Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkcası bu filmden pek beklentim olmasa da bi tarafım acaba mı diyor Kötü de çıkarsa iyi de çıkarsa şaşırmam

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hela'nın Thor'un çekicini kırması biraz saçma olmuş.

Çünkü cekiçte Odin'in sihri var. Bu sebeple Hela gibi uyduruk bir karakter tarafından parçalanması komik olmuş.

Hulk da büyük ihtimalle Thor'u biraz trolleyecek arenada. Sonra da normal dostluklarına geri dönecekler.

Hela uyduruk mu? MCU'da Thanos'u Death yerine Hela ile baş göz edecekler deniyor nesi uyduruk hocam? Ayrıca Soul Stone Hela'da olabilir diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer Thor filmlerine bin basacak bir film olacak Thor:Ragnarok,Hela muhteşem gözüküyor simsiyah makyaj simsiyah kıyafetler Cate Blanchett döktürüyor resmen Thor vs Hulk sağlam bir kapışma olacak.
  • Tahminim
    İMDB Puanı:7.6
    Rotten Tomatoes:84
    Metascore:70
    Gişe Hasılatı:850 Milyon Dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 12 Nisan 2017; 17:18:22 >
  • arkadaşlar neden hayplanıyonuz surekli heyecanlansanıza turk değil misiniz
  • Ragnarok filminin karanlık tonda olması gerekirdi, espirinin dozunu kaçıracaklar gibi görünüyor. Yine de Thor vs Hulk, Loki-Odin olayı ve Cate Blanchett'in Hela'sı için merakla bekliyorum.

• Bende tahmin yapayım

IMDb: 7.0
    Rotten: 64
    Meta: 32
    Gişe: 1 milyar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aboyhasnoname1

Tahminim
    İMDB Puanı:7.6
    Rotten Tomatoes:84
    Metascore:70
    Gişe Hasılatı:800 Milyon Dolar

Tahminim
    İMDB Puanı:7.8
    Rotten Tomatoes:85
    Metascore:57
    Gişe Hasılatı:900-1 milyar
  • daha dr.strange var ondan sonra anlaşılır nasıl ama sanki olacağı thorun içine deadpool kaçmış , yönetmen espiri dozunu kaçırmamıştır umarim.

• Benim anlamadığım olay youtube'da marvel'in yüklediği 18 milyon kere izlenmiş, Age of Ultron 70-80 küsür milyon. Kim nereden izledi de 136 milyon oldu?

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Fb Twitter gibi ortamlarda oto oynatma oldugundan dolayi ekstra sayi cikmis olmasi dogal
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Ragnarok filminin karanlık tonda olması gerekirdi, espirinin dozunu kaçıracaklar gibi görünüyor. Yine de Thor vs Hulk, Loki-Odin olayı ve Cate Blanchett'in Hela'sı için merakla bekliyorum.

Karanlık tonunuza başlayacağım artık bir karanlık öğrenmişsiniz her yere bunu yazıyorsunuz tam Zack Snyder kafası.

• Loki'nin elindeki bıçaklar bizim son Kurban'da kullandığımız bıçaklara benziyor:

• Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Kıyametten bahsediyoruz. Tabi ki karanlık olmalı.

Fakat bu karanlık işi abartıldı. O konuda haklısın. Her Marvel filmine karanlık olmalı diye yorum yazan birileri oluyor. Deadpool'a da yakında diyecek bu gidişle millet. Fakat bu film için cidden biraz karanlık tema lazım. Belki de vardır. Çıkınca görürüz artık.

• Thor cekici olmadan da yildirim uretebiliyo cgi efektlerine bakilirsa. Son halini merakla bekliyorum, fragmanda efektsizdi cunku bu sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 12 Nisan 2017; 20:5:52 >
  • Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

/>
  • Fragmanı çok beğendim. En güzel Thor filmi geliyor diye düşünüyorum. Cate Blanchett'e de hayran kaldım. Şahane bir kadın.

keşke marvel dünyası Cate Blanchett'i avengers'da da değerlendirebilse.
    Thanos çizgi romalarda ölüme aşık. Ölümü bir kadın biçiminde düşlüyor. Onun aşkından herşeyi yok etmeyi çalışıyor.
    Hela karakteri farklı bir karakter ama şimdi diyorum ki hela ile Thanos'un aşık olduğu karakteri eşitleyebilseler, aynı karakter yapsalar muhteşem olurdu. Çok yakışır.
  • delton D kullanıcısına yanıt
    Sonunda film ile ilgili güzel bir yorum yapılmış. Övdüğünüz için demiyorum. Bir fikir veya teori yazdığınız için diyorum. Bende sizin ile aynı fikirdeyim ve büyük ihtimalle öyle bir yol izlenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

/>

Muhteşem şu sahne ya kadın rolü yaşıyor resmen tanrıçam

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.