan büyük değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

ele minnet etmeyin gelin kadikoye. bir anahtar yaptiririz size istediginiz zaman girip cikarsiniz.bir vapurla gidip gelirsiniz.

Dost zor zamanda belli olurmuş. İyi hoş diyorsun da hocam biz o stada gidersek artık kesin paramparça ederiz sonra geri çıkarız alın stadınızı diye

bırak bu dost zor zamanlarda belli olur lafını.Bizi nasıl olimpiyatta oynamaya mecbur bıraktıysanız Adnan Öztürk ün de dediği gibi yallah olimpiyata.İlla bir atasözü istiyorsan Keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

bir gs li olarak derim ki;
    iki tarafta da salakça düşmanlık güdenler var, ancak genel olarak iki takım taraftarı birbirini sever saya, bu bağlamda iki tarafında maddi menevi çıkarına olacaksa aslantepede olmaları gurur vericidir benim için...tüpçnün batırmaya uğraştığı bjk nin bizim sttadyuma ihtiyacı var bence ve kardeş takıma destek olmalıyız...

Bence Bjk yönetimi ısrar etmeyi bırakmalı, Galatasaray yönetiminin ve taraftarının kararı önemli ama ısrar etmemiz anlamsız. İyi ya da kötü başka bir stadta oynamamız daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscarLuli

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

bırak bu dost zor zamanlarda belli olur lafını.Bizi nasıl olimpiyatta oynamaya mecbur bıraktıysanız Adnan Öztürk ün de dediği gibi yallah olimpiyata.İlla bir atasözü istiyorsan Keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

İki lafınızdan biri olimpiyat yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Maçları kadiköy'de oynarsak bir kombine benden..

Hacılar isterse maçlarınızı mahallede yapın, sizin her türl kombine almanız lazım ki. Bakın o FEDA tişörtlerinde 200.000 satış beklenirken 30 küsür binde kaldı. Çok yanlış. Bu klübe siz sahip çıkmazsanız kim çıkacak? Sadece sahadaki başarıyla para beklemeyin. Kendi taraftarım diye söylemiyorum , bakın bize, 3 Temmuzdan beri ne denli para saçtık Fenerium'a, şuraya buraya. Bu klübe siz sahip çıkmalısınız, siz bu klübe para saçmalısınız.

Ne 30.000 bini ya şuan 65.000 Binlerdymş daha da artacak o merak etme sen

• quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Maçları kadiköy'de oynarsak bir kombine benden..

Hacılar isterse maçlarınızı mahallede yapın, sizin her türl kombine almanız lazım ki. Bakın o FEDA tişörtlerinde 200.000 satış beklenirken 30 küsür binde kaldı. Çok yanlış. Bu klübe siz sahip çıkmazsanız kim çıkacak? Sadece sahadaki başarıyla para beklemeyin. Kendi taraftarım diye söylemiyorum , bakın bize, 3 Temmuzdan beri ne denli para saçtık Fenerium'a, şuraya buraya. Bu klübe siz sahip çıkmalısınız, siz bu klübe para saçmalısınız.

Ne 30.000 bini ya şuan 65.000 Binlerdymş daha da artacak o merak etme sen

Burada sidik yaristirmaya gerek yok, benim amacim o degildi. Fakat uslubunuzdan onu seziyorum, yanlis anladiysam kusura bakmayin.

Ben en son durumu ogrendigim de 37.000 kusurdu. Isterse su an 100.000 satis yapilmis olsun, yine az. Bu klubu bu bataktan sizler cikarmalisiniz. Baskaninizin ekonomik politikalarina katkida bulunmalisiniz, eger yaparsaniz belki daha az bir butce kisintisina gitmis olursunuz.
    Demek istediklerim bunlardi.

Iyi geceler dilerim.

• olimpiyat'ı ağzından düşürmeyen galatasaray'lılar acaba kaç defa olimpiyatta galatasaray maçına gittiler çok merak ediyorum
  • http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-isterse-arenada-oynarSXHBQ283951SXQ

"Açıklamaları gündeme bomba gibi düşen Akgül, Adnan Öztürk'ün yaptığı açıklamalara da yanıt vererek; "Adnan Öztürk'ün eksik bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum. Eski Spor Bakanı Faruk Özak döneminde yapılan protokol nedeniyle Galatasaray'ın, Arena'da hangi takımların maç yapabileceği konusunda karar verme yetkisi yok. Ancak kira alabilirler." dedi.

Beşiktaş'ın diretmesi sanırım bu sebepten.

• Ben baska takimin stadinda oynamaya karsiyim. Git oyna Izmir'de, yagmur kar olmaz, Ege seyircisi hasret giderir, Istanbul seyircisi de umarim 1 sene de akillanir, sonra geli kartal gibi yeni stadinda gumbur gumbur oynarsin... Stadi bir takimin mabedidir!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.