Şimdi Ara

PEUGEOT 206 DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLİĞİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracım 2007 model peugeot 206 1.4 hdi, Aracın şu an için bir sıkıntısı yok ancak geçenlerde sanayide yağ-filtre değişimi-genel kontrol yaptırdığımda usta enjeksiyonların oradan koku geldiğini söyledi. Enjeksiyonların temizlenip, pullarının değişmesi lazım ama acil bir durumu yok. başlangıç aşamasında, seni biraz daha götürür dedi. Ama forumda benzer bir konuda birkaç kişi enjektör temizliğini tavsiye etmediğini yazmış. Ayarı kaçıyor, dengesi bozuluyor gibi şeyler söylemişler. Kararsız kaldım.
    Ne dersiniz, sizce yaptırmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetUslu32 -- 17 Mart 2015; 8:45:11 >

• Pulu değiştir yeter bişey olmaz enjektörlere kolay kolay altındaki pullar bazen hava aldırabiliyor.
  • Eğer aracınızda ciddi bir çekiş düşüklüğü, zor çalışma yada olması gerekenden fazla tüketim yoksa enjektörlerinizi kesinlikle elletmeyin. Sizin aracınızın 1.4 hdi motorlarında enjektör alt pulları, yani enjektörle silindir kapağı arasında izolasyonu sağlayan bakır pullar zamanla kaçırma yapıyor ve mototunuzdan özellikle rölantide çuflama sesi duyarsınız. Yapılacak işlem enjektör yerinden çıkarılarak alttaki bakır pulların yani bakır contanın yenisiyle değiştirilmesidir. Bakır contaların 4 tanesi 20 TL civarındadır. Gerisi ustanın alacağı işçiliktir.
    Yoksa koku geliyor diye enjektör sökülüp temizlenmez, enjektör kirlendiğinde motorun orada koku yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.