Şimdi Ara

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türk Telekom Arena Mı ? Şükrü Saraçoğlu Mu?

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2016)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Senceru ne kadar hızlısın öyle

Konular takibimde..

Yazmayın hocam böyle şeyler , sonra neden ceza aldık diyorsunuz..
  • galatasaray taraftarının tahrik edici,sinir bozucu tavrından dolayı arena diyorum,eğer ultraslan kin dolu açıklamalarda bulunmasalardı benim için hiç fark etmezdi ama artık onlara inat orada oynanmasını istiyorum,kendilerinde herhangi bir söz hakkı olmadığını da anlasınlar,hadlerini çok aştılar evet taraftar kulübün en önemli parçalarından biridir ama bu tarz yönetimsel konularda karar verme yetkisi taraftarda değildir,gereksiz yere tahrik edici açıklamalar yaptılar kendilerine sorulmayacak konularda.
  • beşiktaşlıları stadımda istemememin bir kaç nedeni var sanırım coğu GS taraftarı aynı şeyi düşünüyordur.

1-) stad yapılırken peşkeştepe, devlet stadı, beleştepe şeklinde sürekli dalga geçme çabası içinde oldular.

2-) zamanında ali samiyen restore edildiğinde inönüde oynamak istedik izin vermediler. sadece avrupa maçlarını inönüde oynayalım dedik ona bile iin vermediler olimpiyatta eziyet çektik.

3-) şimdi de zamanında yaptıkları hatalar için özür dileyip gelip bizden rica etmek yerine, devlete sığınıp siyasi baskıyla arenaya gelmeye çalışıyorlar. devlet ise inönü arazisine konmak ve stad açılışında rte ye yapılanların intikamını almak için bastırıyor 8 yıl sonraki turnuva için nedense tam bjk stad ararken olimpiyat yenilemeye alındı.

4-) bizim lig + avrupa + tr kupası var zaten + bjk nin maçları eklenirse saha bataklığa döner

bu 4 ana neden zaten başlı başına yeterli. bunların hiçbiri olmamış veya olmayacak olsa bu zor durumlarında gelip oynamalarına izin verirdik sanırım ama dürüst olmak gerekirse de 1000 türlü zorlukla, eziyetle daha yeni geçtiğimiz Galatasaray adıyla özdeşleştirmeye çalıştığımız stadımızda daha 2.senemizde ezeli rakiplerimizden birisinin olmasını istemem çok zor durumdaysa göz yumarım bir taraftar olarak..

bütün bunlar bir kenara artık iş işten geçti, yönetimimizin izin vereceğini düşünmüyorum. eğer bjk başkanı "ısrarını" sürdürür ve siyasi zorla bjk ye arena da oynama izni çıkarsa çok büyük olaylar yaşanıcak hazır abilerimiz bir bir hapisten çıkarken ultrAslan olarak stadı sahipsiz bırakmamaya kararlıyız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kendi ülkemin değerli bir spor klübü olan Beşiktaşın istediği yerde istediği şekilde oynama hakkı vardır bir Galatasaraylı olarak söylüyorum başımızın üstünde yerleri var ne demek istememek Beşiktaşı Fenerbahçesi hangi ülkenin takımları kos koca Beşiktaş takımını Kasımpaşa stadı gibi yerlere göndermek ayıptır kırmadan dökmeden adam gibi efendi bir şekilde stadları yapılana kadar gelirler oynarlar sonrada giderler Galatasaraylılık düşünce yapısı böyle olmalıdır kendi ülkemin güzide klüplerine düşman olmak istemiyorum böyle bir fanatiklik ile izlemek istemiyorum futbolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ben baska takimin stadinda oynamaya karsiyim. Git oyna Izmir'de, yagmur kar olmaz, Ege seyircisi hasret giderir, Istanbul seyircisi de umarim 1 sene de akillanir, sonra geli kartal gibi yeni stadinda gumbur gumbur oynarsin... Stadi bir takimin mabedidir!

İzmir'de oynansın; buradaki tüm Beşiktaşlılar kombine alır. Ama olmaz. Karşıyaka ve Göztepe zaten aynı stadı kullanıyorlar...
  • Zaten 23-24 bin ortalamaya oynuyorsunuz, Kasımpaşa stadı 15 bin kişilik felan bu yaz yapılacak bir çalışmayla stat 23 bine çıkarılabilir, orda oynayabilirsiniz.
    Hem stat 23 bin kişilik olunca sizde 23 bini full doldurunca stat full dolu olur işte boş koltuklar olmaz daha ne.
    Kasımpaşa Stadı'nın kapasitesini artırmak niye kimsenin aklına gelmiyor ?
    Böylece BJK 3 yıl boyunca orda rahat rahat oynar, Kasımpaşa ile.
  • Kadıköy olursa süper olur.Kombine bile alırım 15 dk mesafe var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Zaten 23-24 bin ortalamaya oynuyorsunuz, Kasımpaşa stadı 15 bin kişilik felan bu yaz yapılacak bir çalışmayla stat 23 bine çıkarılabilir, orda oynayabilirsiniz.
    Hem stat 23 bin kişilik olunca sizde 23 bini full doldurunca stat full dolu olur işte boş koltuklar olmaz daha ne.

devletin stadı dururken neden kasımpaşada oynayalım hazır devletin stadı yapılmış bizi beklerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Zaten 23-24 bin ortalamaya oynuyorsunuz, Kasımpaşa stadı 15 bin kişilik felan bu yaz yapılacak bir çalışmayla stat 23 bine çıkarılabilir, orda oynayabilirsiniz.

devletin stadı dururken neden kasımpaşada oynayalım hazır devletin stadı yapılmış bizi beklerken

Devletin stadı derken?
    Hepsi devletin, hangisinden bahsettin

• quote:

Sizin zamanınızda kapalı gişeydi zaten.
  • tribünler tek tek yıkılıp yeniden yapılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Kendi ülkemin değerli bir spor klübü olan Beşiktaşın istediği yerde istediği şekilde oynama hakkı vardır bir Galatasaraylı olarak söylüyorum başımızın üstünde yerleri var ne demek istememek Beşiktaşı Fenerbahçesi hangi ülkenin takımları kos koca Beşiktaş takımını Kasımpaşa stadı gibi yerlere göndermek ayıptır kırmadan dökmeden adam gibi efendi bir şekilde stadları yapılana kadar gelirler oynarlar sonrada giderler Galatasaraylılık düşünce yapısı böyle olmalıdır kendi ülkemin güzide klüplerine düşman olmak istemiyorum böyle bir fanatiklik ile izlemek istemiyorum futbolu...

Tebrikler hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Kendi ülkemin değerli bir spor klübü olan Beşiktaşın istediği yerde istediği şekilde oynama hakkı vardır bir Galatasaraylı olarak söylüyorum başımızın üstünde yerleri var ne demek istememek Beşiktaşı Fenerbahçesi hangi ülkenin takımları kos koca Beşiktaş takımını Kasımpaşa stadı gibi yerlere göndermek ayıptır kırmadan dökmeden adam gibi efendi bir şekilde stadları yapılana kadar gelirler oynarlar sonrada giderler Galatasaraylılık düşünce yapısı böyle olmalıdır kendi ülkemin güzide klüplerine düşman olmak istemiyorum böyle bir fanatiklik ile izlemek istemiyorum futbolu...

Bende kısa zaman öncesine kadar öyle düşünüyordum, ama Beşiktaş'lıların bu tavırları fikrimi tamamen değiştirdi...

• quote:

Ekstra masrafa ne gerek var? TT Arena var işte. Mis gibi stad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Tamamda birşey bu kadar üstelenmez ki ?
    Siz bizi almadınız stadınıza bizde sizi istemiyoruz bu kadar basit.
    Hem Kadıköy daha yakın neden ora değilde bizim stad ?
    Nasıl oynayabileceksiniz Arena'da heryerde Galatasaray yazıları, koridorlarda futbol takımımızın posterleri, kulüp binası orda.
    GS taraftarı karşı çıkıyor belli ki istemiyor, ve Arena için Bjkye izin çıkarsa olaylar büyüyecek, uzatmanın ne alemi var onu anlamıyorum ?

• Şükrü Saraçoğlu kral stad bence orada oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

İşte sırf böyleleri yüzünden gelmelerini istemiyorum. Mantığa bak.

Adnan Öztürk; ''Herkes bize Arena hediye edilmiş havasında. Biz Mecidiyeköy’deki haklarımızı terk ettiğimiz için bu stat yapıldı. Bu anlaşmadan da devlet kârlı çıkmıştır. İki semtteki arsa fiyatları da bunun göstergesidir..''

• quote:

quote:

quote:

Nasıl oynayabileceksiniz Arena'da heryerde Galatasaray yazıları, koridorlarda futbol takımımızın posterleri, kulüp binası orda.
    GS taraftarı karşı çıkıyor belli ki istemiyor, ve Arena için Bjkye izin çıkarsa olaylar büyüyecek, uzatmanın ne alemi var onu anlamıyorum ?

Sen de şunu anlamıyorsun. Saracoğlunda oynarsak güvenlik problemi açığa çıkar. Çünkü oranın esnafı, vatandaşı Fenerli. Maç önceleri, hele hele derbilerde orası 30-40bin BJKli ile dolduğunda olacakları, tahrikleri düşün.

Olimpiyatta tadilat olduğu için İBB de stad arayışında. 100 kişilik taraftar grubuna sahip İBB, Saracoğluna giderse anlarım. Ama gerek yok büyük stada. Çünkü taraftarı yok. Ayrıca güvenik problemi oluşmaz.

Ama TT Arena öyle değil. Stad dağın başında. Maç günleri dışında in cin top oynuyor. Bu yüzden olabilecek sataşma-tahrik minimum düzeyde.

Kasımpaşa stadı, Gebze stadı vs. bunlar komik öneriler. Bu stadlar derbileri kaldıramaz, güvenlik problemleri oluşur. Sahaya giren çıkan belli olmaz. Ayrıca İnönü'deki kadar kazanç sağlayamayız.

Sizin karşı çıkmanızdaki tek neden, işin inada bindiğini sanmanız. Ama inat falan yok. Mecburiyet var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen de şunu anlamıyorsun. Saracoğlunda oynarsak güvenlik problemi açığa çıkar. Çünkü oranın esnafı, vatandaşı Fenerli. Maç önceleri, hele hele derbilerde orası 30-40bin BJKli ile dolduğunda olacakları, tahrikleri düşün.

Olimpiyatta tadilat olduğu için İBB de stad arayışında. 100 kişilik taraftar grubuna sahip İBB, Saracoğluna giderse anlarım. Ama gerek yok büyük stada. Çünkü taraftarı yok. Ayrıca güvenik problemi oluşmaz.

Ama TT Arena öyle değil. Stad dağın başında. Maç günleri dışında in cin top oynuyor. Bu yüzden olabilecek sataşma-tahrik minimum düzeyde.

Kasımpaşa stadı, Gebze stadı vs. bunlar komik öneriler. Bu stadlar derbileri kaldıramaz, güvenlik problemleri oluşur. Sahaya giren çıkan belli olmaz. Ayrıca İnönü'deki kadar kazanç sağlayamayız.

Sizin karşı çıkmanızdaki tek neden, işin inada bindiğini sanmanız. Ama inat falan yok. Mecburiyet var.

Sırf siz Arena'da oynayın diye Olimpiyat'ı tadilata aldılar ki başka stad yok diyebilesiniz diye. Fikret Orman'da baktı takım parasızlıktan kırılıyor ben Arena'da oynarsam maçları kendimi kurtarırım diye taktı Arena'ya o da biliyordu Olimpiyat'ta oynanırsa para kazanamayacağınızı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.