Şimdi Ara

TTNET AKN Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar TTNET adil kullanım kotası ile ilgili yaşadığım bir problemi aktaracağım yardımlarınızı bekliyorum.

Bu gün hem e-mail hem de sms olarak AKN'mi aştığıma dair bilgilendirme aldım.Daha ayın başı bu 12 gün için 4 adet film izledim ve akşam birkaç saatlik online oyun oynadım (WOT sadece).Paketime tanımlı AKN:50 GB ama gel gelelim ki online işlem merkezinden baktığıma göre,bu 12 günlük kullanımım 14.15 gb olarak görünüyor.İşin daha vahim olan kısmına gelince önceki aylarda da AKN'yi aşmamışım,ki ayın ortaları veya 20 sine gelince hızım düşüyordu, resmen beynimden aşağı kaynar sular döküldü.Hemen online müşteri temsilcisine bağlandım durumu ilettim.Bana adil kullanım noktasını aşmadığımı sistemin yanlışlıkla sms göndermiş olabileceğini,teknik destek bölümünü aramamı söyledi.Neyse aradım şöyle şöyle dedim kontrol ediyorum dedi tak telefon suratıma kapandı.Ya sabır dedim tekrar aradım bilgilerinizi kontrol ediyorum dedi dada 51 gb lık bir kullanımınız var demez mi direk nakavt oldum.Ama böyle bir kullanımım yok sitenizde kullanımı aşmadığım gözüküyor ayrıca online müşteri temsilciniz de AKN'yi aşmadığımı söyledi bu nasıl bir tutarsızlık dememle yükselen bir ses tonuyla bir şikayetiniz varsa dilekçenizle birlikte bölge müdürlüğüne gidin demesiyle ben direk mortingen şıtrayze

Şimdi arkadaşlar bu konuda yapabileceğim birşey var mı elimde sadece online müşteri temsilcisiyle yaptığım konuşmanın kaydı ve kendi sitelerindeki kullanımımı gösteren bilgi var bu kadar yani.Bu arada sözleşmemin son ayındayım aman kardeş ne uğraşacaksın çık ttnet ten geç şuraya keyfine bak zaten bir ayın kalmış mı diyorsunuz yoksa direk şikayet et elindeki bilgiler hayli hayli yeterli mi diyorsunuz.

60 TL lik interneti her ayın ortasından sonra 3 mbit hızla kullandığıma mı yanayım yoksa daha önce üşenip de kaç gb lık kullanım yapmışım diye bakmadığıma mı kafa yok ki kim demiş beyin bedava diye Buyrun bunlar da ss ler;

TTNET AKN Rezilliği TTNET AKN Rezilliği

• Hocam telefondan arayın veya yakınsa santrale/müdürlüğe gidin. Yoksa 19 gün daha bu işkenceye maruz kalırsınız.

Bu arada ilginç tarafı 50GB'tan az kullanmışsınız. Ben ne kadar azaltmaya çalışsam da 100GB'ın altına düşmüyor. Saldım gidiyor artık, 150-160...

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Online müşteri temsilcisinden sonra telefonla aradım zaten aldığım o şahane cevapların hepsi 444 0 375'ten.Bizde kullanımınız 51 GB gözüküyor doğru olan burası çok yiyorsa gidin şikayet edin demek istiyorlar zaten.Genel müdürlük müdür nedir oraya bile gitsem bana aynı şekilde cevap vereceklerini tahmin ediyorum sistemde aştığınız gözüküyor sen o online müşteri denyosuna bakma bi b.k bilmiyor o online işlem merkezimize de zaten virüs bulaştı derlerse şaşırmam yani telefon görüşmesinden sonra.

Hocam sabah 6'da kalkıyorum akşam 7'de eve geliyorum yemek çay falan derken 9-10'u buluyor şöyle 1 saat oyun oynasam veya yeni çıkan bir film izlesem yatma vakti gelmiştir o yüzden fazla bir kullanımım olmuyor
  • hocam bende fazla kullanmadım fakat 14 gb sonra akk geçmiş olacam 50GB akk mi olur hiç her ay 3 mbps
     TTNET AKN Rezilliği
  • Zamanında bir kere benim de başıma gelmişti bu durum. Bazen ttnet sistemiyle tutmuyor bilgiler. Santrale gittim. Adam hemen oturum başına hesapladı kaç gb kullanıldığını. Geçmiştim hakkaten. Bi santrale uğrayıp görüşün derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi Mag Z690i/İntel İ5 14600k/Palit Rtx 5070 ti GP/Corsair Vengance 2x16 GB/Mld M700 1 TB/Corsair SF750 Platinium/Ssupd Meshlicious İtx/Axp90-X47
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet CGN Rezilliği
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullansam diyeceğim tamam kafamdan kaba taslak bir hesap yaptım fazladan da verdim 20 gb'ı aşmıyorum.Santralmış genel merkezmiş hiç uğraşamayacağım işe gitmediğim bir günün kesilmesi buna değmeyecek benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 12 Ocak 2016; 22:34:22 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla hocam şuan dumur olmuş durumdayım kendi kendimi yiyorum şuan her ay hızımın düşmesi yanlış mıymış diye.Hadi bir ay neyse iki ay üç ay ve daha önceleri.Acıyorum kendime Neyse son ayımdayım 06.02 de sözleşmem bitiyor.Şuaan internetten araştırıyorum diğer internet sağlayıcılarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 12 Ocak 2016; 23:00:19 >
  • Durumun kötüymüş geçmiş olsun.
    Öncelikle şunu diyim BTK ya şikayet ediceksin durumu ekran görüntüleriyle beraber belki çözüm bulabilrsin bu şekilde.

bu şirketler çok kurnaz işten anlamayan insanları ayakta uyutuyorlar kendim bilgisayar teknikeriyim. VodafoneNet kullanıyorum 2 aydır sorunlu bu da. ilk ay bağlattım hız yerlerde 3-4mbit arası aradım hat değerleriniz kötü dediler arıza kaydı açtılar ama santralede çok uzaktım yalan yok neyse Türktelekom dan ekip geldi hemşerim çıktı dedi ki hat değerlerin kötü 40 metre ötede kabin kuruldu içinin hazırlanması gerekiyor dedi 10güne kalmaz yaparız o zaman sorunsuz kullanırsın dediler tmm dedim neyse kabin kuruldu hız yerlerde aradım dediler hat değerleriniz kötü lan dedim nasıl kötü daha yeni kabin çekilde 40 metre ötemde okul var fiber internet var 94mbit internet var ben hadi adsl kullanıyorum o kadar alamam da 16mbit e kadar olan pakette nasıl 16 alamam falan dedim dedim beni en yüksek interneti verin ordan dedim efendim kopma yaşarsınız falan dediler olsun dedim verdiler 14mbit net geldi tmm dedim neyse ayın 20si oldu net belli saatlerde akşam 19:00 la 21 arasında gidip geliyor sonra düzeliyor aradım yine desteklemiyor destek tabebi açıyorlar gelen giden yok en son BTK ya yazdım hem vodafonu hem telekomu şikayet ettim baktım ertesi gün saat 9 da damladılar yaptılar. geçende yine baktım netim 5e sabitlenmiş aradım dedim dalga mı geçiyorsunuz benle mahkemelik olucaz şu hızı artırın yoksa direk şikayet edicem dedim artırdılar hızım 5den 13-14 e çıktı. Gözünüz açık olun hakkınızı arayım parayı sokaktan toplamıyoruz.

BTK ya şikayet ettikten sonra gelen ekipten biri kardeşim oraya şikayet yazma da sana numaramı vereyim sorun olunca beni cepten ara dedi... haaa dedim demek ki ordan şikayet alınca işini yapıyorlar yoksa da sallamıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox08 -- 12 Ocak 2016; 23:14:03 >

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Hocam şu fiber çok iyi de (fiyatı normal bağlantıya göre daha uygun ) bizim mahlede yok ondan.İstanbul bahçelievlerde oturuyorum geçen altyapı yenilemesi vardı ama sağolsunlar fiber çekmedilier

Süperonline için iyi diyorlar genel kanı bu şuan bilmiyorum artık geçsem mi geçmesem mi toptan kapatsam mı kafam karışık şuan sonuçta hepsi aynı altyapıyı kullanıyorlar uydunet hariç ama o da bizim mahlede yok bir de ping değeri çok yüksek oluyor
  • @paterno faydası olacaktır illa ki adsl hizmet numarasını da btk şikayetinde belirt yanlız yoksa sonuç alamazsın.
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    tabiki belirttim zaten şikayette bulunurken ayrıca isteniyor üst başlıklarda
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.