Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine çerezlik bir film geliyor maalesef. Winter Soldier ın başarısı ortadayken niye cıvık film çekmeye devam ediyor Disney anlamak mümkün değil
  • saçma sapan bi film bekliyordum fakat trailer ı inanılmaz güzel. sinemada izlemeyi düşünüyorum.

cate blanchet te çok güzel olmuş her zamanki gibi
  • ''dc çok karanlık yeaaa'' diye diye marvel'ı teletabilere çevirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

yine çerezlik bir film geliyor maalesef. Winter Soldier ın başarısı ortadayken niye cıvık film çekmeye devam ediyor Disney anlamak mümkün değil

Disney'in hedef kitlesi 7 yaş ve üzeri olduğu için normal.

Şu Marvel evreninden Deadpool gibi bir film göremiycez.

Hulk şöyle kol bacak koparsa falan kötü mü olurdu?

Fragmanın teki artı noktası Cate Blanchett. Gerisi fasa fiso gene. Thor iyice şebeleğe döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: TheBatass

Thor filmlerinin su seviyede olmasi, ve pek bisi degismedigini gormek hos olmuyo yine de 2dk ya gore yargilamamak gerekir ama bisi degismicek gibi

/>

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Yani çizgi roman okumam bilmem o yüzden bir çizgi roman okuyucusu olarak daha karanlık ve ciddi film bekliyorsan haklısın tabii.

Teaserdaki şarkı ne bilen varsa yazabilir mi ?

• Beğenmeyen neyini beğenmemiş acaba. Bvs karanlık oldu da ne oldu. Koca bir balondu. Marvel karanlık film çekmek istese çeker ama amaç filmi izleyenleri eğlendirmek olduğunu düşünüyorum. Bunu kullanılan müzikden bile anlayabiliyoruz.

Eleştiri yapmak ve burun kıvırmak için çok erken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim gayet güzel duruyor çerezlik film işte.

• "Film çok renkli yhaw" diyen arkadaşlara sesleniyorum film Asgard'da geçiyor Gotham'da değil

Başta Asgard olmak üzere çoğu uzay yapımı renkli temalara sahiptir. Bu renkli temaların da içeriğin "karanlığıyla" alakası yoktur. Sadece Marvel için de konuşmuyorum DC çizgi romanlarında da temayı içeriği karanlık yapıyorlar renkleri değil.

Hulk görünce sevinmesine laf edenler bile olmuş adam esir tutuluyor arenaya çıkıyor belki rakibi kendinden 10 kat daha güçlü barbar biri çıkacak diye beklerken Avengers'taki en sağlam dostlarından birinin olduğunu görüyor nasıl sevinmesin.

He film çıkar espriler yönüyle cıvık bir film olursa beraber gömeriz AoU'yu az gömmedim burada.

• Film herkesin dediği gibi çerezlik duruyo,ama yinede butthurt olmayip gidicem filme.Filme para vermem tirplerine giren olursa film zamanı özelden yazsın 2 bilet atayım,şaheser olmasada en azından 2 saat eğlenirsiniz.

•  Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Senin hatrına bu çöp filmi de izleyecez anlaşılan. Çivin olayım çak beni.
  • "Gora" sahneleri Sakaar'da geciyo yalniz Selena tiplemelerinin oldugu gezegen hani

Atalim da yerler diye atmayin yani
  • Müzik seçimini beğenmedim. Bu filmde çekicin gideceğini biliyorduk. Ama keşke fragmanda görmeseydik. Thor'un saçları da sevmedim. Bunun dışında fragman güzeldi.
  • Benim hoşuma gitmedi. Taika Waititi var diye bu sefer farklı olabilir dedik de; olmamış.
  • Beğenmedim zaten yönetmen seçiminde neden böyle bir karar verildi çözememiştim.Beklentimi çok düşürdüm...
  • quote:

"Gora" sahneleri Sakaar'da geciyo yalniz Selena tiplemelerinin oldugu gezegen hani

"Başta Asgard olmak üzere çoğu uzay yapımı"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

"Gora" sahneleri Sakaar'da geciyo yalniz Selena tiplemelerinin oldugu gezegen hani

"Başta Asgard olmak üzere çoğu uzay yapımı"

Peki hocam Haklisin bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 10 Nisan 2017; 18:52:0 >

• Çöpnarok

• Fragman hoşuma gitti. Guardians of the Galaxy havası esti yüzüme.
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Respect

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu thorun en az wolverine kadar ciddi bir karakter olmasi gerekirken sacma sapan komik bir karaktere donusturmusler keske tum filmleri fox yapsa

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.