Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wakara

yıldız savaşları ızlıyom sandım bı an. belkı o tarz yapmaya çalısıyorlardır.
    bırde gladyator-spartakus tarzı. marvelın yaratık kapısmalı bı arena fılm cekmesı lazım. belkı o bu fılmdır.
    rakıplerle edıp yukselecek ceyrek fınal yarı fınal gıbı. belkı hulkla sonra bırlesıp, ıkılı dovuscekler. guzel olurdu.
    bu arada orada kolleksıyoncu mu vardı.
    unıversal bı world war hulk ceksın barı bu fılmden sonra marvella anlasıp.

gerçekten haklısın
  • Bu sene izlediğim en iyi film fragmanıydı. Acayip hypelandım. Fragmanın içeriği ve müziği beni benden aldı.

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 11 Nisan 2017; 13:27:22 >
  • Kardeş yavaş...
  • EN İYİ MARVEL TRAİLLERİ

• Guardians of galaxydeki modelleri tekrar kullanmak için çekilmiş bişeygibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler filmin sonunda çok üzülebiliriz.iskandinav mitolojisine göre hareket ederseler katliam olur.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Yani bir abla gibi.
  • Ben hep diyorum film olarak marvel dc evrenine fark attı. Thor'dan hiç beklemediği bir fragman geldi, umarım tüm filmi fragmanda bitirmemişlerdir.

Dizilerde ise dc daha başarılı bana göre.

Hakaret etmeden yazacaksanız konuşalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Ben hep diyorum film olarak marvel dc evrenine fark attı. Thor'dan hiç beklemediği bir fragman geldi, umarım tüm filmi fragmanda bitirmemişlerdir.

Dizilerde ise dc daha başarılı bana göre.

Hakaret etmeden yazacaksanız konuşalım..

Dizilerde DC nin azalan bi beğeni egrisi cizdigini dusunuyorum. Kıyaslama yapmayı gerektirecek bi durumda yok . İki evreni de seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Ragnarok trailer reaction videosu. Fragman o kadar kötü ki millet coşmuş izlerken :(

nerede ipsiz sapsiz abidin var, videoya cekmisler kendilerini.

Ahahsafh 😄

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın BvS'i siz beğenmiş olabilirsiniz fakat çoğu kişi BvS'de müthiş hype yaptı fos çıktı Redditte ki vatandaşlar da benim gibi düşünüyor olabilir bence bu film Justice League'den daha iyi olacak.

Korkmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorOKB

Hocam yanlış anlamayın BvS'i siz beğenmiş olabilirsiniz fakat çoğu kişi BvS'de müthiş hype yaptı fos çıktı Redditte ki vatandaşlar da benim gibi düşünüyor olabilir bence bu film Justice League'den daha iyi olacak.

Korkmaya başladım.

Yanlış anlasildim sanırım.Ben bvs yi beğendim begenmesine de bahsettiğim hype fragmanın yaptığı hypedi.Burda da hype yapan bi çok kişi begenmemisti zaten filmi.

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Legion yeni sayılır, eğer işler legion gibi giderse, belli başlı marvel karakterlerini ön planda tutup diğerlerini dizilerde kalitesiz şekilde işlemez ise orada da alır götürür. Belki jessica jones, luke cage, iron fist felan defenders'i çekmek için

aceleyle zorlama yapıldı bilmiyorum. Çekim kalitesi iyiydi ama konu'nun içi boştu. Bu tamamen benim görüşüm, yok sa gotham felan çok leş gibi, dc'nin de bana göre rezil dizileri var.
  • Fragmanı beğendim. Umarım bir önceki filmden daha iyidir.
  • nedense bu sahnedeki herşey çok yapay geldi , kostumler sirkten firlamis gibi , selena dizisinin kostumleri kadar kotu gorunuyor
     Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy3one -- 11 Nisan 2017; 17:12:56 >
  • Teaser 10 numara okmuş bakmayın Zack Snyder'cı tayfaya I am rich deyip deyip gülerler artık Justice League'de

• Efektler berbat yahu.

Fragman da hiç Thor filmi gibi değil, sanki GoG filminin yeni teaserı gibi olmuş. Bir tek sondaki Thor ve Hulk karşılaşması heyecanlandırdı. Bunun neyine yükselmiş millet anlayamadım.

• Fragman iyi mi kötü mü karar veremedim
  • Fragman güzel, değişik bir havası var Thor vs Hulk kapışması için bile gidilir bu filme.
    Bakalım güzel olacak gibi, bekliyorum.
  • Hela'nın Thor'un çekicini kırması biraz saçma olmuş.

Çünkü cekiçte Odin'in sihri var. Bu sebeple Hela gibi uyduruk bir karakter tarafından parçalanması komik olmuş.

Hulk da büyük ihtimalle Thor'u biraz trolleyecek arenada. Sonra da normal dostluklarına geri dönecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 11 Nisan 2017; 21:0:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.