< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu dpf sokturme duyarini da hic anlamiyorum. Trafikteki araclarin yas ortalamasi 14 ama euro5 ten 4 e dusen araca laf ediliyor.
|
Sigara kullanmıyorum, parfüm sıkmam. Ama sözde çevreci olarak yazıyorum; Yangına körükle gitmenin manası var mı? Millet yola çöp atıyor, ben de çöpümü yola atayım. Millet yerlere tükürüyor, ben de tüküreyim. Adamın biri sokağın köşesine çiş yaptı, ben de yapayım. Böyle bir mantık var mı? Kaldı ki fabrikanın dumanını çevresindekiler çekiyor, siz önümde gazladığınızda o dumanı ben soluyorum. Bana bunu yapmaya hakkınız var mı?
|
O zaman egzoz sistemini komple söktürüp düzboru yapın. DPF söküp yazılım atınca Euro 3'ü bile karşılamayacak madem, Euro 1'i bile karşılamasın. Mis.
Şöyle söyleyeyim, orman yanıyor, kimse de söndürmeye gayret etmiyor. Gidip sağa sola benzin döküp yangını körüklemenin ne manası var? He enayilik diyorsanız, o 130 beygir 240 nm motorunuzla önümde gazlamayın, o gazı solumak zorunda değilim. Siz o filtreye 5 bin lira verecek kadar enayi değilseniz, ben de sizin egzoz dumanınızı soluyacak kadar enayi değilim! |
Cumartesi dpf’yi söktürüp özel bir makinada temizliğini yaptıracağım, bu arada tıkanıklık yapabilecek enjektör intercooler pompa falan kontrol edilecek, umarım bu şekilde hallolur gelişmeleri yazarım, yardımcı olan herkese teşekkürler.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Aralık 2019; 18:59:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Aralık 2019; 19:23:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |