Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gayet beğendim. Hulk kısmındaki CGİ düzeltirler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer güzel olmuş beğendim fakat daha ciddi bir şekilde görmek isterim thor u zaten bu durum için deadpool var başka birine daha gerek yok.

Bu arada Hela rolüni '' Cate Blanchett '' oynuyor çok severim kendisi,görünce şaşırdım.Güzel olur umarım.
  • Logan filmi ile çizgi roman filmlerinin nasıl olması gerektiğini görmüş olduk.

Thor Ragnarok gerek konusu gerek kahramanlari ile vahşetin dorugunda olmasi gereken bir film iliklerimize kadar çaresizligi korkuyu hissetmeliyiz ben cıvıl cıvıl görmek istemiyorum bu filmi

Umarım doğru düzgün bir film olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor'u asla yansıtamayacaklar beyaz perdeye belli oldu. Fragman çok kötü benim için. Tek iyi yanı fragmanda Led Zeppelin çalması.

• Bütün beklentilerim uçup gitti film ile ilgili teşekkürler
  • Yemin ediyorum fragmanda şunları da görseydik kimse "bunlar kim lan?" demezdi.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Fragmanın ve filmin en iyi yanı Cate Blanchett.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Yemin ediyorum fragmanda şunları da görseydik kimse "bunlar kim lan?" demezdi.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Fragmanın ve filmin en iyi yanı Cate Blanchett.

Filmi ne ara izledin Batsy

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Bir filmde Cate Blanchett varsa filmde ondan daha iyi bir şey yoktur.
  • Bir fragmanda tüm filmin gidişatinı anlatmakta büyük beceri aslında

şaka bir yana wolverine gibi bir thor izlediğimizi hayal etsenize tamam belki +18 olurdu çocuklar izleyemezdi bu yüzden hasılatıda az olurdu. Başarı çokta hasılatla doğru orantılı değil zaten baksanıza thora ergenlikte spidermanla yarışacak nerdeyse neyse boşverin bunları nerde kalmıştık.

"hulk benim işten arkadaşım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gimli Bronzebeard -- 11 Nisan 2017; 1:36:19 >
  • Marveli hic elestirmedim yani Mcu cerezlik bir seri 6.5-7 civarında bütün filmler puanlarsam.Evren,pazarlama oyuncu seçimi vs gayet ıyi iş yapıyorlar ama be kardeşim Ragnarok isminin bari hakkını verseydiniz mahvettiniz koskoca mitolojiyi

Cate yalnız mükemmel olmuş

• Of of fragman ne güzel be
  • yıldız savaşları ızlıyom sandım bı an. belkı o tarz yapmaya çalısıyorlardır.
    bırde gladyator-spartakus tarzı. marvelın yaratık kapısmalı bı arena fılm cekmesı lazım. belkı o bu fılmdır.
    rakıplerle edıp yukselecek ceyrek fınal yarı fınal gıbı. belkı hulkla sonra bırlesıp, ıkılı dovuscekler. guzel olurdu.
    bu arada orada kolleksıyoncu mu vardı.
    unıversal bı world war hulk ceksın barı bu fılmden sonra marvella anlasıp.
  • Gereksiz espriler dolu gibi
  • Ragnarok trailer reaction videosu. Fragman o kadar kötü ki millet coşmuş izlerken :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Ragnarok trailer reaction videosu. Fragman o kadar kötü ki millet coşmuş izlerken :(

nerede ipsiz sapsiz abidin var, videoya cekmisler kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Ragnarok trailer reaction videosu. Fragman o kadar kötü ki millet coşmuş izlerken :(

Fanboy olmak da zor. Güzelim fragmanı bile kötülemek zorunda kalıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki diğer filmlerle alakası yok gibi farklı bir tarzda çıkıyor sanki yada trailer bu havayı verdi , Loki reyiz gelmişya o yeter .
  • Benim anlamadığım şu,tamam fragman burdakilerin itin makatina soktuğu kadar değil ama redditte de çok abartmışlar.Fragman iyiydi ama bi bvs jl hypi yaratmadı,neden bu kadar hyplamislar redditte anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.