Merhabalar
Zorunlu hizmet dolayısıyla doğuya gideceğim. 1720 rakımlı bir ilçe, nüfus 20 bin. 1-1.5 sene kadar orada olacağım.
Hanım çocuk memlekette kalacak(1500km)
Gece gündüz aranma durumum var gideceğim mesafe 1-2 km maksimum. Belki niyet edersem Tatvan'da uzun yol yapabilirim o da sadece ihtimal.
arabayı da orada bırakıp dönmeyi planlıyorum.(Satıp döneceğim)
2 ay doğuda 20 gün batıda olacağım için kendi aracımı getirip götürmek zor geliyor açıkçası.
200 bin e kadar ne bakmaliyim? Yeri gelince satabilecegim bir araba bakıyorum.
Soğuk iklim sebepli deh diyince gitmesini bekliyorum sabahları başka bir beklentim yok.
Teşekkür ederim
Selamlar
Elimde flow chartlar var. ingilizce ve türkçe olarak. Bunları kendi belgemde kullanmak için(kaynakçasıyla beraber tabi ki) türkçeye çevrilecek. ister powerpointten yapılsın ister canvadan hiç fark etmez.
Forumda eski üyeyim ödeme oalrak500 TL düşünüyorum
Su an elimde 6-7 tae var. ilerleyen dönemde bir kaç tane daha eklenebilir. konuşuruz sonrasında.
örnek elkliyorum bu mesela aynı şekilde sadece türkçeye çevirilecek. skype üstünden konuşup hepsini çevirebiliirim. ya da chat gpt ye de çevirtebilirsiniz. bu şekilde 6-7 tane flow chart var.
PM ataiblisisniz.

|
Hanıma nasipse hediye olarak alacağım, Su an redmi note 8 kullanıyor baya eskidi ve ekran/kamera artık tatmin etmiyor
redmi note 13 pro+ düşündüm genel olarak güçlü geldi dxomark kamera performansı 121 puan almış.
s24FE ile kafam karışıyor. aradaki farkı vermeye değer mi?
note 13 pro plus 20 bin civarı 512 GB oalrak alınabiliyor. farklı önerilere de açığım
|
Skoda scala 2020 aracım var.
Üstündeki kaput koruma çok kirlendi (araç reçinesi) renk değiştirdi gözüme batıyor. Yenilemek istiyorum.
Ön kaput ön tampon yapilacak. Sağ sol ön teker üstü kısma düşünmüyorum. Belki orayı da yaptırabilirim.
Küçük bir Anadolu sehrindeyim. Fiyat olarak ne derlerse okey demeliyim? Bir de mikron muhabbeti kaç mikron olmalı sizce en az?
Tesekkurler
|
|
YOUTUBE KİMYA DENEYLERİ VİDEOLARIMA BAKTINIZ MI??? NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.090
İkinci El Bölümü Mesajları: 278
Konularının görüntülenme sayısı: 271.991 (Bu ay: 4.236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.537 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware