Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe çıkmadan oynamıyacağım sanırım oyunun ana öğesi sohbetler konuşmalardan oluşuyor ingilizce yetmiyor

Serinin başından beridir hafızasını toplamaya çalışıyorsun, kimseyi tanımıyorsun, varlığından bile haberdar olmadığın bir sevgilin var. Sonra parçalar gelmeye birleşmeye başlıyor. Aramadığımız yer sormadığımız adam kalmamış, tak diye karşımıza çıkardılar. Dedim videolarla olayı soğuttular, kadını kucağımıza koydular, olacak iş mi bu dedik. Neyse ki kötü bir rüyaymış.

I7 4790K
    Asus GTX 980
    Nvidia 352.86 Driver

İlk önce oyundaki zorluk seviyesi,New game ekranında ki 4 seçenek mi?
    İkinci sorum ise,oyunda istediğimiz kadar eşya taşıyabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

&#8221;Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.&#8221; Jean-luc Godard
  • son zamanlarda hangi oyun çıkış gününde sorunsuz çalışıyor, sabredin elbet yavaş yavaş düzeltirler oyunun daha önceki serilerini oynamadıysanız onları deneyin derim. ben şuan witcher 1 oynuyorum grafik falan kötü ama hikayesi ve müzikleri yetiyor. grafik diye birbirimizi kesecez az kaldı zaten.
  • Steam'den almışlar olanlar için belirteyim, Artbook, Artworks, Map, Wallpapers ve Soundtracks "\Steam\steamapps\common\The Witcher 3" klasörünün içinde bulunmakta. Soundtracklar .zip olarak indiğinden olsa gerek Steam Müzik kısmında listelenmiyor. Soundtrackların hem FLAC hemde MP3 versiyonları mevcut.

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • Ben de 5 saat oynamış biri olarak performans ve oynanış yorumlarımı yazayım. Atmosfer tek kelimeyle şahane, özellikle güneş doğup-batarken ve geceleri bir ayrı güzel. Rüzgar iyi hoş da biraz fazla abartılmış, ağaçlar aşırı yana yatıyor ve çok yoğun olduğu bir yerde bütün ağaçlar yatık olunca arada istemsiz ben de kafamı yatırıyorum gta da jet kullanır gibi.

Oyunda input lagdan şikayet edenler, ayarlarda bi yerde hardware cursor var onu açsın çok daha iyi oluyor ben de redditte gördüm. Genel olarak at kullanımı biraz uyuz olmuş, atın dönmesi yürümeye başlaması falan. Gerçekçilik had safhada. Atı bi yerde bırakıp göreve dalıyorum, gelince bir bakıyorum at ahırın kenarından su içiyor saman yiyor mükemmel yapmışlar.

Level atlamak çok yavaş gibi geldi bana bütün yan görevleri yaparak ilerliyorum anca 3 olabildim. Skill puanı veren şeyleri de level 7 yaratık koruyor tırsıyorum bu levelde dalmaya.

Performans açısından da biraz hayal kırıklığına uğradım. 780 ti ile bazı ayarları higha düşürerek ancak 60 fps alabiliyorum hairworks zaten hak getire. 970 ile herkes full + hairworks oynarken onunla eşdeğer bir kart ne hallere düşmüş ah nvidia ah. Apple 1 sen 2 zaten eski jenerasyon modellerin içine etmede...

• Arkadaşlar küçük bi sorum olacak. Oyunu kutulu olarak aldım bugün fakat hemen yüklemeyeceğim. Aylar sonra da yüklesem bir sorun çıkmaz değilmi. Keylerin geçerlilik süresi vs. yoktur inşallah. Varsa oyunu gogda aktif edeyim de öyle bekletiyim.

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

ayarlardaki hardware cursor ne işe yarıyor?

Farede ki gecikmeyi azaltıyor.

Orijinalden alıntı: kartanx

Hairworks bildiğin sömürüyor

sahip olduğum sistem ile 1366x768 çözünürlükte hiçbir darboğaz yaşamadan high ayarda 45 fps ve üzerini alıyorum. Full hd oynasam 40 fps ve üzerini görürürm. Hairworks ayarlarını bende kapattım. Tahminen performansı 20 fps aşağı düşürüyor.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Controller olarak ne kullaniyorsunuz hicam? Witcher 2 de denedim pek basarili olamadim zaptetmekte kombatlarda. F710 kullaniyorum ben. Klavye mouse rahatligini veriyor mu(signler vs var ya bir de kosma olayi RS veya LS olunca kosturamiyorum ben)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Ps4 sürümünde kutudan çıkan kitapçıklar ingilizceymis niye böyle yaptılar acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bunları zip halinde paylaşma imkanın varmıdır ?

Şereftir Senle Bu Yolda Yürümek..Birgün Değil Hergün BEŞİKTAŞK

GT :mstfyldz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Her ne kadar Bilkom'un yapıştırdığı güvenlik etiketi kutuları mahvetsede bu fiyata muazzam bir içerik.Her sene oyun çıkartan içerisine 1 kağıt parçasından başka birşey koymayan firmalara ders niteliğinde resmen.Milyoları götüren Fifa,CoD ufak bir posteri bir stickerı çok görürken Polonyalılar yapıyor işte..

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Hocam uygun olduğunda şu özet kitapçığının sayfalarını koyabilir misin buraya okuyalım? İçerik dolu dolu gerçekten helal olsun adamlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

oyun sistem seçiyor sanırım çünkü çoğu şey ultra ayarlarda tık demiyor ve bende hd7850 var.

Hocam 2 GB sürüm mu?

Bir de işlemciniz nedir?

1 gb. oc versiyon
    fx6300 işlemci-8gb ram-ssd var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 19 Mayıs 2015; 21:25:29 >
  • oyunun kutulusunu işyerimin adresini vererek sipariş etmiştim. fakat malum bugün resmi tatildi ve beni orada bulamadıkları için geri gitmiş. yarın şanslarını tekrar deneyip gelirler mi yoksa oyuna kavuşmak için ayrıca bir girişim yapmalı mıyım?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.