S

Yarbay
17 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 745 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Mi 11 ultra alinir mi.? 15k fiyat cekti yurtdşi cihazina bu cihazdan bilgis haberi kullancisi fikri olan varmi.? Değer mi.? Alicak olan agabeyim alma diyom alicam diyor.İphone sevmem elimi sürmem diyor anroidciyim kamerasi vs cezbediyormuş.Ne diyorsunuz.? Zoom kamerasi cezbrtmiş ultraydi sanirim pro değil

4 yildir kullandigim plus bataryasindna ötürü 1 yil veya 2 yil önce batarya değişimi için kvk değişim oldu,tekrar geldim bataryami değiştirmek amacli ama kendileri yasadan dolayi yurtdişi cihazlarin batarya yada herhangi bir değişim onarimin olmasi için belge veya fatura gerektirdigini söyluyor ucretli dahi değişim onarim yapilmiyor.?ne yapmak lazim

Arkadaşlar kardeşim mimarlik için isteyip durdu agabeyimde şunu aldi ona masa üstü toplaticaktim taşimasi zor cizim yapiyorum render yapiyorum diyince laptop bakiyodu agabeyimde bilg mühendisi bunu gördü bunu almiş oldu yorumlarida yok fikir alabilirmiyim.??

Arkadaşşar bu sistrmi aldik daha dogrusu abim aldi kardeşime kendisi mimar render için bu marka nasil bilmiyorum baş agritirmi sizce.??

Arkadaşlar kardeşim mimar, cizim filan yapiyor,2 yil önce lenovo i7 işlemcili m650x sanirim hatirlamiyorum ekran kartli 8gb ram var laptop mevcut ama yetersiz geliyor.Hata veriyormuş,Bnmde fx 8150 işlemcili 16gb ram ve rx 560 kartli sistemim mevcut bi ara verim dedim olmadi diyor.?? Masa üstü topliyalim diyorum yaninda taşimam lazim cizim yapmam lazim masa üstü işimi görmez diyor.? Arkadaşlar render için ekran karti işlemci önemi büyük, Bnm masa üstü fx işlemcili 8150 ekran karti yükseltsem iş görür mü.? Yoksa laptop mu alalim yardimci olun.????

Arkadaşlar elimde cinden alinma wifi repeater var komşudan kablolu cekip wfi bagladim laptop için ama nete girmiyor bazen netsiz kaliyom herhalde modemde kaynakli diyip modeme giriş yapip kapatip acilinca düzeliyor şimdi wifi ayari yani security type ne olmali.?? Komşuda netimde sorum bar arada kapaniyor netim gidiyor diyip duruyor ama bilmiyoki bnm kapattigimi:))) şimdi ne yapmam lazim bu wifi cihazinda uprate güncellemeside yok varsada ben bulamadim cihaz bu
Güncelik ne olmali wep mi wpa mi wpa2 mi.?

Arkadaşlar tesisati 25lik borudan 32 lik yaptim bar verdim ama düşme gözlemledim tekrar bastim yine düşmüş az önce fark ettim su tahliye su damlatiyor sanirsam öküzler fazla basinc vermişler bar dijital oldugu için kafalarina göre yükseltmişler su akitmiş ordan sizce servismi cagirayim .? Daha 5 yil garantisi var.?

Stepne 1100tl:))
Arkadaşlar biraz uygun fiyata ankara otometin firmasimda parca buldum bu parcayi almam takmam lazim araca.? Araştirmalar sonucunda 4,5 defa şikayet var başka görmedim.Bu firma hakkimda bilgi sahibi olan varmi.?
Arkadaşlar 2 gündür hizimda yükselme var santralde calişma oldu 16 mnps adsl2plus kullaniyorum..Sorum var modem Asus 55u kullaniyorum Annex M iken snr degerim 7 iken ve date 16000 16512 iken Annex A yapinca snr degeri 12 yükseldi date 16000 19500 cikti.? Vdsl 20 tl fark ile 35 mnps cikma ihtimalimde var sizce deger mi.? Bekarken flim izlerdim ama şuan vakit yok sizcr böyle dvm mi edeyim yoksa vdsl gecim mi.?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.437
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 21.311 (Bu ay: 762)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.658 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.