Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet hiç bir şey satmadım daha zaten 5 lvl im oyunu öğrenemedim henüz. Bir sürü kılıç giysi falan var satayım mı hepsini

valla 10 yıl önce oynadım ben hocam, fazla ağırlıktan koşamadığına bile tam emin değilim geralt'ın fakat oyun söylüyordur size. inventory'yi açınca bir uyarı falan varsa çok eşya taşıyorsunuz demektir. onlardan craft veya giymek için kullanmayacağınız şeyleri satın. özellikle zırhlar ve kılıçlar fazla ağırlık yapıyor olabilir. görev eşyası olmasın sattığınız şeyler yeter (belki de zaten satılamıyordur görev eşyaları).

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • @EceliYakın Teşekkürler hocam. Düz demir vs kılıç ve giysiler çöptür sanıyorum onları satayım.

@Cemo94 Ekranda sürekli at semeri gibi bir ikon var hocam kırmızı renkli sabit duruyor. Zaten yeni başladığım için envanterdeki her şey yüksek ihtimalle çöptür satıp kurtulayım en temizi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.