Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Königsberg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
96
Favori
36.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Beşiktaş 2025/2026 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Hoşgeldiniz,

Kulübün 2025 / 2026 sezonu tüm maç takibi ve yorumları, genel sohbetler ve transfer tartışmaları bu konu altından yapılacaktır.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçımızı,

Shakhtar Donestk / Ilves Tampere galibi ile oynayacağız.

1. maç: 24 Temmuz 2025
    2. maç: 31 Temmuz 2025

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 18 Haziran 2025; 16:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kimse karamsar olmasın. Avrupanin en kötü liglerinden biriyiz. İki üç doğru transferle ama daha da önemlisi ''Bjk için başarı ölçüsü sampiyonluktur'' diyecek hırslı bir hocayla sampiyon oluruz. Dordunculugu başarı gören Norvecli ile hiçbir başarı yakalayamayiz. Çünkü başarı öncelikle düşüncede başlar.

arkadaşlar selam görüşmeyeli nasılsınız?bayağıdır yazamıyorum ama fırsat buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum hayat gailesi işte,47 yasında bir kez daha baba oldum  minik kartaliçem geldi bir maşAllah ınızı alırım.

Gelelim takımımıza hatırlayan bilir ben adalıyı gs amigosu,fatih terim aşığı kadını yönetime aldığı gün silmiştim birde o kişi hakkında babadan Beşiktaşlı diye lanse etmesi,hepimizin aklıyla alay etmesi tüy dikmişti bu adama hala inanan varmı? bu adama kulübün taşınmazlarını emanet etmek çok cüretkar bir davranış değilmi,dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olunmasın sonra,sizce bu yönetimde söylediklerini başarabilecek vizyon,kapasite,ön görü varmı daha yeni sermaye arttırımını eline yüzüne bulaştırmadımı velhasıl ben olumsuz taraftayım bu yönetime gram inancım yok.

daha ne kadar sabredicez daha ne kadar ağlama dinleyeceğiz eleştirenler eleştirilerinde haklı değilmi bırakın insanlar konuşsun sen şans verilmesi taraftarı olabilirsin bence bu yönetim o şansı çoktan kullandı buda bir görüştür saygı duyun lütfen.

Halen hoca değişirse Sergen gelirse şampiyon olacağımızı düşünenler var. Rakiplerin kadroya bakın sonra bizim kadroya bakın zaten aradaki farkı görünce 3.lük başarıdır diyeceksiniz.

Ben kendimi bildim bileli Beşiktaş'ın hiç parası olmadı ama rakiplerin borcu bizden fazla ama onlar hiç parayı sorun yapmadı. Hep bir yolunu buldular. Bizimkiler ise halen yok efendilikten yok şerefli ikincilikten gurur duyuyorlar.Vallahi bu takım bıktırdı beni. Her gelen gideni aratır mı 😡
    Beşiktaş başkanına yakıştırılan üsluplar çok çirkin.Atçı şucu bucu.Sanki silah zoruyla geldi adam makama.Tamam linç ederizde bi durun da.Sabredin bir görelim,sonra nasılsa ben demiştim dersiniz.Bu işler klavye başında baba parası yerken kolay tabi.Şu yakıştırmaları bir Gs veya Fb forumunda yazsan 7 gün ceza alırsınız.
    Burdan admin e sesleniyorum.Beşiktaş başkanına yapılan şu yakıştırmaları az bi takip et.
    Kimsede mi rahatsız olmuyor anlamadım.
  • Hayırlı Uğurlu bol kupalı bir sezon temenlisiyle

Sizdemi karar kılındı konu açmak için.. Sizede koly gelsin ..

Bir Senede ben açmak isterim konuyu saygı değer büyüklere mesaj olsun 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 1 Haziran 2025; 22:58:43 >
  • Hayırlı olsun 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️ 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 13 Haziran 2025; 1:20:28 >
  • BİTSİN ARTIK BU ÇİLE

• Forvete Onuachu alinacak icerden bilgi geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️
    🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | ⭐️⭐️⭐️x (formerly twitter)
    Kartal Record (@KartalRecord) on X
    https://x.com/kartalrecord/status/1929264879388492264?s=46

• Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulunsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yarışabildiğimiz bir sezon olur umarım

hayırlısı

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun elin uğurlu gelir inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nein nein nein. Daha sezon yeni bitti şimdi çile buradan devam

• Mesaj bulunsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun

• cerengs1905 kullanıcısına yanıt

Çok kibirli oldu GS taraftarı. Bu iyi değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.