|
Hayatımda bu kadar rezil bir süreç hatırlamıyorum. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsunuz gerçekten de Ülkemizde maalesef tüm şirketler pislik içerisinde. 2/3 yere şikayet ettim bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama bu başıma geleni her yerde anlatmak istiyorum. BTK yaptığım şikayet kaydı içeriği aşağıdadır; Merhabalar, 23 Nisan 2025 tarihinde Türk Telekom internet taahhütüm bitmesine son ay olduğu için operatör hizmetini Vodafone' a geçirmeye karar verdim. Taahhüt sürecim 9 Mayıs 2025 de biteceği için 23 Nisan 2024 Tarihinde taşıma kayıt işlemlerini aldım ve 25 Nisan 2025 Tarihinde de Türk Telekomdan Vodafone' a geçişim sağlandı. Son Türk Telekom faturamı ödemek için sisteme girdiğimde 1080 TL civarında bir fatura çıktığını gördüm. Öğrenmek için Türk Telekomu Aradığımda 800 TL civarında bir cezai bedelin yansıdığını söylediler. Bu Bedelin Çıkmaması için Taahhüt Süresi sonrasında yani 9 Mayıs dan sonra taşımam gerektiğini söylediler. 5 yıldan fazladır operatör geçişleri yapıyorum ve hayatımda ilk kez böyle bir cevap aldım. Normalde her zaman son fatura dönemi içerisinde geçiş yapıyorduk. Bu konu hakkında da hiçbir uyarı almadım, Lütfen bu konuda tarafıma yardımcı olunuz.almadım, Lütfen bu konuda tarafıma yardımcı olunuz. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt