Adidas Terrex Swıft R3 sepette %20 indirim
Terrex ayakkabı bakarken denk geldim 2188 tl civarına iniyor fiyatı. Swift R3 yorumları güzel olan bir ayakkabı okuduğum kadarıyla.
www.hepsiburada.com/adidas-terrex-swift-r3-p-HBCV00002S2C4D
Seidon v120 sıvı Soğutma hakkında - Fakir Update AM5
Arkadaşlar merhaba.
Uzun süredir 6700k işlemci ile seidon v120 kullanıyorum. İşlemcimi güncellemek istiyorum 1700 soket yada am4 destekli işlemcilere geçiş yapmak istiyorum. Önceliğim 12400f.
Soğutucumdan çok memnunum genel kanı şikayetçi olsada bana iyisi denk gelmiş olucakki sessiz ve güzel soğutma yaparak güzel güzel çalışıyor. Ama bu soketleri desteklemiyor diye biliyorum. Biraz araştırdım auyumlu kitler çin sitelerinde satılıyor.
Merak ettiğim güncel işlemcilerde hala kullanan varmı kitleri nasıl temin ettiniz onu öğrenmek sitiyorum. Yada kendimiz bir modifiye yapabilirmiyiz.
Şimdiden fikir alışverişleri için teşekkürler.
Güncelleme
Anakart işlemci ram değişimi yaptım ryzen 7700 serisi işlemciye geçtim. Fakat stock soğutucu boşta 50 - 55 derecenin altına inmiyor üstelik basit oyunlarda bile csgo mesele 80 dereceyi görüyordu.
Seidon v120 için ise am5 veya am4 kit bulamadım satmıyorlar artık. Yeni bir soğutucuya "şimdilik" bir ücret vermek istemediğimden ve bendeki seidon v120 gerçekten sağlam çıktığından klipsle bu işi çözmeye karar verdim
Termal macun grizzy kullandım
Rdr 2 Ultra ayarlarda 50 - 55 fps alıyorum ve işlemci 45 derece civarında geziyor. boştaykende 38-39 derecelerde.
5 Klipsle seidon v120 am5 kiti oluşturdum şimdilik gayet idare ediyorum memnunum
Rurouni Kenshin Serisi
Sinema bölümünde Rurouni Kenshin ile ilgili genel bir konu bulamadım o yüzden açmak istedim. İzleme sırasınıda paylaşacağım. Netflix'de görüp beğenerek izlediğim bir seri oldu. Anime uyarlaması olarak gayet hoşuma gitti animesini izleyenlerin daha farklı yorumları olabilir izlemediğim için birşey diyemem. Fakat Dövüş sahneleri inanılmaz hoşuma gitti. Çok beğendiğim daha sonra tekrar izlemek isteyebileceğim bir seri ile tanıştım diyebilirim.
2021 Hikayenin baslangıcı ve sonu çekilerek seriye son verilmiş. Ben bile bu konuyu açarken yeni farkettim Son bölümünü izlememişim çekim yılları farklılıklar gösteriyor ve izleme sırası biraz karışık.
Tüm seriyi Netflix'de bulabilirsiniz. Rurouni Kenshin izleme sırası şu şekilde.
1.Film Rurouni Kenshin: the beginning / Rurouni Kenshin: Başlangıç (2021)
2.Film Rurouni Kenshin: Kökenler / Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan (2012)
3.Film Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno / Rurouni Kenshin: Kyoto Cehennemi (2014)
4.Film Rurouni Kenshin: The Legend Ends / Rurouni Kenshin: Efsanenin Sonu (2014)
Bu iki film birbirinin devamı ayrı ayrı trailerını bulamadım tek trailer yapmıslar sanırım.
5.Film Rurouni Kenshin: Final (2021)
Ben bile konuyu acınca farkettim bu filmi. Son filmi Efsanin Sonu sanıyordum.
Arkadaşlar merhaba 4 senedir kullandığım Klavyemin 3 tane tuşu bozulmuştu. Çok aradım fakat sadece tuş satan hiçbir yer bulamadım. Bir kaç kişinin logitechin tuşları yolladığını yazdığını görünce şansımı deneyip logitechle iletişime geçtim canlı sohbetle yaklaşık 1 saat bilgi alışverişinden sonra Hollanda'dan 3 gün içerisinde tuşlar elime ulaştı. Süpriz olan ben sadece istediğim tuşların geliceğini sanıyordum fakat hepsini yollamışlar çok mutlu oldum. Ben ücreti dahilinde almak istiyorum dememe rağmen hiçbir ücret almadılar.
Teşekkürler Logitech
TFF Sitemiz ve diğerleri
|
Zana yı bulamıyorum
|
Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?
|
Hatırlayamadığım sosyal medya sitesi
|
Adalardaki Fayton Saçmalığı
|
Bohemian Rhapsody | 2 Kasım 2018
|
Meslek: Elektronik Tekniker
İlgi Alanları: Basketbol - Sinema-Teknoloji-Elektronik
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
Profili kapalı insanları samimi bulmuyorum . Cevap vermiyorsam nedeni bu olabilir. |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.422
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 39.930 (Bu ay: 1.067)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.244 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO