Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 924 (Bu ay: 8)

9 s. 22 dk. kaldı
Suriyeli bir kızın bir günü
Hani Suriye'de savaş vardı? Esad Türkiye'ye doldurdu şeriatçı gerici 8 çocuklu cahil eğitimsiz ne olduğu belli olmayanı Suriye'de yaşıyorlar şimdi rahat rahat helal olsun
Türkçe bilmiyor oy kullanıyor?

Dedemin babası Batumdan Artvin'e geliyor orada 6 bebeyi bırakıyor Çanakkale'ye gidiyor bir daha da geri dönmüyor ne için?
Akp 500.000 dolara ev satsın vatandaşlık versin diye mi lan?
Bizim dedelerimiz ne için öldü lan? Akp vatan toprağını vatandaşlığını 3 kuruşa Araplara satsın diye mi lan?
afgan pakistanlı suriyeli 18-35 yaş arası erkek gelsin Türkiye'yi işgal etsin diye mi lan?
Süleyman Soylu diyor ya ne yapalım savaşta ölüme mi terkedelim onları diye , Soylu savaştan kadın ve çocuk kaçar 18-35 yaş arası erkek kaçmaz!!!?
Bahçeli ülkücü milliyetçi ise ben kralıyım lan Hakkari'de 5 ay evi arayamadık biz çakma ülkücüler gibi bordo bedelli yapmadık askerliği
Bu ülkeden değilde içinde yaşayanlardan iyice nefret ettim sanırım sorry
Kıyma 250 TL olmuş?
1 aydır kıyma almıyordum 250 TL olmuş ortalama yuh?
400 gram paketini 50-60 TL alıyordum
Bu kısa zamanda ne oldu? Hayır 1 kilo kıymaya 250-280 TL verecek kaldı mı?
Zaten bu millet bu şekilde beslendiği için Türkiye'nin IQ ortalaması Avrupa'nın Rusya'nın Amerika'nın çok altında
Siyaset ve ehliyet yaşı?
65 yaşından sonra araba otobüs minibüs kullanamıyorsun kanunen ama siyaset yapıyorsun nasıl iş bu?
65 yaşına gelen adamı daha meclise sokmayacaksın abi gitsin otursunlar evlerinde bu nedir ya
K.Maraş belediye başkanı fay hattına inanmamış
Her zaman diyorum Türkiye ile Afganistan arasında bir fark yok hem yönetim hemde insanların kafa yapısı olarak , kocaman bir şark ülkesiyiz kabul ettim ben..
"HİÇBİR KURUM GERİ DÖNMEDİ BİZE"
Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan, “Hiçbir kurum geri dönmedi bize. Bu raporu onları bilgilendirmek ve gerekli tedbirleri aldırmak için göndermiştik. Hiçbiri de bize ‘Raporunuzu okuduk, gerekli incelemelere başladık’ diye geri dönmedi” dedi.
Hazırlanan raporlardan biri de 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkezi olan Maraş içindi. Raporla ilgili herhangi bir kurumla iletişime geçip geçilmediğini sorduğumuz Alan, kurumların duruma kayıtsızlığını, “Geçtiğimiz ağustos ayı sonunda bölge temsilciliklerimizi ziyaret ettik. Maraş’ı, Kayseri’yi, Antep'i, depremin vurduğu bütün alanları ziyaret ettik. Temsilciliklerimize aktif fayların lokasyonlarını tam olarak belirleyerek imar uygulamaları konusunda çalışma yapmaları gerektiğini söyledik. Maraş’taki oda temsilcimiz, iki defa Maraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile görüşüp fay zonlarının imar planları üzerine işlenmesi gerektiğini söylediğinde Güngör ‘Ben bu planlara inanmıyorum’ demiş” ifadelerini kullandı.
Diri haldeki fay hatlarının tespitiyle, bunların imar planlarına işlenmesi ve ‘sakınım hatları’ oluşturulması gerektiğini söyleyen Alan, Maraş’a gittiğinde başka sıkıntılar da tespit ettiğini vurguladı. Bölgedeki TOKİ konutlarının fay üzerine, Millet Bahçesi’nin heyelan bölgesine inşa edildiğini gözlemleyen JMO, bunları ilgili kurumlara iletmiş, bölgedeki oda temsilciliği ile görüşmüş. Alan, “Ama Belediye Başkanının temsilcimize ‘Ben fay zonlarının imar planları üzerine işlenmesi planına inanmıyorum’ demesi, görüşsek de bir sonuç alamayacağımızı gösteriyordu” dedi.
"HATAY HAVAALANI İÇİN DEFALARCA UYARI YAPILMIŞTI"
Birçok itiraz ve uyarıya rağmen Amik Gölü kurutularak yapılan Hatay Havaalanı da depremin ardından yarıldı. Hatay Havaalanını kendisinin de yağışlı bir günde kullandığını ve havaalanının göl haline geldiğini söyleyen Alan, havaalanının bu kadar kritik bir zamanda kullanılamayışını, “Havaalanı için açılan kanallar zaman zaman kapanıyor. Doğal göl alanı olduğu için alan su doluyor. DSİ tarafından açılan kurutma kanallarının yetersizliği de göz önüne alınınca, gölü besleyen akarsuyun üzerine baraj yapıldı. Baraj da yetersiz kalmış olacak ki DSİ orada tekrar kurutma kanalı inşasına başladı. Oldukça gevşek zeminden oluşan, yer altı su seviyesinin yüksek olduğu kurutulmuş Amik Gölü’nün ortasına havaalanı yapıldı. Ve havaalanının fay hatlarının üzerine oturduğu bu depremde anlaşıldı” diye anlattı.
Uçaklar ve yardım malzemesi?
Deprem dün saat 04.15 oldu şuan gece 23.30 ve hala ulaşılamayan şehirler mahalleler var
Deprem olduğu gibi Türkiye'deki tüm sivil Pegasus gibi ve askeri uçaklar yardım malzemesi battaniye ve çadır gıda malzemesi gönderemez mi? Bunlar ile birlikte kurtarma personeli ve eldeki asker gidemez mi?
Övünüyoruz ya her şehirde havaalanı var diye bunlar yapıldı mı?
Hava gece eksi derece geçiyor gıda sıkıntısı başlayacak iş makineleri karadan gitmesi çok uzun sürecek
Türkiye'deki tüm yolcu askeri uçak ve helikopterleri kullanılmadı mı? Dronlarımız var her gün reklamını yaptığımız?
Bunun adı bilim ilim K.Maraş depremi ..
3 gün önce yazmış adam vahiy mi geldi?
Bu ülkede zina çoğaldı diye deprem oldu diyen el üstünde tutuluyor dinleniyor , bilim ilim kalmadı ülkede
Eminim devlette bir kişinin bunlardan haberi bile yoktur , takip eden bir birim bile yoktur ama Troll orduları ele baslari Ferrariler ile gezer Türkiye'de

2 gün önceki tweet Türk prof.

Sayın Erdoğan çay simit hesabı
Tarih 03.02.2023 Akp ve Erdoğan tek başına 20 küsur senedir yönettiği ülke
1 simit 6 TL 1 çay 5 TL = 11 TL
11 TL x 3 öğün= 33 TL 1 kişinin günlük yemek ihtiyacı
33 x 5 kişilik aile = 165 TL 5 kişilik bir ailenin günlük yemek ihtiyacı
165 TL x 30 = 4950 TL 5 kişilik bir ailenin aylık yemek ihtiyacı
Asgari ücret 8500 TL
Ev kirası , Faturalar vs vs başka hesaba gerek var mı?

Tamam Türkiye halkının çoğu eğitimsiz cahil ama insanları bu kadar aptal yerine koymak? Ekonomiyi yapamıyor bunuda türlü bahaneler ile güzellemeye çalışıyor .. Erdoğan başkan olup Türkiye'yi tek başına yönetmeye başladığında dolar 4.5 TL idi
Paran değersiz olunca sanayii artacak işsizlik azalacak ise Amerika Avrupa ülkeleri neden harıl harıl işçi arıyor?
Bulgar bile gelip Türkiye'yi sömürüyor , Bulgaristanda kazandığı 2 Euro ile senden 10 ürün alıp gidiyor paran malın 5 kuruş etmiyor bu mu olay?
Ekonomi profesörü Özgür Demirtaş bunu daha önce açıkladı yok böyle şeyler , Nebati kendi dünyasında olmayan ekonomi bilgilerine mantığına göre bir dünya kurmuş orada yaşıyor , yahu bilmiyorsan bile bir bilene sor böyle saçmalamak utanç verici değil mi?
Fakirlikten evde kebapçı oldum
153 kişinin blok listesindesiniz.. |
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.770
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 7.707 (Bu ay: 2.745)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.537 (Bu hafta: 22)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic