Bu Sistem Alınır mı?
Değer Kaybı Bedeli
|
Tıp Tercihi
|
2018 dynamic 1.4 150hp astra k araca sahibim, daha üst bir sınıfa bir geçmeyi düşünüyorum, 2019 150 lik dsg golf denedim kendi aracıma göre daha konforlu ama hızlanma konusunda bana daha yavaş, daha hantal geldi. 2021 modeli denemedim eğer 2021 de böyleyse pişman olurum gibi. 480 civarı bir fiyat verebilirim. Acaba 2020 m sport 116 mı yoksa 2021 r line golf e mi geçsem şüphede kaldım.
Corsair CV650 Bronze Yeterli mi?
Hazır sistem aldım, sistem de 3070 ve 5800x için Corsair CV650 Bronze PSU koymuşlar. Araştırdım yabancı sitelerde vs yeter diyorlar ama yine de öneri almak istiyorum. 750 ye geçmek gerekir mi?
5800X Soğutucu Önerisi
R7 5800X işlemci için soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz?
Bunlar nasıldır?
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB)
Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB LED Fanlı Sıvı Soğutma Kiti (Intel&AM4 Destekli)
Monitör Dahil 20.000 Sistem
|
Bu Ne Demek ?
Alacağım bir araç için dün eskpertiz yaptırdım, herhangi bir sorunu çıkmadı. Yalnız plaka ile sorgulama yapınca plaka eski bir aracın üstünde çıkıyor. Şasi no ile sorgulayınca doğru çıkıyor. Adama sorduğumda sigorta yaptırmadığım için böyle şasi no ile sorgulayın dedi. Burda bir sıkıntı olabilir mi?
Bir de detay şasi no ile sorguladığımda
Mesaj: (1/2) ***0747 sasi nolu OPEL ASTRA HB 1.4 150 AT6 S&S DYNAMIC markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi: 01/01/2018, Son Sahip: Sahis, Son Sahiplik Suresi: 1 yil 8 ay Kasko: Var, Kaskolu Toplam Sure: 1 yil 8 ay, Kaskosuz Toplam Sure: 1 yil 2 ay, Arac Tur Degisimi: Yok, Plaka Il Degisimi: ISPARTA,IZMIR, Plaka Degisimi: Yok Sorulariniz icin
yazıyor. Şimdi burda hem plaka değişimi yok diyor, hem plaka il değişimi yazıyor. Naısl oluyor?
|
Meslek: İç Hastalıkları Doktor
İlgi Alanları: Mobil
|
”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.911
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 934)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.230 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
1 Yanıt
0