Şimdi Ara

TTNET AKN Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ttnetin akıllanacağı yok hala bildiğini okuyor.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Valla btk ya hesap veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum şuan zaten türk telekom ile birleştiler btk ayrı hareket mi ediyor bunlardan yoksa bunlara mı bağlı orası da ayrı bir merak konusu.

Cevaba gelince cevap geldi.Bildiğimiz şeyleri zırvaladılar.İşte akn niz 50 gb olduğu için ve aşıldığı için hızınız düşmüştür.Sözleşmenizde bu durum açıkça belirttirmiştir.Bilmem ne internet yasası gereği adil kullanım kotası konulması gerekiyor gibi bir sürü zırva.Benim şikayetim ise ''Kotamı aşmadığım halde hızımın düşürülmesi'' gelen cevaba bak insanın kafa yememesi elde değil

Ayrıyetten bir kaç gün önce fatura ödemesi yapmadınız diye sms aldım (faturam otomatik ödeme talimatı ile ödeniyor baktım gününde ödenmiş) online işlemlere gireyim dedim girmez olaydım.Fatura ödenmemiş uyarısı sitede de gözüküyor bakayım dedim detaylarına sayın Rem...... Çağ..... ödenmemiş bir adet faturanız var'ı görünce şaşkına döndüm fatura ismi bana ait değil.Fatura adresine baktım o da bana ait değil hemen fatura yarlarına girdim kayıtlı telefon numarası da bana ait değil.Bu kadar şoku üst üste yaşadığıma rağmen sözleşme detaylarına gireyim dedim (bendeki de ne cesaret kendim bile şaşırıyorum Allah korusun gencecik yaşta kalp krizi falan ) açtım sözleşme detayını o da ne bu da bana ait değil iki adet sözleşmem varmış diğerini açtım da daaaa sözleşmeye ek olarak modem almışım (modem almamıştım) o da sayın rem.... çağ..... adına bu kadar şoku üstüste yaşadım ve hala hayattayım bence ben dünyanın en şanslı insanıyım.

Aradım türk telekomu şikayet oluşturdum bakalım ne sonuç çıkacak merakla beklemekteyim

• rica etsem sonuç atabilirmisiniz acaba ? merak ettim o bana savunma yazcam dünya örnekler filan vercem bende şikayet etcem
    Msi Mag Z690i/İntel İ5 14600k/Palit Rtx 5070 ti GP/Corsair Vengance 2x16 GB/Mld M700 1 TB/Corsair SF750 Platinium/Ssupd Meshlicious İtx/Axp90-X47
  • TTNet çalışanlarında öğrendim doğru ise akk kaldırmıcaklar sadece kotalar artcak dediler
    Msi Mag Z690i/İntel İ5 14600k/Palit Rtx 5070 ti GP/Corsair Vengance 2x16 GB/Mld M700 1 TB/Corsair SF750 Platinium/Ssupd Meshlicious İtx/Axp90-X47
  • Sizin durum tam tazminat davası açmalık + ttnet sözleşme şartlarına uymadığı için btk ya ve bimere şikayette bulunun siber dolandırıcılık suçundan mahkum ettirebilirsiniz. Sözleşme iptaline kadar bedelsiz hallolur. Modem arayüzündeki trafik miktarı da önemli birde oraya bakınız kaç yazıyor hız düştüğü anda. Bilirkişi ttnetin verdiği rakamla modem raporuna bakar ilk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 12'sinde hızım düştüğünde modeme baktım ama öyle bir kısım göremedim tp link td-w8968 modemini kullanıyorum arayüz de ingilizce olduğu için tüm şıklara bakmama rağmen bulamadın.Ayrıca hızım düştüğünden bu yana ha bire indirme yapıyorum 150 gb tı geçmiştir.Sözleşme iptaline de gerek yok zaten şubat 6 da sözleşmem bitiyor.Ben sadece gelecek cevabı merak ediyorum
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.