Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gtx750 ti oc kaç yılında çıktı hala gümbür gümbür 375 lira . Türkler belirttigim iphone 6 örneği gibi , bir kere alır bir daha masraf istemez.Tersi olsa bunu konuşuyor olmazdik. Artık çocuklar bile ailesine x550 aldırıyor 1800 liraya .Bir şekilde ikna ediyorlar aileside takside.girip alıyor bu çocuk ailesinden oyun istediğinde alınmaz. 1800 liralık laptoba 250 liralık oyun almazlar. malesef . bizim 1 liramız 2.7 değil ve onlardaki indirimle bizimki arasında farkın çok olduğunu düşünüyorum. Ailenin durumunu bilmem kac tane orijinal oyunun var bilmem ama bence oyunları kendi paranla al bu para harçlık değil emek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Kutunun içinden çıkan ekstra şeylerin süresi var mı? Yani 1 ay sonra da kutunun içinde olacak mı o parçalar şimdi mi almak lazım?

Up

&#8221;Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.&#8221; Jean-luc Godard
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Kutunun içinden çıkan ekstra şeylerin süresi var mı? Yani 1 ay sonra da kutunun içinde olacak mı o parçalar şimdi mi almak lazım?

Onlar Standart sürümde yani evet. Ön siparişin hediyelerini anlayamadım standart sürüm kutusu aldık ön siparişle
    "There was Fallout 1 and 2 ?"

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DdrizztT

Witcher 1-witcher 2 yi oynamış biri olarak biraz haksız buldum eleştirilerini.Adamların nerden geldiklerini bilmek gerek.Grafikler biraz daha pastelleşse dragon age inquisition a benziyecekmiş.Skyrim in havası bana daha guzel gelıyor hele karakterlerin oyun içinde kalıplı durması.Witcher 3 biraz da kickstarter projesınde olan orta çağ oynuna benzıyor adını unuttum.Neyse witcher 1 ilk çıktıgında sıkıntılıydı ama gelen patchler le düzeltildi hd5570 le herşey açık oynadım.Witcher 2 nin grafikleri de muhtesemdı ama o da sorunlu çıkış yaptı. gt5xx serisi dizüstü bilgisayarda über ayar dısında hersey acık oynadım.Hayatımda ilk deda bir oyunu önsipariş ettim o da witcher 3.Bu adamlara guvenım tam bu sıkıntıları aşarlar.Aşmazlarsa canları sağolsu.Watchdogs a verdıgım 1.8 dolar daha çok içimi acıtır.

Watchdogs büyük bir hayal kırıklığıydı. O konuda hemfikiriz :). Bu oyun o kadar kötü değil. Aslında kötü oyun da değil o kadar. Ama abartıldığı kadar yok. Özellikle grafikler çok kötü. Bir de oyunda karakterler havada uçuyor gibi hareket ediyorlar. Önsipariş verip satın aldım, beklentilerimi karşılamadı gibi. Oyuna biraz daha şans vereceğim. Bakalım inşaAllah beni yanıltır. :)

• r9 290 ile ultra ayar sabit 60fps helal amd.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

dün ilk çıkışıyla birlikte 1,5 saat oynamıştım ardından sabah da oynayayım dedim ama 25-30 dk sonra pc kapandı ve bi daha açılmadı kafayı yiycem ilk etapta elektirik gitti sandım ama elektiriğin var oldugunu anladığımda tekrar açmaya çalıştım makineyi bir tepki vermedi sonra tüm bağlantıları söküp kasayı açtım ekran kartını cıkartıp tekrar açmaya çalıştım yine tepki vermedi anakart pilini çıkardım bekledim taktım yine bir tepki vermedi psu mu yaktı anakartı mı yaktı anlamadım ama sadece işlemcimde oc vardı ve sıcaklık değerleri normaldi şubat ayında toplamıştım sistemi tüm parçaları söktüm kutusuna koydum yarın servise vericem anakart ve psu işlemciyide versem mi acep

sisteme gelecek olursak

intel 4690k 4.6 ghz de çalışıyordu 1.230v ile
    msi 970 ekran kartı
    8 gb gskill 1600 mhz ram
    650 w corsair vs güç kaynağı

Hocam vallahi dün geceden beri ben de Witcher 3'ü çalıştıramayınca sistem toplamaya karar vermiştim. Ve yazdıklarınızın hepsi tam da benim seçtiğim modeller, 970'in MSI olması bile uyuyor Sağolsun Witcher 3'te her şey en düşük ayarlarda 13 FPS aldığım için, 3 yıldır bekliyorum oyunu...
    Be Here Now

• neczer kullanıcısına yanıt
    Yalandan kim ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crackli_Kraker -- 19 Mayıs 2015; 19:27:13 >

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Ergen gibi Downgrade diye ağlayanlar görünce şaşırıyorum.

Optimize edilmeseydi, bu sefer PC'ler oyunu hiç kaldırmayacaktı. Bu kadarına kafanız çalışmıyor mu?

Oyun zaten optimizasyon özürlüsü ne optimizasyonu. Bahsedilen downgrade uçuk sistemleri olanlar için. Üstüne oyundaki renk paletinin değişmiş olmasıda tüm ciddiyeti atmosferi bozmuş.

Tamam işte, 1080p'de Maksimum grafiklere sadece Titan X ulaşabiliyor.

Titan X bile 1080p'de zorlanıyor.

Sanki o şekilde açabildiler de, daha fazla grafik istiyorlar.

Orası öyle ama 980 sli titan x sli olan adam haklı olarak ister. Yani ben isterdim.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||

• KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    galiba sadece fiber superonline sahiplerine geçerliymiş. bence çok iyi 4.90 a bir günde 100mbit le kaç tane oyun indirilir harika

oyun doğru düngün ne vram kullanıyor ne cpu kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 19 Mayıs 2015; 19:44:12 >

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtul

Yalandan kim ölmüş

ispatlayayım mı dostum neyine iddaaya giriyorsun

Orijinalden alıntı: huso60

4.90 tl ye 100mbit internet dediğiniz ney hocam nasıl oluyor o biz de yapalım Muhtemelen 1 günlük paket falandır herhalde ama o da iyi

Superonline da 1 günlük 100MB alabiliyorsun hız (Fiberin varsa)
    Valla alirsan pisman olmazsin kıl tüy efektini kapttım, kenar yumusatmayıda kapadım gözlerim aradaki farki pek anlamadi bide cook uzaklara agac ekleyen efekti kapattim diger hersey acikti 75-85 fps de oyunu oynuyordum tatlış tatlış ama 1.7 saatde pc öldü

Güc kaynagı öldü galiba umarim garanti bir guzellik yaparda degistirir yoksa gereksiz masraf olcak..

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Oyunda lag var sanki yön verirken geç algılıyor hissindeyim sürekli witcher 2 gibi akıcı değil yönlendirme bi sorunmu var anlamadım
  • Çok oldu düşeli. Drm koruması da yok, yani crack ile falan uğraşmazsın. Witcher serisi single ağırlıklı değil single zaten. Ayrıca pc'de darbe aldığı falan yok. Türk oyuncular bile bilinçlendi artık. Bu oyunu 40 küsür liraya alanlar var ve bu parayı fazlasıyla hak ediyor.

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.