Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 GB ASUS 7850 ekran kartım var. Nvidia hairworks+ vynsc + Foliage visibility range'yi low yapınca diğer ayarlar hepsi çoğunlukla ultra high arası çok rahat oynuyorum. AMD ye driver bile gelmedi sanırım

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Bilmem haklımıyım ama oyun sanki bir film havasında kahramanlar arasında konuşmalar çok fazla biz 5 dk oynuyorsak 10 dk konuşma var ara sahneler gereginden uzun olmuş...kendi düşüncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özetle,Oyun downgrade yemiş bu açık şekilde ortada.Orman grafikleri Grass(Çim) Ultrada iken bile çağın gerisinde.Oyun grafik anlamında kendi yarattığı beklentilerin altında kaldı.Hepimiz üzgünüz.

Oynanabilirlik ise gerçekten muhteşem ona diyecek laf yok.Oyunu bu kadar karamalayın acımasızlık olur.Oyun hala standartların üstünde kendine yer buluyor.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    karakterlerin modellemeleri (geralt haric) witcher 2 den kalma duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D&R mağazasından bugün oyunun pc versiyonunu kutulu olarak aldım ancak kurulum yaparken game disk 3'de hata alıyorum, okuma hatası veriyor.. Bunun üzerine disk 3'deki dosyaları masaüstüne atmayı denedim ama yine aynı okuma hatası aldım.. Başka bir pc 'de denedim yine aynı şey.. Yani game disk 3 bozuk çıktı.. Kısacası indirmekten başka çarem kalmadı ancak internet hızımda malesef bu ay kotadan dolayı düştü, bunu indirmek 3 gün sürer sanırım.. :) Oyunu alan arkadaşlardan ricam.. ben izmir/bornovadayım.. eğer oyunun pc sürümünü kutulu olarak izmirden satın alan varsa game disk 3'ü kurulum için 1 günlük ödünç verebilir mi? :)

*Ek olarak oyunun kutusu üzerinde bulunan görüş ve önerileriniz için verilen mail adresine'de sorunu yazdım ve bir çözüm istedim.. daha cevap gelmedi.
  • Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut.

High ayarlarda çoğu seçenek açık olarak 50+ alıyorum. Akıcılık problemi yok.

Anca gpu kullanımı %99 belli bir süre sonra sıcaklık 80 lere vuruyor.

Oyunu half refresh rate ile 30 fps de kilitli oynayanlar var mı? Akıcılık oynanamaz duruma geliyor mu 30 fps ile?

Deneme imkanım şu anda yok ondan soruyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen5 3600 @4200 ghz - Msi B350 Tomahawk Anakart - PNY XLR RTX3070 - Gskill RipJaws DDR4 16 Gb. 2400 mhz - WD Caviar Black 1 Tb. Hdd. - Samsung EVO PLUS 256 GB SSD- Thermaltake Element T Kasa - Thermaltake Toughpower XT 675W Psu
  • Serinin ilk iki oyununu oynamaya gerek var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 19 Mayıs 2015; 20:14:12 >

Orijinalden alıntı: Jakoß

gtx 770 ile low ayarlarda bile 50 fps ye kadar düşüyor . bu oyunun optimisazyonuna iyi diyenler var

oyun doğru düngün ne vram kullanıyor ne cpu kullanıyor

Optimizasyon iyi nvidia tarafinda sıkıntı var onu da hallederler.

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

gtx 770 ile low ayarlarda bile 50 fps ye kadar düşüyor . bu oyunun optimisazyonuna iyi diyenler var

oyun doğru düngün ne vram kullanıyor ne cpu kullanıyor

Optimizasyon iyi nvidia tarafinda sıkıntı var onu da hallederler.

halledileceğini pek sanmıyorum . şu anki durum resmen rezillik witcher 2 grafikleriyle oynuyorum ama low ayarlarda 50 fps ye düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 19 Mayıs 2015; 20:20:04 >

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

oyun sistem seçiyor sanırım çünkü çoğu şey ultra ayarlarda tık demiyor ve bende hd7850 var.

Hocam 2 GB sürüm mu?

Bir de işlemciniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

zaten 2. oyunun yapılanmasıda 1. oyun save ine göre olduğu için ilk save i görmesede olur

aynen mantıklı ^^ teşekkürler

• Arkadaşlar, Devil by the well kontratında bug mı var?

Orijinalden alıntı: rubenmartin

Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut.

High ayarlarda çoğu seçenek açık olarak 50+ alıyorum. Akıcılık problemi yok.

Anca gpu kullanımı %99 belli bir süre sonra sıcaklık 80 lere vuruyor.

Oyunu half refresh rate ile 30 fps de kilitli oynayanlar var mı? Akıcılık oynanamaz duruma geliyor mu 30 fps ile?

Deneme imkanım şu anda yok ondan soruyorum...

ilk 30a aldığında kötü gelebilir ama bir süre sonra alışırsın, oynanır. senin kart ile gerek yok ama
  • Her ne kadar Bilkom'un yapıştırdığı güvenlik etiketi kutuları mahvetsede bu fiyata muazzam bir içerik.Her sene oyun çıkartan içerisine 1 kağıt parçasından başka birşey koymayan firmalara ders niteliğinde resmen.Milyoları götüren Fifa,CoD ufak bir posteri bir stickerı çok görürken Polonyalılar yapıyor işte..

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.