Bjk'ye bu zor zamanında yardım edilmeyecekse ne zaman edilecek. hani ebedi dosttuk. düşmez kalkmaz bir Allah. bugün Bjk'ye olanların yarın bizim başımıza gelmeyeceği ne malüm. Adnan Öztürk gibi dirayetsiz taraftar ağzıyla konuşmanın hiç gereği yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Top yola o statta
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Anlayamadığınız-mız bir olay var. Yok olimpiyat, yok kasımpaşa stadı.
Kulube gelir lazım gelir, 10 bin kişilik kasımpaşa stadıyla, 10 bin kişinin gideceği olimpiyat stadıyla gelir elde edemezsiniz.
52 bin bilet satmak var, (Kombine dahil) Localar vs birde 10 bin bilet..düşünün.
O locaların yalnız çoğu 7/24 satılı durumda.Evinde karısıyla kavga edip Orada yatanlar bile var. Ofis olarak kullananlar var. Çok sancılı bir sürece girecek bakalım 2 camia ama hayırlısı.
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
quote:
Orijinalden alıntı: OscarLuli
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
ele minnet etmeyin gelin kadikoye. bir anahtar yaptiririz size istediginiz zaman girip cikarsiniz.bir vapurla gidip gelirsiniz.
Dost zor zamanda belli olurmuş. İyi hoş diyorsun da hocam biz o stada gidersek artık kesin paramparça ederiz sonra geri çıkarız alın stadınızı diye
bırak bu dost zor zamanlarda belli olur lafını.Bizi nasıl olimpiyatta oynamaya mecbur bıraktıysanız Adnan Öztürk ün de dediği gibi yallah olimpiyata.İlla bir atasözü istiyorsan Keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
İki lafınızdan biri olimpiyat yav
Olimpiyat yollarında çok kaldılar ondandır
Beşiktaş olimpiyat-ta oynasın. Tıpkı bizim oynadığımız gibi
Kadıköy iyi olur valla, Volkan da evden aldırır futbolcuları tamam işte.
kadıköy diyosunuz da koltuklar sarı lacivert o iş nasıl olcaken iyisi olimpiyat, kombinelerde %50 indirim yap bak nasıl doluyo.sonra olimpiyat stadında çoğu takım i.belediyesi karşısında zorlanıyo niye Beşiktaş karşısında da zorlanmasınlar anca öyle maç kazanırız zaten.
Arenada ısrar etmenin anlamı yok ya
Konuyu anket'e çevirdim.
Oyları bekliyoruz..
kadıköye ulaşım zor diye korkuyosanız korkmayın volkan hepinizi aldırır evden
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
Ulaşım rahat ya..
Kim neye oy atmış görebilsek keşke..
quote:
kadıkoy kadar rahat bi yer varmı
kadıköyde oturuyorum
galatasaraylıların bu tavrını hiç anlamıyorum. yeni oyuncak almış çocuk gibiler, kimseye oynattırmıyorlar bizi istemiyorlarsa yüzsüzlük yapıp arenada ısrar etmenin anlamı yok , saraçoğlunda oynayalım gitsin işte. galatasaraya biraz sempatim vardı ama artık o da kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Olasılıksız...
galatasaraylıların bu tavrını hiç anlamıyorum. yeni oyuncak almış çocuk gibiler, kimseye oynattırmıyorlar bizi istemiyorlarsa yüzsüzlük yapıp arenada ısrar etmenin anlamı yok , saraçoğlunda oynayalım gitsin işte. galatasaraya biraz sempatim vardı ama artık o da kalmadı.
bu olayı tek taraflı düşünmemek gerekir.burada pek çok beşiktaşlı 'size ne kardeşim,devletin stadyumu değil mi,istediğine oynatır' gibi bir görüşü savunuyor.üstüne bir de provakatör fblilerin yorumları eklenince haliyle galatasaraylılar saldırgan bir tavır sergiliyor.
ben bjk nin bizim stadyumda oynamasından yanaydım 10 gün öncesine kadar. Ancak hükümetin de işin içinde olduğunu gördüğüm için beşiktaşın başka bir stadta oynaması gerektiğini düşünüyorum.zira bu adamlar kendi çıkarları uğruna hem beşiktaşı hem de galatasarayı mağdur edeceklermiş gibi geliyor.
quote:
Anneme söylerim bak Stad bizim
quote:
Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam
quote:
bu olayı tek taraflı düşünmemek gerekir.burada pek çok beşiktaşlı 'size ne kardeşim,devletin stadyumu değil mi,istediğine oynatır' gibi bir görüşü savunuyor.üstüne bir de provakatör fblilerin yorumları eklenince haliyle galatasaraylılar saldırgan bir tavır sergiliyor.
ben bjk nin bizim stadyumda oynamasından yanaydım 10 gün öncesine kadar. Ancak hükümetin de işin içinde olduğunu gördüğüm için beşiktaşın başka bir stadta oynaması gerektiğini düşünüyorum.zira bu adamlar kendi çıkarları uğruna hem beşiktaşı hem de galatasarayı mağdur edeceklermiş gibi geliyor.
o konuda haklısınız beşiktaşın zorla oynamak istemese yüzsüzlük ancak klüp borç batağında ve gelirler geldiği gibi borçlara gidiyor.bu zor durumda stad yaptırmaya çalışıyoruz.aynı durumu galatasarayda yaşadığı için halimizi anlamalarını, bu zor durumumuzda gelin bir süre beraber oynayalım demelerini beklerdim. ama galatasaraylılar "stad bizim vermeyiz" "gitsinler olimpiyatta oynasınlar" vb dedikleri için beşiktaşın bu tavrını haketmiyorda değiller bence.ama ben ne olursa olsun arenada zorla oynanması taraftarı değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Ulaşım rahat ya..
hayatımda 1 kere gittim oraya malesef
Açıklama yapıldı.
Fikret Orman : Stadımızı aynı yere yapmayacaksak neden başka yerde oynayalım ki ? İnönü'de oynarız.. Stadı aynı yere yapacağız ki , başka stadda oynamak istiyoruz.
Fikret Orman : İstanbul'da 3 stad , 5 kulüp var. İllaki bir stadda oynayacağız.. Stadlar kimsenin tapulu malı değildir. GSGM aittir.
Fikret Orman : İstanbulspor'da zamanında inönü'de oynamak istedi. Biz istememiştik ama idari karar ile oynadılar.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Anlayamadığınız-mız bir olay var. Yok olimpiyat, yok kasımpaşa stadı.
Kulube gelir lazım gelir, 10 bin kişilik kasımpaşa stadıyla, 10 bin kişinin gideceği olimpiyat stadıyla gelir elde edemezsiniz.
52 bin bilet satmak var, (Kombine dahil) Localar vs birde 10 bin bilet..düşünün.
sanki 32.000 lik inönüde her maçı ful oynadık, Arena'yı - Kadıköy ü doldurmak kaldı...
beşiktaş senede ortalama 24.000 e falan oynuyo.. kasımpaşa stadı 15.000 kişilikti en son... yenilemeden sonra kapasite ne durumda bilmiyorum? ya da yenilemeden sonra mı 15.000 oldu acaba? atıyorum 20-23000 kişilik olsa bence bize yeter.. orada oynayabiliriz.
Yoska Arena - Kadıköyden daha mantıklı bi seçim. Metro ile gidilmesi en büyük avantajı.. taksimden millet gidebilir.