işlemci anakart ram ne kadar eder
merhaba bu ürünler ne kadar tahmininiz var mı ? garantileri yok işlemci hariç kutulu ürünler
i5 7400
msi h110m pro vd
8 gb 2133 mhz ddr 4 ram
Bir garip sorun
merhabalar bir arkadaşıma bundan 1.5 sene önce bir sistem toplamıştık aldığımızdan beri arada kendiliğinden kapanıyor. bazen hiç sıkıntı olmazken bazen art arda 3-5 kere kapanıyor. Sorunu bulmayı çok zorlaştırıyor bu durum.
işlemci 50 derece civarında geziyor oyunlarda ryzen 5 2600
msi rx 580 armor 8 gb sıcak çalışan bir kart genel olarak hatta sorun bu olabilir falan diyorduk daha sonra macun sürdük sıcaklıklar düştü kart rahatladı ama bu kapanma sorunları hala devam ediyor.
anakart msi b450m pro m2 micro atx anakart. giriş seviyesi b450 fikrim yok.
güç kaynağı fsp hydro 700w kendim de kullanıyorum kötü bir psu değil diye biliyorum.
16 kingston ram
ssd+hdd mevcut
zalman n3 kasa
bazen cızzz sesi veriyor bazen de hiç ses vermiyor ekran donuyor bildiğimiz sabit şekilde. Örnek veriyorum 2 gündür rdr online oynuyoruz hiçbir sıkıntı yok bugün 4 kere kapandı 3 saatte. Kesinlikle yük altındayken oluyor ama her zaman değil kendince duruma göre oluyor son çare konu açıyorum
Eski sisteme yeni ekran kartı
merhaba, arkadaşımın eski bir sistemi var son zamanlarda pandemi vb dolayısıyla oyunlara sarmaya başladı.
i5 6600
r7 370
600w güç kaynağı high power olması lazım
üzerine bir sistemi var ekran kartını değiştirip bir şeyler takmak istiyoruz.
Fiyatlara bakıyorum çok uçuk geliyor ve çoğu eski kartlar rx 580 e 2 bin tl verdirmek istemiyorum açıkçası. Yeni kartlar duyuruluyor, duyuralacak beklesek mi, diğer yanda darboğaz yapmayacak ama yapsa bile ileride işlemci değiştirsekte götürebilecek bir ekran kartı arıyoruz. kur vb ortada ne alsak pahalı açıkçası ama bari düzgün bir fiyata bulalım diyoruz.
tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum
ryzen 5 3600 4ghz sabit ve sıcak çalışıyor.
|
Gün içinde alınacak sistem nasıldır ?
yeni sistem vs yeni ekran kartı
|
Samsung 860 EVO değerler düşük
parçalar ne kadar eder ?
|
Sistem nasıl ?
|
Soğutucu fan klipsleri nerede bulabilirim ?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.733
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 14.888 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 981 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun