Şimdi Ara

Türk Telekom Yeni Altyapı Kurulması Ne Kadar Sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bizim burada Vdsl altyapısı vardı fakat kentsel dönüşüm kapsamında o bölge yıkıldığı için bizim taraftaki birçok sokak ve evde altyapı görünmüyor. Arıza kaydı falan oluşturduk. 18 Haziran 2021 tarihinden beri evde internet yok. Sonra üst sokağa çıkıp baktığımda kazı çalışmaları olduğunu gördüm. Yeri kazdılar, boruları geçirdiler, kabloları görmedim ama. Dün de Kazılan yerler kapatılmış, trafo kurulmuş, betonlar çekilmiş. Kabloları geçirmedilerse de geçirmek de uzun sürmez herhalde diye düşünüyorum fakat 30 haziran diye bir tarih vermişler. 4440375'i aradığımızda bu bilgi veriliyor.

    Benim sorum ise şu. Bu tarih uzar mı? Yani altyapı oluşturmak zor mu? Daha çok bekler miyim? İzmir'in göbeğinde mahallenin yarısında internet var yarısında yok. Bu işlemler ne kadar uzun sürüyor bilen biri aydınlatırsa sevinirim.








  • size bakan müdürlüğün yoğunluğuna bağlı bizim fiber dönüşümü olmuştu bölgede 20-25 günde tamamen aktifleştirmişlerdi dolaplara önce kablo çekmişlerdi sonra kutu koydular sonra elektrik hattı çektiler en son aktarım yaptılar aktifleşmişti 20 gün civarı sürmüştü ama bölge olarak komple internetiniz yok ise hızlı çalışma yaparlar en kısa sürede bitirirler merak etmeyin o kadar insanı uzun süre madur edebileceklerini sanmam

  • Hocam zaten kabloyu da çekmişler. Demin yanından geçtim, o trafo tarzı dolap deli gibi çalışıyor afedersin. Yani geriye ne gibi bir işlem kaldı bilmiyorum. Hala yok internet.

  • Beklettiler hiç merak etme. Arkadaşımın Mahallesi'nde hirsizlar kabloları çalmış. Telekom sözde 7 Haziran'da işi bitirecekti. Bugün 27 Haziran ne bi çalışma var ne bişey. Bütün mahallenin interneti yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeromer_56

    Beklettiler hiç merak etme. Arkadaşımın Mahallesi'nde hirsizlar kabloları çalmış. Telekom sözde 7 Haziran'da işi bitirecekti. Bugün 27 Haziran ne bi çalışma var ne bişey. Bütün mahallenin interneti yok.

    Valla hem üzüldüm hem de korktum. İnşallah bizim başımıza gelmez. İnternetsiz olmak kötü. Mobil paketler zaten yetmiyor.

  • Bulunduğum bölgede 12/2020 de altyapı çalışması projesi onayı alındı, tahimini bitişe 09/2021 diyorlar. Bölgede ki yoğunluk ve ekip sayısı da sürede etkili. Forumda 1 ayda fiber alabilende var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.