Yarbay
26 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 330 (Bu ay: 6)
Gönderileri

Günaydın arkadaşlar,

Asgari ücrete yapılan yaklaşık 500 tl'lik zam sonrası (net tutar) , iş yerlerinizde bu zammın etkisi gördünüz mü? Cebinize nasıl yansıdı?

Bu sebepten ötürü işinden ayrılmak zorunda kalan, mağdur olan oldu mu?

Ayrıca asgari ücret üzerinde maaş alan kişilere aynı şekilde bu zam uygulandı mı ?

vb... söyleşi amaçlı bir konu açmak istedim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

.
Öncelik herkese iyi seneler, sevdikleriniz ile sağlıklı mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle..

Sadede gelecek olursak;
Uzun süredir Pizza Pizza, Dominos, McDonadls, Burger ve köşe başı sandwichiçleri-çiğköftecileri gibi yerlerden alışveriş yapmıyordum. Genelde hanım ile KFC den sipariş geçiyordum. Lakin şu malum herşeye gelen zam furyasından onlarda kullanıcıya kötü yönde geri dönüş sağladılar. Rezil olan patatesler resmen yenmeyecek düzeye geldi, menü içerikleri (kızartmalı-kızartmasız) şeklinde ayrıma gidildi. Ekmekler bayat. Bu sadece bulunduğum mağaza için geçerli değil malesef.

Sizler de mecbur kaldığınız durumlarda, evde yemek pişirmek istemiyorsanız, çözümü nasıl sağlıyorsunuz?
değişik öneriler sunabilir misiniz? hep birlikte faydalanalım.
arkadaşlar merhaba

bu vatandaşımız ile ilgilecek bilgili kişiler aramaktayım, etiketleyebilirmisiniz? ricam olurMustafa Kemal'e hakaret konusunda YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUMMustafa Kemal'e hakaret konusunda YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM
Türk vatandaşlığına geçiş şartlarında değişiklik yapıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Türk vatandaşlığı kanununun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapan yönetmelik ile, yabancıların Türk vatandaşlığını kazanabilmek için;

- Karşılamak zorunda olduğu en az sabit sermaye yatırımı 2 milyon dolardan 500 bin dolara,

- Tapu kayıtlarına üç yıl satılmama şerhi koyularak Türkiye'de taşınmaz mal edimi yoluyla vatandaşlık kazanılabilmesi için öngörülen tutar 1 milyon dolardan 250 bin dolara,

- Belirli miktar mevduatı üç yıl süreyle Türk bankalarında tutma şartı veya devlet borçlanma araçlarının alımı suretiyle vatandaşlık kazanılabilmesi için öngörülen tutar sınırı 3 milyon dolardan 500 bin dolara,

- Gayrimenkul yatırım fonu katılma payı veya girişim sermayesi yatırım fonu katılma payı alınmasında öngörülen tutar sınırı 1.5 milyon dolardan 500 bin dolara, düşürüldü.

Ayrıca, istihdam oluşturma yoluyla Türk vatandaşlığı kazanılabilmesi için öngörülen istihdam miktarı sınırı ise 100 kişiden 50 kişiye düşürüldü.

Yatırım türleri arasında belirlenen süreyi tamamlamak amacıyla geçişkenlik mümkün olabilecek.

Yönetmeliğe göre bu parasal değerlerin belirlenmesinde Merkez Bankası'nın efektif satış kurunun yanı sıra çapraz döviz kuru da esas alınacak.
https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/turkiye/son-dakika-turk-vatandasligina-gecis-kolaylasti/180919-vatandaslik,sG3GjwlAU0uu_E8fiJzWIQ.jpg?width=960&mode=crop&scale=both&v=20180919081420733
.
merhaba arkadaşlar
desteğinizi rica edeceğim.

hafta içi karar verebileceğim 2 seçenek mevcut! tavsiyelerinizi bekliyorum.

leon 1.0 tsi DSG Style - bordo kırmızı renk - full link büyük orta ekranlı - 98.000 TL (bayideki liste fiyatı 121.000 di)
leon 1.0 tsi DSG Style - beyaz renk - full link büyük orta ekranlı + geri görüş + full led farlar - 105.000 TL

DOD.tr de bir başka 2. el aracı gördüm (seat bayisi içerisinde idi oda)

megane 1.2 EDC Icon - beyaz renk - sunroof - 8.000km de , 2. elde 93-94.000 civarına expertiz fiyat vereceğini tahmin ediyoruz dediler.

seçimimi hangisinden yana kullanmalıyım ?

@ ekleme yapayım - şuanki aracım benzinli 1.6 cruze manuel.
SON DAKİKA HABERİ: Sberbank, Denizbank'ı 3,2 milyar dolara Dubai'nin en büyük bankası Emirates NBD'ye sattı.
Son dakika haberi!

Dubai'nin en büyük bankası Emirates NBD, Denizbank'ı 14.6 milyar TL'ye (3.2 milyar dolar) Sberbank PJSC'den satın aldı.

Bloomberg'in haberine göre, Emirates NBD ve Sberbank, nihai Denizbank anlaşmasını imzaladı.

Sberbank CEO'su Herman Gref, geçtiğimiz Şubat ayında "Satışla ilgili ön çalışmalara daha yeni başladık. Yaptırımlar nedeniyle çalışmalarında zorluk yaşayan DenizBank için şu anda aldığımız çok iyi bir teklifi inceliyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Gref, uluslararası piyasalardaki rekabetin son derece çetin olduğuna ve Rusya’ya yönelik yaptırımlar nedeniyle istikrarlı sonuçlar elde etmenin güçlüğüne dikkat çekmişti.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...
gunaydin arkadaslar, yahu gecen hastam yuzunden sinir stres almis basini yurumus gitmis, akrabalar ile bekliyoruz kapiya yakin bir yerde, biride gelip ``birader burada sigara icme, git oteye`` diye. kardesim umuma acik yerlerde yeni yeni sigara alanlari yapildida, bulundugumuz hastanede vardi da ben mi gidip orada icmedim. yapma gozunu seveyim. surada din gardesiyiz. insanin sadistic ozelliklerini boyleleri ortaya cikariyor.
Hakkında
Meslek: Sağlık
Forum İmzası:

PSN / XBOX / STEAM : ShinQda

LG OLED & SP2 - SERIES S - HP GAMING POWER
Forum İkinci El İmzası:

PSN / XBOX / STEAM : ShinQda

LG OLED & SP2 - SERIES S - HP GAMING POWER
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Smile
Oyun Platformu
xbox
Takım
Galatasaray
Steam
ShinQda
TV
LG
Tablet
Apple Ipad Air
Notebook
HP
PSN ID
ShinQda
Xbox Live GamerTag
ShinQda
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
San Antonio Spurs
Modem
Netmaster
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.378
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.997
Konularının görüntülenme sayısı: 26.913 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.